87

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо не давате кадри от "света" на Париж, Виена, Кишинев, където в почивните дни сепроведоха огромни протести срещу марионетните им правителства и за напускане на НАТО!

86

Руските тролове

преди 1 година

По амбразурите! Все пак сте част от хибридната война! В ден като днешния трябва да сте на постовете!

85

Реалист

преди 1 година

Хора , Вие не разбирахте ли ,че ЕС И Америка натискат копчетата на *** и всякакви там прочее Украйнски патреОте . Путин отдавна се е самозабравил и диктува правилата в Русия но все пак , малко или много гони интереса на собствената си страна . Тука сте се разделили на лагери все едно Вие може да решите кой прав - кой крив.... Ако толкова сте убедени в правотата на вашите изказвания , моля , присъединете се към страната която защитавате и отивайте на фронта.

84

до 84

преди 1 година

И как защитава раша...като изпраща гражданите си да убиват и да умират!!! е нема за кво да се завижда...но теб те съжалявам!!!

83

Радев

преди 1 година

Товарищт всерусийски государ самодержец,още се изявява като велик пълководец,като малък е обичал да чете романите н Василий Ян ,Чингиз и Батий хан,подвизите на татарите на бойното поле много му харесва ли,особено как палят и унищожават градове до половин Европа,за него война е да гинат милиони хора на юруш по фронтовете за него сега жертвите на спец операция са като детска игра

82

Gorskio

преди 1 година

84 - досега е защитил поне 50000 убити и още поне 80-100000 ранени. Очаква се да защити още колкото го добутат, докато му хвръкне кратуната. Дърт ненормалник...

81

Гошо

преди 1 година

Никой не е заплашвал, просто спокойно обясни как стоят нещата.Който се чувства заплашен да побърза с памперсите, че на запад почнаха да свършват.

80

Анонимен

преди 1 година

вие от завист говорете глупости против русия това е негов народ иска да си го защити товае факт г-да еврогей

79

Грозно

преди 1 година

Дефинирайте ми СВЕТЪТ в залавието моля.УСА или ЕУ е светът, много малък свят имало ти да видиш.

78

Космонавт

преди 1 година

Според нашите *** Русия е в правото си да нахлува където си поиска и никой не трябва да и държи сметка. Същите злобари сте като бункерното джудже. Руснаците пак ще разчитат за жива сила, но при съвременната война това не е решаващ фактор. Още много ще ревете и няма да си признаете, че сте на грешната страна, докато един ден не осъзнаете, че не сте русофили, вие сте путинисти. На това му казват култ към личността. Не може да си русофил и да се кефиш, че ще изпращат руснаци на смърт.

77

Анонимен

преди 1 година

Шойбле /бивш финансов миниистър на Германия / казваше : ''НАТО е отживелица , на нас /ЕС / , ни трябва ---- ОБЩОЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ'' !И беше прав , защото ЕС сега няма армия !

76

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Зеленски отговори : ''НАМ ПОХУЙ''

75

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо като реакция на "света". Той не е никога не е бил единен. И по този въпрос становища има най-различни. Ако за жълтурниците светът се изразява в камората САЩ и колонииете му - Автралия, Канада и ЕС, то за мислещите хора това далеч не е така. Едностранчива и поради това - лъжлива информация не четем. ... Иначе откак НАТО наруши споразумението за неразширение на изток и откак ЕС наложи неправомерни санкции, Русия има правото да се защити по какъвто начин сметне за добре.

74

Анонимен

преди 1 година

Като пращат оръжия и наемници и обучават хиляди мобилизирани в Англия нее ескалация, когато руснаците искат да пратят 300 000 е ескалация. Най-добре руснаците да направят няколко ракетни удара по Киев за предупреждение по Радата или СБУ, или министерство на отбраната. Това трябваше да се случи преди месеци за да разберат,че никой не блъфира

73

Анонимен

преди 1 година

Най-лошото е че ЕС е по бели килоти , а Англия и щатите сега гледат сеир , ЦЯЛА ЕВРОПА Е НА КОЛЕНЕ , благодарение на Англия и сащ , ОЩЕ ПРЕДИ ВОЙНАТА , и оставиха ЕС без армия !!!

72

Анонимен

преди 1 година

Васалните евро джуджета наречени лидери, трябва да бъдат разгонени от власта още тая зима,Европа няма бъдеще в ролята си на 51-ят Американски щат в каквато роля е поставена сега!

71

честито

преди 1 година

Борел каза, че конфликта ще се реши на бойното поле. Шулца каза, че няма да има мир при условия поставени от Русия. Е, сега ще имаме война. Надявам се западняците да са доволни. Не само идва зима, но и война.

70

тя

преди 1 година

Това е резултат от намесата на САЩ и жалкия ЕС !Оръжие , оръжие , оръжие - това искаха укрите и накрая пак Путин им виновен !

69

До71

преди 1 година

Колкото на дементиралият му пука за нас,толкова и на Путин му пука-Зероооо-0-0-0

68

Анонимен

преди 1 година

Wойната е лошо нещо , но защо Украйна не спази ДОГОВОРИТЕ които е подписвала 2014 Г. , заедно със НАТО/САЩ/ ?