67

Анонимен

преди 1 година

Някакви утаени псевдо-българи отправят ядрени заплахи и в секцията с коментарите. Вие си мислите че на джуджа му пука за вас ли какво ? Не разбирам как може да сте толкова откъснати от реалността ....нали всички ще умрем в една дупка ако почне ядрена война. Що поне не идете в раша при идола ви ? Или се оакахте като чухте за мобилизация ?

66

До68

преди 1 година

И кое не е мъжко в Путин?От времето на Сталин,Русия не е имала такъв решителен и твърд лидер!Недей забравя че Русия е империя и като такава се нуждае от силни водачи а в негово лице виждаме точно такъв!

65

Анонимен

преди 1 година

Днес частична, до зимана - когато Украинските сили стигнат до Орел след поредния позорен разгром - пълна мобилизация. А форумните рублофили за пореден път ще пеят "Ей сега започваме, този път на истина!". Във сякакви други времена Шойгу щеше да е разстрелян още в края на март. Тук явно тази крадлива шайка са се хванали един за друг като удавник за сламка.

64

Анонимен

преди 1 година

Преди Путин ми изглеждаше като мъж на място. Сега е един изкуфял старец, който си мечтае за СССР и да му носят портретите по улиците. Дойде му времето да бъде забравен.

63

бай работник

преди 1 година

Евровеселяците от лгбт май много държат да видят неконтролируем ядрен синтез на тяхна територия,как материята се превръща в чиста енргия и водородни ядра се сливат образувайки хелий. Май ще им кипне водата в бойлерчетата и без ток....е пусти мераци нямат начесване !

62

Анонимен

преди 1 година

Ще стане накрая играчка плачка,ама де да видим!Някой много подцениха Путин и неговата решимост,определено той има топкии,има подкрепата на руснаците и най важното,има оръжие с което може да изпепели целият свят!Поредната заигравка с разгрома на Русия е на път да свърши фатално за всички нас!

61

Анонимен

преди 1 година

Тоя шут закопа цяла русия , дано и него го закопаят скоро

60

1

преди 1 година

Лидерите си мислят, че могат да взривят света и да с спасят в бункерите си. Само дето не е така положението.

59

Анонимен

преди 1 година

Плевнелиев , Биков , PKP , Паси-то , кога ще се изкихат ?

58

Анонимен

преди 1 година

Кой каквото и да казва, клоуна Зе продължава да губи територии за които уж щеше да се грижи. Това са фактите, извън пропагандата.

57

Анонимен

преди 1 година

не обричаш ли държавата си на колапс като изпращаш всички млади мъже на сигурна смърт, а жените потапяш в страх и скръб? каква всъщност е целта на войната? кой я финансира, я кажете

56

Анонимен

преди 1 година

Медиите веднага да спрат да използват думата "референдум", че вече ще се счита за руско влияние върху аудиторията.

55

Анонимен

преди 1 година

10 дена четохме за бабата от Лондон сега до изборите ще четем за дядото от Москва !

54

Off

преди 1 година

Наближава погребението на бункерното жуже. Едва ли ще има много хора, само отряда за разстрел.

53

Анонимен

преди 1 година

Самозастрелялата се от санкции Европа е в ступор с пълни ***!Докъде може да стигне Путин,може ли да изперка съвсем и да ни запука наред?

52

L.

преди 1 година

Удивлявам се колко гении политолози пишат тука. Неграмотно, но пишат. Ако Западът не беше направил така Русия да воюва с ЕС, САЩ и Сие, войната отдавна щеше да е приключила и никаква ескалация нямаше на има. И - прави са тези, които питат - нали това искахте? Ето, що ревете?!

51

Смирение

преди 1 година

Прости им, Боже, та те не знаят какво правят!

50

Анонимен

преди 1 година

Най ме кефат украинците- хем референдумите не били доброволни и под пистолет, но ако украинското население взиме участие, всеки ще бъде осъден на 15 години затвор!! Ха ха ха ха

49

Анонимен

преди 1 година

До ББ Ти идеаот ли си бе креативидиот!

48

До 47

преди 1 година

Ех робе рашаробе...стой си и си се моли...от друго не разбираш явно!!!