130

Анонимен

преди 6 месеца

До 150 - Който си взе 2013-а 2-3 апартамента, кгоато бяха не по 250к евро, не по 250к лева, ами по 130-140 000 лева, най намаза ;)

129

Анонимен

преди 6 месеца

Това, че можеш да си купиш 25 хляба оя месец, спрямо 22 трудно се води забогатяване ...

128

Сусо

преди 6 месеца

Па ноо забогателе теа , ве, дай да им го лапнем!

127

поздрави от Оз

преди 6 месеца

Лелe колега тия 6к ако не беше казал че е заплата щях да си мисля че си на социал бе! Чичката в сградата в която работя дето вози асансиора в центъра на Сидней, нарича се CBD, зима толкоз. Ама той ги зима с нищоправене.. В Канбера надницата е 1400 долара. Надница. Умнижавай си го по 22. Инъче в Сидней е по ниско но това е защото няма желаещи да се преместят в дълбоката провинция, нищо че Канбера е столица. Ще си загубя лайф стайла. Но това са теми на които обсъждам само с хора с син паспорт

126

Хуй

преди 6 месеца

От имотния балон насам, всеки е беден по рождение. Кредит за 250к евра А жилище е 30 години по 1500 евра на месец. Та ако още не ви е ясно къде е проблема? Тва храната е най-евтиното от жизненоважните. Като съм работещ беден мога и на зеленчуци да я карам, но местожителството и транспорта са определящ фактор за труда. (Освен при великите айти)

125

Анонимен

преди 6 месеца

Стига писахте глупости за "забогателите" пенсионери. И без това ги трепят *** за мизерните им левчета. Точно тия дни ми се наложи да доплащам три пъти сметка на стари хора от опашката на касата в магазин, не им стигат левче и нещо, стотинки, да си платят мижавите продукти. А една баба ми отказа, щото не можела да ми върне заема и остави някакъв пакет от покупките. Абе, направо се чудят къде да си дянат "огромните" пенсии.

124

забогатял

преди 6 месеца

От няколко месеца забогатях. От 500 лв пенсията ми стана 537лв.

123

Albi

преди 6 месеца

136 Аз знам как се пише, повторих това, което някой е написал та да се усети малко. А щом не виждате обиди някъде, ясно е, може и това да са нормални обръщения на "елита" знам ли. Аз не съм от тази прослойка.

122

Машите, Машините

преди 6 месеца

Машините са Сигурни, Машините са Сигурно, във Избора си, те са Сигурни! Това си Пея Аз, Сигурни във Избора си и няма как, няма как, Избирателите да ги Хакнат с Вота си, с Вота си!!

121

Ех

преди 6 месеца

Сбъдна се детската ми мечта. От малък си се надявах как като порасна ще работя за да съм беден.

120

Въпросче

преди 6 месеца

абе като от 1ви Октомври Тръгвал Азерският Газ, защо "Булгаргаз" обявява днес панически търгове за доставка на втечнен газ за ноември и декември, нали ще се къпем в 1 Милиард Кубически Метра Азерско от 1ви Октомври?! Или май Блажени са Вервующите и още повече тези на ПП Прелюбодееца Петков, който още преди 4 месеца говореше, че Азерският Газ потичал!!

119

Имотен Шоп

преди 6 месеца

Купувайте Тухли и Шоплук да си спасите парите от инфлацията а че немате пари да ми ядете и дедовия тва е ясно

118

Анонимен

преди 6 месеца

Абе слава окрайна това е

117

До Батерията

преди 6 месеца

а ти на Интернет доставчика ти, дори техниката му у дома ти или на етажа ти, като Оптичен Конвертор, на Батерия ли мислиш ли са - като спре тока, ти спира и Интернета, а ти с Лаптопа ти и батерията му, може да си светиш!

116

Нет Рубля, Нет Газь

преди 6 месеца

"Булгаргаз" обявява търгове за доставка на втечнен газ за ноември и декември - скоро България ще Замръзне в буквалният смисъл, не просто бизнеса ще спре, а ще Замръзне! Газ няма дори за СледИзборите!!

115

Христо Христов

преди 6 месеца

До Нормално/137"Така се развиват добродетели като скромност и смирение." - и в джамията, че да се стоплят.

114

Христо Христо

преди 6 месеца

До до 96"... на лаптопа батерията ми държи 10 часа, имам и външна батерия, която удължава живота с още 20 часа. Та и без ток може." - поредният гений на демокрацията...

113

Нормално

преди 6 месеца

Всички на запад сега обедняват. Преди бяха богати, сега ще бъдат бедни. Бедността не е порок. Така се развиват добродетели като скромност и смирение.

112

Анонимен

преди 6 месеца

Не се притеснявай, няма да има никакви бунтове. Навсякъде са се подготвили, в Англия сформираха специални полицейски части за борба с бунтовете, а Германия от 1 октомври се сформира териториално подразделение на Бундесфера, различно от армията, което ще се грижи и за безредиците, ще действат "на улицата", и най- вече срещу протестиращите! Не само ще обеднявате и студувате, но и бой ще ядете.

111

Albi

преди 6 месеца

122 Също много преуспяла, трябва да гадая какво иска да кажеш. Убиди-не ме и интересува с какво си преуспяла.:):):)