27

Прост

преди 1 година

Б.е тоя плюнчин съвсем изкука ..*** народа в раша к.в.о. чака??? ...п.а той първо почна да убива собствените си деца!!!

26

Колчев

преди 1 година

Путин няма какво да губи, защото вече се е натопил. Да видим сега диванните подръжници как ще се справят в реална бойна обстановка.

25

Космонавт

преди 1 година

Украинците опукаха 60 000 руснака за половин година. За следващата очаквайте 500 000.

24

ЧАПАЕВ

преди 1 година

С ВИСОКО КРЪВНО И ДИАБЕТИЦИ МОБИЛИЗИРАТ ЛИ?

23

Анонимен

преди 1 година

Вече не сме ВСВ, няма да стане само с хвърляне на още хора в боя . Особено хора които не знаят защо са в чужда държава

22

Анонимен

преди 1 година

От този момент, за мен всеки, който подкрепя Путин, подкрепя човекът, който заплашва да убие децата ми с ядрено оръжие. Да си го припомнят, когато му дойде времето.

21

Анонимен

преди 1 година

Азерите ги биха миналата година сега и Украйна ще им набие канчетата.Такъв срам не са брали от времето на Петър първи.Парада на срама трябва да се забрани,а да им се дават само хвърчила да пускат на красной площад.

20

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами как, като може да реагира един нормален човек на един кремълски психопат, първо с разбиране и загриженост, а после с необходимите мерки той да бъде възпрян и диспансеризиран, а ако патологията се засили могат да се вземат и по крути мерки, като усмирителни ризи и по-твърди транквиланти ... ако и това не помогне може да се стигне и до лоботомия ... !!!

19

Анонимен

преди 1 година

Една орда от Якутия и проблема с ядрения апокалипсис се решава. И с Украйна също.

18

Rrr

преди 1 година

во-первых запад сам угрожает России и устроил войну у ее границ.во-вторых запад это не весь мир.У европки национальная забава - раз в сто лет огребать люлей от России

17

Кифладжията

преди 1 година

Как да реагира? Пълнят г^щите.

16

Анонимен

преди 1 година

50 хиляди от Якутия са му достатъчни. Тарас булба, дето целят око на орел в полет, за да не се разваля препарирането. Тези с ловни пушки и ножове ще разпорят Украйна. Путин трябва само да им каже, че Киев за ден е техен.

15

хаха

преди 1 година

Западняците виждат това, което искат да видят - провал, паника и т.н. Но дали е така, ще видим. Референдумите щели да са фалшиви, но в Косово даже нямаше референдум. Референдумите са фалшиви, но превратите са истински и демократични.

14

Изнервен

преди 1 година

Айде сваляйте най-после го от трона този психопат в Кремъл. Създаде един куп проблеми на света и най-вече на собствената си страна.

13

Анонимен

преди 1 година

Само не се разбира какво и как губи Русия . Защо западните политици не разсяснят това

12

Въпрос на дефиниция

преди 1 година

Светът, т.е. хората реагират адекватно и логично. Но "светът", т.е. продажници-политици, реагират по команда на лобиращите ги, сиреч обратно на нормалната логика.

11

юбералес

преди 1 година

Зеленски реагира показвайки надпис ''нам похуй''

10

ядрен

преди 1 година

ядрен шантаж от ботоксовото джудже, плаши, че ще прати стотици хиляди в мелачката, за да си запази лицето пред великия руски народ :)))))

9

Lina

преди 1 година

Всичко следва добре познатата история - първо мобилизация, второ плъхин младежи, колко остава до самоубийството ( или асистирано такова) ?

8

Анонимен

преди 1 година

Ако всичко вървеше по план за Путин, то нямаше да е необходима мобилизация и референдум от днес за утре. Само не знам русофилите пили ли са достатъчно йод или са прекалили с него, та така се радват всеки път когато този почне да плаши с ядрено оръжие.