109

Гунчо Овчаря

преди 1 година

Пенсионерите попринцип имат скътани доста парички,защото нямат много разходи и карат на икономичен режим,но баланса се възстановява от ало измамниците,които успяват да им ги взимат

108

Albi

преди 1 година

119 Толкова си грамотен, че нищо не ти разбрах от глупостите. Редакрирай малко.

107

Анонимен

преди 1 година

Обедняването винаги е следвано от всенародни бунтове и уплашени за кожата си политици барикадирани в НС.

106

До "програмисти

преди 1 година

Ако продължавате да дразните народа с глупостите си няма да прокопсате. Вервайте ми. Гледкайте си работата и не ръсете мозък много. На никой не му пука за вас. Освен това, успелите хора по принцип са благородни, влизат в чуждите обувки и положение и не се самовеличаят. Поведението ви говори само едно, а то е че сте израснали крайно бедни и в момента от комплекси трябва да надувате главите на всички за заплатите си. Дреме ми за вашите заплати. Парите са тоалетна хратия.

105

Споко

преди 1 година

Споко. Украйна обяви нова офанзива и изключи възможността за преговори с ПутинУкрайна готви нова офанзива. Целта е отвоюването на Мариупол, Мелитопол и Херсон, обяви президентът Зеленски. "Цяла Украйна трябва да бъде свободна", уверен е той.

104

Анонимен

преди 1 година

Споко, ацките санции не действат веднага, трябва да мине време да задействат. След време ацките санции ще задействат и Русия ще фалира, Путин ще бъде свален и руснаците отново ще ни продават евтини енергии и ресурси за икономиката на ЕС която е най-мощмата икономика в света за да се развиваме и да потребляваме и да живеем самодоволно в материално богатство и удобства, да си угаждаме и да си доставяме удоволствия, животът да ни минава леко и приятно да си купуваме хай-тek гаджети и да пътуваме на романтични екскурзии на френската Ривиера и на екзотични острови в 5* хотели.

103

Анонимен

преди 1 година

Вижте се бе, вижте къде е Макрон, къде е Франция, ***/SolovievLive/128061 , а сега си представете къде сте вие! Вижте къде ви е мястото в стария свят, и там ще си останете и ще изгниете в мизерия.

102

Анонимен

преди 1 година

До Albiл, аз съм преуспяла жена в България! И мога да дам много добра дефиниция. Като мен има много. Жалкото е, че злобари като теб няма да разберат какво им пиша и ще преминете директно към убидите! Не заслужаваш внимание! Низши си! Виж си злобните коментари и си помисли колко струваш.

101

Българин

преди 1 година

Вие нормални ли сте да пишете такива статии ...

100

Анонимен

преди 1 година

До Albi, освен, че си злобен си и късопаметен! Върни се и виж кой започна с обявите. Ще ти спестя усилията: ти! Дънинг-Крюгер яко те тресе. И да, неграмотен си! Виж си граматикатта, пунктуацията и правописа. И да, злобен си. Не един и два пъти тук ти го казват различни хора. Не знам на какво се дуеш, но скоро няма да "прокопсаш"(на той език, за да го разбереш). *** научи нещо и постигни някакво развитие и стига с тая злоба! Никой не ти е длъжен! Оправяй се сам!

99

до 108

преди 1 година

Един програмист може да работи без ток и без обхват. Долу човекът е казал за 4г антените. Има и сателитен интернет, фотоволтаици, които сред ИТ хората са тотално на мода в момента. Какъв ми е продуктът? Аз съм консултант, нямам продукт. Занимавам се с облачни решения и миграции на авиокомпании, автомобилни производители, производители на луксозни стоки, университети, болници.

98

ббееееее

преди 1 година

Аман от икономисти!

97

Albi

преди 1 година

Преуспял мъж разбрахме какво е-учил много, пари с лопатата ги рине, има време да пише коментари и да обижда.

96

ПП

преди 1 година

Честита Промяна!

95

и

преди 1 година

от какво ,,забогатяха,,пинсионерите-НЕ ВИ Е СРАМ

94

Albi

преди 1 година

92 Къде видя че ти завиждам, че съм беден, неграмотен и подобни. Това че давам примери, не значи че завиждам. Кое не е вярно, че лапачките са по-успешни, така си е. Злобата си е от вас преуспелите, един "образован" човек и много преуспял от хайлайфа няма да обижда така. То е ясно каква е целта да заблуждавате хората, че тук с учене може да се успее. А не ми отговори на въпроса - какво е преуспяла жена в България?

93

до 108

преди 1 година

А така- поредният функционално неграмотен... 99.98% от територията на България е покрита с минимум 4g. Имам вила в планината. Най-близката клетка е на 15км.. Знаеш ли какво са насочени Yagi антени? Явно не. Лек жокер- около 4000 пъти по-мощни от тези на мобилния ти телефон. Иначе казано- мобилният телефон обхват няма, но аз имам 4g+ интернет със скорост в моя случай около 450MBit/sec. Фотоволтаик? Не един път съм казвал, че зареждам от село 2 електрически коли. Друго да се заядеш, свекърво?

92

хм

преди 1 година

До Анонимен 105Каква богата Нигерия бълнуваш? Я влез и рпочети малко. Това е една от най-бедните страни. Нищо, че имат петрол. Първо, че населението и е много и второ, краде се яко. за 0,5% от харата има много, останалите яко глад.

91

българин

преди 1 година

До: номер 99 "Ъъъ, на лаптопа батерията ми държи 10 часа" Един смислен диалог не видях тук досега. Освен да използваш и външна батерия, можеш да разчиташ на фотоволтаична система от панели с контролер, акумулатори и инвертор, което ти решава перманентно въпроса с тока. Защото човекът говори ако изобщо нямаш ток какво ще правиш. Но, все пак и в България има райони без обхват на мобилните оператори.А най-важното: Като работиш, как точно си реализираш продукта, тоест кои са ти клиенти???

90

Анонимен

преди 1 година

Нигерия е една от най-богатате държави в света, в първите пет или 10 по производствто и износ на нефт. Колкото и да има корупция, все пак живеят много по-добре от жалките българи. Ганьовeца не трябва да бърка Нигерия с други бедстващи африкнаски страни.