149

Пенсионер

преди 1 година

Защо пишете глупости? С колко милиона "забогатяха" пенсионерите? Излагате се.

148

Анонимен

преди 1 година

Кажи кой ти плаща да ти кажа какъв експерт си...та и този голям експерт написал неща, които един ученик в трети клас може да каже..

147

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Всеки ще си получи шкафа,а престъпниците ще върнат откраднатите средства и имоти и ще влязат в затвора:))))

146

Младияпремиерсхарема

преди 1 година

Ние българите скоро ще получим швейцарски доходи:))))

145

Анонимен

преди 1 година

Пенсионерите не са виновни, всички ние един ден ще станем като тях. Хората са се трепали и работили цял живот за да стигнат до момента в който ще изживеят достойно старините си. Или си мислите че вие ще прескочите тоя етап от живота си?Не се подавайте на тяа безумна пропаганда. Ония които пишат законите и се правят на политици, ония са виновни за всичко.

144

Albi

преди 1 година

170 Радвам се че "творчеството" ми се следи, а хора от висшето общество каква работа имат да ровят и да четат коментари?А и аз винаги може да се пиша анонимен, явно че не го правя като други. Поне да се вижда на кого пиша, така съвсем се обърквам. А кой какво е писал може и 1 човек да се представя като много. Мразя да, каквото повикало, такова се обадило.Не е без причина.

143

Хуй

преди 1 година

Затова се засрамете! Бъдете смирени и се уважавайте. Това че някой изкарва повече заплата не го прави по-стойностен. В едно развито общество няма недостоен труд. Всеки допринася с нещо за общото благо. И човека който ще измете улицата, и човека който ще напише софтуера на НАП. Не се подавайте на индивидуализма, простащината и уважавайте другите. Материализмът е болест.

142

Хуй

преди 1 година

Стига сте се карали. Всички са обеднели! Като платиш вечеря за двама 120лв и го сеавниш с надника, картинката вднага се изяснява. За някои 3К чисто са малко заплащане за други са недостижимо. За мен тези 3К са минимума за живот в голям град. Това са 100 лева на ден в които трябва да се сместят жилище и сметки, дрехи, джобни, ваканция, кола, книги и всякакви дребни удоволствия. С днешните цени МРЗ трябва да е 3К, за да е добре българина.

141

Анонимен

преди 1 година

До Albi, пиши каквото си искаш. Само не лъжи! Истината е, че наистина си много ниско в слоевете на обществото и за това си толкова злобен. Някой ти го написа по-долу. Няма да станеш нито по-интересен, нито по-уважаван с тази слоба. А злоба имаш в излишък. Това е проблемът с теб! И много като теб. Мразите хората без причина! И тази ти омраза не изскача само под тази тема. През цялото време пишеш злобно и Обиждаш на поразия!

140

Какво забогатяване

преди 1 година

10 % повишение на пенсиите при 20% инфлация забогатяване ли е, или обедняване?

139

Анонимен

преди 1 година

Докато не се премахне модела Бойко Борисов, инфлацията ще е прекалено висока.

138

Анонимен

преди 1 година

Чиновниците са 65 хиляди в централната администрация и 32 хиляди в регионалните администрации. Кои от тях искаш да съкратиш?!

137

m

преди 1 година

Ето това е резултата от т.нар. партии на протеста.Сега сърбайте попарата надробена от главния идеолог на протеста - т.нар. президент.Неговите избраници просто киро и кокорчо надробиха този ужас.Голяма е заслугата и на Мая Манолова, Бабикян,Хаджикян, учиндолския се.як.Няма го вече модела Борисов.Сега лапайте продължението на промяната.

136

аз се чудя

преди 1 година

що само пенсионери чакат на опашка да си купят новото китайско чудо Хуявей 10, а те забогатели биле бе

135

Фалшива новина

преди 1 година

" Инфлацията ще скача още, работещите обедняват, пенсионерите забогатели " ... Пенсионерите са станали по-малко бедни, работещите са станали по-бедни, а дали инфлацията ще скача още не се знае. По-скоро инфлацията ще намалее

134

българин

преди 1 година

Накратко, мисля че всички се убедихме във "функционалната неграмотност" на тези дето се фукат избивайки комплекси че били "богати програмисти". Чул някой че имало облачни технологии, но какво значи това му е мъгла! Ама "Аз работя в облачните технологии" - работи ти фантазията в облаците горе! Един ми обяснява за Яги антената как си "пускал" интернета през нея, леле!Не всички програмисти работят по мрежови услуги, ерго яките пари са на друго място. Но затова се искат много повече знания.

133

Albi

преди 1 година

156 А вие от "елита" каква работа имате да коментирате тема за инфлацията не знам. Нали не ви засяга. Че чак и нападателни. Ще си пиша колкото искам, на някой като не му харесва да не чете. По-скоро някой има интерес да се пишат лъжи, но не и по темата. То си е очевидно.

132

българин

преди 1 година

До: 111 Явно ти си "функционално неграмотния". GSM технологиите работят в микровълновия обхват, където се използват съвсем други антени, а Яги-то може да си го завреш където Слънце не огрява!Случайно това съм завършил.

131

българин

преди 1 година

До: номер 111 (до 108) Ами явно ти искаш да се заяждаме, не аз. Явно ти си "функционално неграмотния", защото случайно това съм завършил, а колко антени съм си правил за сръбската телевизия отпреди 1989 г. няма да повярваш!!! И не съм само аз - такава беше модата тогава, разменяхме си схеми, режехме с ножовки тръби с определени размери - какво знаеш ти!!! Само 4G, 5G, 8G и 3,14G ти е в главата, а Яги антените са измислени още през 1926 г. GSM технологията използва микровълновия обхват!

130

Анонимен

преди 1 година

Съкратете администрацията и ще намалеят разходите.