107

ЬЬЬ

преди 1 година

А каква е позицията спрямо мобилизацията в рушия на радефчето,на външния и военния министър на България и не е ли много срамна да стоят ниско наведени с гръб към пууутин?

106

Джанго без Окови

преди 1 година

НЕ МИ ПУКА ЗА ЗАПАДА !!!!

105

Офис Служител

преди 1 година

Озверелите натовци вече месеци наред безчинстват в Украйна, унищожават градове и села, грабят имущество и покъщнина. Русия се опитва да спре агресията, като помага на нападнатите. Тя (Русия) вече е приела над 4 милиона бежанци от Украйна и даже от Западния свят, хора бягащи обезумели от терорските режими на Запад. За пръв път в Русия те имат правото да се почувстват свободни, да се насладят на плодовете на човешкия напредък, изобилие от стоки, услуги, всичко

104

Офис Служител

преди 1 година

плод на научния и стопански прогрес в свободна Русия. На всеки бежанец от Запада Русия предлага подслон, храна и полага неимоверни усилия да интегрира изстрадалите западняци в проспериращото руско общество. Милиони хора по света кандидатстват за РУСКА КАРТА, даваща правото да се живее и работи в Русия. Хората на Запад масово учат руски с надеждата един ден да успеят да се доберат до обетованата земя, наречена Русия. Другите напреднали свободни страни, на първо място Беларус и Северна Корея безко

103

Офис Служител

преди 1 година

след обявената от Путин частична мобилизация руснаците са обхванати от патриотична треска, стотици хиляди изкупуват самолетни билети за полети към Русия, пред сухопътните граници на страната има километрични опашки от хора, предимно мъже, бързащи да се приберат навреме в Русия, за да не изтърват шанса да бъдат мобилизирани. Синът на Песков е дал личен пример с изявление, че той пръв ще се яви на мобилизационния пункт в Москва и призовава всички патриоти да го последват

102

Анонимен

преди 1 година

Сензационно отвратително гнусен е, особено в епохата на корейски бойбанди. Да се скрие някъде и да не се показва, защото е жалко толкова влиятелен човек да изглежда и да се държи по толкова гнусен начин.

101

Анонимен

преди 1 година

Днес спрете коментарите и не бъдете в услуга на разпространяването на руската пропаганда Фермите на Путин са активизирани до предел в нет пространството

100

ZZZ

преди 1 година

Тоа продължава да отача повече и повече !

99

До 104

преди 1 година

Хахахаха. Май добре те е хванал руският чай. Хахахахаахахаахахах

98

Меси

преди 1 година

Това е война, която е спечелена преди да започне от Русия, мишленцата от запада продължават с провокациите на големия компютър.

97

Анонимен до 101

преди 1 година

Киев реагира положително и на Минските споразумения и ги подписа и просто не ги спази.

96

Анонимен

преди 1 година

Ако бях на НАТО, щях да стоваря ВСИЧКО на границите и да се надявам, че няма да дойдат насам ... Само казвам.

95

Можеше да има мир

преди 1 година

Още след началото на специалната военна операция, включително преговорите в Истанбул, представителите на Киев реагираха много положително на нашите предложения, като тези предложения се отнасяха преди всичко до гарантиране на сигурността на Русия и нашите интереси. Но е очевидно, че мирното решение не устройваше Запада, така че след като бяха постигнати определени компромиси, Киев всъщност получи директни указания да скъса всички споразумения.

94

111

преди 1 година

Путин е велик, но простите еврогейове не могат да го разберат.

93

asd

преди 1 година

Дори и при ядрена война Путин губи повече от запада. Общо взето всички ще спечелят най много ако се гръмне

92

Пижо

преди 1 година

Тия хора ивеят на някаква друга планета. Така и не разбраха, че Путин не "заплашва". Той им казва ясно последствията. "Заплаши", че ще си прибере Крим. "Заплаши", че ще елиминира украинския нацизъм, дори и с военни средства. "Заплаши", че ще спре кранчето на неприятелските страни. Те продължават да си мислят, че той само си говори. Мобилизацията не е слабост, а желание войната да приключи скоростно.

91

Анонимен

преди 1 година

СВЕТЪТ ЩЕ ВИ КАЖА КАК РЕАГИРА. ЩЕ ИМА САНКЦИИ ТАКИВА,Ч Е ЩЕ *** МУЖЖИЦИТЕ! ИЗКЛЮ1ЧВАНЕ НА РУСИЯ ОТ ИНТЕРНЕТА, ЗАБРАНА ЗА ПЪТУВАНЕ ТТОАТАЛНА, ЩЕ СЕ ПОСТАВИ НА КИТАЙ И ИНДИЯ РЕБРОМ ВЪПРОСА ДАЛИ ПОДКРЕПЯТ ЗАПАДА ИЛИ НЕ. ТЕ ЗА ТВА ВСИЧКИ БЯХА ЗАГРИЖЕНИ НА ИКОН. ФОРУМ В САМАРКАНД.

90

Анонимен

преди 1 година

ЕСКАЛИРА ли напрежениетоп утин, ррубляци,а? щото така изглежда. после западът му виновен. хитлер 1:1

89

Олаф Шолц

преди 1 година

..."Драги ми Г-н Путин!Досега се въздържаш да изпращам танкове и тежко въоръжение на Украйна,но след вашето заявление за мобилизация ще преосмисля кардинално поведението си!.....Това ще е в общи линии отговорът на всички страни,които подкрепят Украйна,а пък не ми се мисли какво чака Другаря Путин,след като САЩ започнат да доставят далекобойни и високоточни оръжия...Но за такава заплаха - такъв отговор!

88

Реалист

преди 1 година

Мисирките от БТВ и НоваТВ ще дадат масовите протести в Европа срещу НАТО ама друг път ! Добре че има Интернет !