150

Пенсионер

преди 6 месеца

Защо пишете глупости? С колко милиона "забогатяха" пенсионерите? Излагате се.

149

Анонимен

преди 6 месеца

Кажи кой ти плаща да ти кажа какъв експерт си...та и този голям експерт написал неща, които един ученик в трети клас може да каже..

148

Младияпремиерсхарема

преди 6 месеца

Всеки ще си получи шкафа,а престъпниците ще върнат откраднатите средства и имоти и ще влязат в затвора:))))

147

Младияпремиерсхарема

преди 6 месеца

Ние българите скоро ще получим швейцарски доходи:))))

146

Анонимен

преди 6 месеца

Пенсионерите не са виновни, всички ние един ден ще станем като тях. Хората са се трепали и работили цял живот за да стигнат до момента в който ще изживеят достойно старините си. Или си мислите че вие ще прескочите тоя етап от живота си?Не се подавайте на тяа безумна пропаганда. Ония които пишат законите и се правят на политици, ония са виновни за всичко.

145

Albi

преди 6 месеца

170 Радвам се че "творчеството" ми се следи, а хора от висшето общество каква работа имат да ровят и да четат коментари?А и аз винаги може да се пиша анонимен, явно че не го правя като други. Поне да се вижда на кого пиша, така съвсем се обърквам. А кой какво е писал може и 1 човек да се представя като много. Мразя да, каквото повикало, такова се обадило.Не е без причина.

144

Хуй

преди 6 месеца

Затова се засрамете! Бъдете смирени и се уважавайте. Това че някой изкарва повече заплата не го прави по-стойностен. В едно развито общество няма недостоен труд. Всеки допринася с нещо за общото благо. И човека който ще измете улицата, и човека който ще напише софтуера на НАП. Не се подавайте на индивидуализма, простащината и уважавайте другите. Материализмът е болест.

143

Хуй

преди 6 месеца

Стига сте се карали. Всички са обеднели! Като платиш вечеря за двама 120лв и го сеавниш с надника, картинката вднага се изяснява. За някои 3К чисто са малко заплащане за други са недостижимо. За мен тези 3К са минимума за живот в голям град. Това са 100 лева на ден в които трябва да се сместят жилище и сметки, дрехи, джобни, ваканция, кола, книги и всякакви дребни удоволствия. С днешните цени МРЗ трябва да е 3К, за да е добре българина.

142

Анонимен

преди 6 месеца

До Albi, пиши каквото си искаш. Само не лъжи! Истината е, че наистина си много ниско в слоевете на обществото и за това си толкова злобен. Някой ти го написа по-долу. Няма да станеш нито по-интересен, нито по-уважаван с тази слоба. А злоба имаш в излишък. Това е проблемът с теб! И много като теб. Мразите хората без причина! И тази ти омраза не изскача само под тази тема. През цялото време пишеш злобно и Обиждаш на поразия!

141

Какво забогатяване

преди 6 месеца

10 % повишение на пенсиите при 20% инфлация забогатяване ли е, или обедняване?

140

Анонимен

преди 6 месеца

Докато не се премахне модела Бойко Борисов, инфлацията ще е прекалено висока.

139

Анонимен

преди 6 месеца

Чиновниците са 65 хиляди в централната администрация и 32 хиляди в регионалните администрации. Кои от тях искаш да съкратиш?!

138

m

преди 6 месеца

Ето това е резултата от т.нар. партии на протеста.Сега сърбайте попарата надробена от главния идеолог на протеста - т.нар. президент.Неговите избраници просто киро и кокорчо надробиха този ужас.Голяма е заслугата и на Мая Манолова, Бабикян,Хаджикян, учиндолския се.як.Няма го вече модела Борисов.Сега лапайте продължението на промяната.

137

аз се чудя

преди 6 месеца

що само пенсионери чакат на опашка да си купят новото китайско чудо Хуявей 10, а те забогатели биле бе

136

Фалшива новина

преди 6 месеца

" Инфлацията ще скача още, работещите обедняват, пенсионерите забогатели " ... Пенсионерите са станали по-малко бедни, работещите са станали по-бедни, а дали инфлацията ще скача още не се знае. По-скоро инфлацията ще намалее

135

българин

преди 6 месеца

Накратко, мисля че всички се убедихме във "функционалната неграмотност" на тези дето се фукат избивайки комплекси че били "богати програмисти". Чул някой че имало облачни технологии, но какво значи това му е мъгла! Ама "Аз работя в облачните технологии" - работи ти фантазията в облаците горе! Един ми обяснява за Яги антената как си "пускал" интернета през нея, леле!Не всички програмисти работят по мрежови услуги, ерго яките пари са на друго място. Но затова се искат много повече знания.

134

Albi

преди 6 месеца

156 А вие от "елита" каква работа имате да коментирате тема за инфлацията не знам. Нали не ви засяга. Че чак и нападателни. Ще си пиша колкото искам, на някой като не му харесва да не чете. По-скоро някой има интерес да се пишат лъжи, но не и по темата. То си е очевидно.

133

българин

преди 6 месеца

До: 111 Явно ти си "функционално неграмотния". GSM технологиите работят в микровълновия обхват, където се използват съвсем други антени, а Яги-то може да си го завреш където Слънце не огрява!Случайно това съм завършил.

132

българин

преди 6 месеца

До: номер 111 (до 108) Ами явно ти искаш да се заяждаме, не аз. Явно ти си "функционално неграмотния", защото случайно това съм завършил, а колко антени съм си правил за сръбската телевизия отпреди 1989 г. няма да повярваш!!! И не съм само аз - такава беше модата тогава, разменяхме си схеми, режехме с ножовки тръби с определени размери - какво знаеш ти!!! Само 4G, 5G, 8G и 3,14G ти е в главата, а Яги антените са измислени още през 1926 г. GSM технологията използва микровълновия обхват!

131

Анонимен

преди 6 месеца

Съкратете администрацията и ще намалеят разходите.