195

Тъп

преди 1 година

О белингкат, образец на платена журналистика,да не смятате,хората че са *** да ви вярват.

194

Па съм я бе

преди 1 година

Това са тия независимите журналисти на хранилката на американския конгрес.Много сте елементарни бе,Михайлчо.

193

r3v0lv3r

преди 1 година

Нормално, Русия винаги със Сърбия и срещу България.

192

РАШКИТЕ СЕЯТ СМЪРТ

преди 1 година

МАЛКО СЪМ ОБЪРКАНА- РУСИЯ ЛИ ВОДИ ВОЙНА В УКРАЙНА ИЛИ УКРАЙНА ВОЮВА С РУСИЯ- А ДА СЕ РАЗБЕРЕМ, КЪФ ГО ДИРИ ДЖУЖАКА В МИРНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА- ТРЪГНАЛ ДА ЗАЩИТАВА РУСНАЦИТЕ- ТЕ СА 8 МИЛИОНА В УКРАЙНА И КАК ГИ ЗАЩИТАВА С ОГЪН И РАЗРУХА, А НИЕ ТУК ПО НАШИТЕ ЗЕМИ МУ СЕ КЛАНЯМЕ И ВЕЛИЧАЕМ- АЗ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТОВА, А АКО ДОЙДЕ ТУК И УБИВА ДЕЦАТА НИ, РОДИТЕЛИТЕ НИ....НЕКА ВСЕКИ КОЙТО ОБИЧА РУСИЯ И ВОЙНАТА В УКРАЙНА ХОДИ ДА СЕ БИЕ ТАМ А НЕ ДА ВЪЗХВАЛЯВА ДЖУДЖАКА ЗА ЖЪЛТИ КОПЕЙКИ НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА.

191

българин

преди 1 година

Може би (и сигурно) е вярно, че не имало в миналото държава Украйна, но факт е че сега такава съществува. Друг факт е, че не Украинската армия наруши държавна граница и навлезе в чужда територия. Агресорите ще си платят. Вече не живеем в античните времена или средните векове, когато се е считало за нормално да нападнеш съседа си, да го убиеш, да насилиш жена му и т.н. Цивилизованите нации не правят така - и руснаците за пореден път показаха на цял свят че не са цивилизовани!

190

Анонимен

преди 1 година

Aми по-близки до нас и руснаците и сърбите и като манталитет,език,религия.Добри или лоши,направили ни добро или лошо,това е факт.*** изповядват дивата злоба и омраза към Русия,няма да се къпят,на студено ще стоят,ще гледат с радост как бизнеси фалират,но пък ще накривят шапката на Путин.Същите тези *** обаче гласуват за партии,които после се коалират с комунистите от БСП

189

Анонимен

преди 1 година

Заслужава ли си ресурса хвърлен за завладяването на няколко парчета земя? С какво помага това на страната ти и народа ти ? С нищо! и кому е нужно това? Руснаците трябва да се осъзнаят че те са губещи , техните пари отиват за имперските интереси на един човек. Такава голяма тъпотия сътвориха , че години наред не могат да излязат от *** в която потъват.

188

zdg

преди 1 година

Сърбежите много удобно забравят, че точно Западът и по-точно Австро-Унгария ги спаси през 1885-та година от БЪЛГАРСКАТА войска!!! Войната започната от сръбските нещастници по заповед от руските *** щеше да завърши със ДЕсърбизация на всички БЪЛГАРСКИ земи от Белград до Ниш! Тогава само Западните страни се застъпиха за сръбските негодници, руските *** мълчаха засрамено-затова сега сърбите се зъбят на ЕС, от "благодарност" ...А можеше да не съществуват тези свинье,Македония щеше да е наша

187

Георги Раковски

преди 1 година

Послушайте, братя Българе, русите са били един най-див и най-варварски народ, както са си и досега останали такива в най-голямата си част.

186

Христо Ботев

преди 1 година

"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии..."

185

Иван Вазов

преди 1 година

"Ругаят ни, че с чужди на наший дух и нужди народи сме събрани но тези, що любехме, или боготворихме, що правяха в скръбта ни? Стояха оглушали, безчувствени, едва ли не зрители злоради пред наште мъки тежки, пред воплите ни жежки и кой ни се обади? Във Петроград мълчаха, а от Париж ревяха: Убийте тоз звяр диви! И на защо, кат смеем и ние да живеем, станахме лоши, криви!"...

184

Горд Чифут

преди 1 година

И аз подкрепям убийстата в украйна, слава на най-якото джудже ! ураааа

183

анализатор

преди 1 година

До: номер 236"така че това е Киевска Рус, а тук е Украйна !!!! Киевска Рус, не УКРАЙНА! покажи монетата, къде пише Украйна? няма такова! навсякъде пише: РУСИЯ!"Човеко ние с тебе на какъв език сега общуваме? На славянски или някакъв друг, от тюрко-алтайски език?Имай предвид, че при въвеждането му като официален, старобългарският както го наричаме сега е бил определен като "язик словенскъ", тоест говорим на славянски език, но му викаме "български". Така и Украйна с украинския език.

182

анализатор

преди 1 година

До: номер 236"така че това е Киевска Рус, а тук е Украйна !!!! Киевска Рус, не УКРАЙНА! покажи монетата, къде пише Украйна? няма такова! навсякъде пише: РУСИЯ!"

181

236

преди 1 година

До: номер 228 Е да де, от Старая Ладога тръгва всичко. Но там руснаци не е имало, не и тези, дето сега се бият под знамето на Кремъл! И Путин и всички преди него крадат историята на Украйна - това е изводът!

180

ПЕШЕВ

преди 1 година

Скоро ще дойде ред и на Сърбите ...

179

Русофилите

преди 1 година

Украйна се споменава за първи път в летописи от 1116г. и 1118г., и в Киевската летопис от 1187г. отнася се за Рус, Киевска Рус! Москва по това време е гора с глигани и вълци в нея, да не говорим за Московско Княжество...

178

Анонимен

преди 1 година

"Едновременно руските тайни служби подпомагат както нашите пишман националисти от ВМРО" - Вече няма рубли за ВМРО, а за ***, БСП , Радев и Янев. Затова вече ВМРО се разграничиха от Путин и ще хванат за електорат истинските български патриоти, а не платените кремълски слуги.

177

Един Българин

преди 1 година

Тия от РИМ защо не се запишат доброволци в Украйна? Нали учат по 1000 души да стрелят? Явно са много полезни - нека да отидат малко да видят на място какво е войната и как местните ги мразятслед 24ти февруари. Сърбежите и те могат да "помогнат" като доброволци. Тамън ще видят има ли смисъл да се започва война в Босна, Косово и пр. и помощта на техните слаявнски братя. Дори ще се убедят на място в "силата" им.

176

Анонимен

преди 1 година

"До анализатор погляднете монетите, които са сечени в Киевска Рус" - Още един повод Кивските танкове да достигнат Москва. Московските алкохолици са окупирали изконни територии на Киевска рус и са им откраднали името Русия.