155

Анонимен

преди 1 година

Влянието между страни с икономически интереси е много по - лесно и удобно от влиянието между страни с териториални интереси. За това залагам на НАТО и ЕС, като по - добър вариант и гарант за мир на планетата.

154

Анонимен

преди 1 година

Много хора измряха заради Путин, но Бог вижда

153

долна волта е на

преди 1 година

кислород.....

152

Анонимен

преди 1 година

най добре изобщо да я ликвидират за къв ни е тумора русия да се звери през ден някой дребе нкрадлив запъ,,,ртък и да ни занимава с ръкетите си

151

Анонимен

преди 1 година

русия няма съюзници в нея може само да си роб

150

До Стария Джо

преди 1 година

Русия не мкоже да води война на няколко фронта едновременно!!И сега войната на Запада (Англия,Франция и САЩ) с/у Русия се води на няколко фронта.......в Украйна, Сирия, освен това арменците чакат защита и подкрепа от Сирия с/у азерите в Нагорни Карабах............няма как да стане!!Целта е една - да се отслаби Русия!!

149

dsadasdsa

преди 1 година

Йо, как върви спИциалната операция? Толкова е спИциална, че нормалните хора не разбрахме нито повода, нито тактиката. Има ли спИцилани българи, които подкрепят спИциалния президент?

148

До 300

преди 1 година

Много важно!

147

Анонимен

преди 1 година

Прочетох "Работя в уебсайта за разследваща журналистика Bellingcat" и ми беше достатъчно за да не продължа нататък

146

Стария Джо

преди 1 година

Последния път когато Сърбия повярва на руските глупости я изсипаха с мощно бомби и взеха Косово. Защо Русия не защити своя брат през 90-те ? Тогава не бяха ли братя ?

145

PleaseSuckDick серге

преди 1 година

от "многоточковия ***"Ти си един уникален тъ.пак!!Аз поне говоря с факти и аргументи!!А ти,освен да обиждаш, за друго не ставаш...............мръс,на и дол,на гадина си!!

144

На путьо късия

преди 1 година

България му отряза крилете с изгонването на 70 те разбойника от пасольството. остана само алиБаба_мУтрофановнЪ.

143

шиптърите

преди 1 година

Албанците вече си имат три държави на Балканите..............Албания, Косово и С.Македония!!!Сицилианската мафия може само да мечтае за това, за своя държава!!Албанците са по - големи мафиоти от италианците............така се оказа!!Идеята за Велика Албания е 90 % реализирана!!!

142

???

преди 1 година

Русия подкрепя Сърбия, САЩ подкрепя Албания и Косово.........за да има равновесие!!Защо първото да е лошо. а второто да е добро???

141

Хашим-Тачи

преди 1 година

Я напишете за Хашим-Тачи-Змията.............албанският мафиот и любовник на дъртата вещица Мадлин Олбрайт(бивш държавен секретар на САЩ).............за неговия бизнес.........търговия с човешки органи, оръжие и наркотици!!!

140

Цъ

преди 1 година

Лудите растат като дърветата в гората.

139

???

преди 1 година

От кого са подкрепяни албанците, които вече имат трета държава??Албания,Косово,С.Македония!!Я кажете за това.........за албанските терористи и престъпници, които отвличаха сръбски деца и ги разфасоваха за органи???

138

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 280 Ей, болен мозък, ти трябва да си от Възраждане, там само такива като тебе приемат, изпушили!

137

Хайдутин

преди 1 година

До Антон Няма причини да се започне война, никакви! Само фашистите си измислят причини за да убиват!

136

Антон

преди 1 година

Губи позиции- друг път!Изобщо някой знае ли защо Русия започна войната.Или слушате какво говорят по тв и без да се замисляте, нападате.А, ако това беше, дори крайно наложително?Никой не говори за причините за войната.