175

Русофилите

преди 1 година

сте уникално бавни парчета! Иван Вазов: "Кълнат ни за измена славянска непростена, кат свойта браним стреха. Ала когато нази ужасно зло нагази славяните де беха?..."

174

Русофилите

преди 1 година

сте пословични илитерати! Източните украинци са фини, западните са сармати! Иван Вазов: "На руските войни О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости?..." Москалите са си жителите на Московското княжество, Петър Велики краде историята на Киевска Рус и ги нарича руснаци...

173

FF

преди 1 година

До до 236 глупости пълни на 100% си написал, нищо от това което твърдиш не е вярно! Не може да си измисляш' факти и да правиш изводи от тях.

172

до 236

преди 1 година

Не знам какво е lenta.ru (за пръв път ги чувам), но преди да чета новини от даден сайт гледам спонсорите им за да знам дали чета нещо обективно. bellingcat e една от най-дискредитираните новинарски организации в САЩ, дори не крият, че са финансирани директно от Държавния депаратамент. Само много интелектуално дефицитен човек доброволно ще консумира пропаганда само защото отговаря на вътрешните му убеждения.

171

анализатор

преди 1 година

До: номер 235 "Киевска Рус! значи украинците са руснаци. логично?" Знаеш ли, всъщност си прав, така е. Истинските руснаци са днешните украинци. Иван Вазов, известен като голям русофил, е писал романа "Под игото" в Одеса, днешна Украйна. Киевская Русь е първата източнославянска държава приела християнството и българската азбука/кирилица. Днешните руснаци обаче са живели в Москва. И са им викали московци. Пустите клисурци, станали московци!Московци! Mockaли - понимаешь?!

170

А СТИГА БЕ?!

преди 1 година

До: номер 234 Хайнрих Химлер славянин ли е бил??? Не знаех...

169

До 257

преди 1 година

Там ти е грешката! Трябва да четеш всичко открай докрай. Както четеш lenta.ru, така трябва да четеш и bellingcat. Ще ти настръхнат косите! А може би се страхуваш?

168

анализатор

преди 1 година

Статията говори сама за себе си! Мисля, че коментарите са излишни? Ако Адолф Хитлер беше жив сега да прочете написаното, сигурно би завидял на руските нацисти!Само едно ще добавя: Същото го има не само в Сърбия. Има го и в България и съседна Македония. Едновременно руските тайни служби подпомагат както нашите пишман националисти от ВМРО, така и македонските, от тяхното ВМРО-ДПМНЕ, огледален образ на нашето! И както се организира бой на кучета в клетка, така насъскват и нас срещу Македония.

167

Дядо Йоцо

преди 1 година

боже колко простотия има по тоя свят, боже

166

Аман от пропаганда

преди 1 година

"Работя в уебсайта за разследваща журналистика Bellingcat" - спрях да чета дотук. Bellingcat е клеветническа организация, директно спонсорирана от Държавния департамент на САЩ за публикуването на лъжи и клевети за всички, които не следват политиките на САЩ. Организацията е дотолкова дискредитирана като явна и безкруполна пропаганда, че дори немското издание Der Spiegel трябваше да се извини, че ги цитира през 2015. Добре, че са добрите хора от Dnes.bg че да има кой да им цитира глупостите.

165

Русофилите

преди 1 година

като започнете от сутрин рано глупости да пишете... Киевска Рус (Украйна) се появява много преди Московското Княжество! И руснаците са угро-фини, не славяни! Набийте си го в тъпите кратуни!

164

HeinrichHimmler

преди 1 година

Славяните трябва да вярваме какво става на Балканите от думите на платен западен Атлантик ли ? Не мерси

163

Москва потъна

преди 1 година

Много русофили но само лaлaджии.Никой не иска да отиде на фронта за да докаже че е наистина фил.

162

до 317

преди 1 година

Абе както и да го гледам, аз по Български митинг Американско знаме не съм видял. За това пък *** като теб с Руските редовно виждам.

161

до 316

преди 1 година

И като имат роднини, дай да им метнем малко бомби, щото така ни е кеф. Аз съм чел много исотория, но ти явно не си. Явно не си чел и за глада в СССР точно в тези райони и как се избива Украинският народ, за да се заселят хора от Сибир? Това сигурно не си го чел никъде. Защо Крим се дава на Украйна, защо е автономна област преди това? Нали много обичат Русия ? Защо Крим гласува с над 50 % отцепване от СССР защо Донбас гласуват над 90 % за отцепване от СССР нали много обичат Русия ?

160

Така е ..

преди 1 година

Сърбия не е никакъв съюзник на Русия , а го дават тарикати за енергийни облаги. Никога не са заявявали официално че са съюзници и гледат към ЕС и САЩ.И там има путинофили с промити мозъци.

159

ЬЬЬ

преди 1 година

Пишете за руските знамена на митинги в сърбия,а защо не споменавате и с една дума поне за рушките знамена,които се развяват на митинги в България?Кои ги развяват и имат ли същата подкрепа от кремъл?

158

Питам

преди 1 година

До Анонимен 314 А сега дай инфо колко българи живеят в САЩ.Ще бъде интересно.

157

до 314

преди 1 година

Руснаците са долна с-г-а-н. Не заслужават нищо хубаво на тоя свят!!! Каквото повикало такова се обадило. Като видя Руснак тук в България вече директно отивам и го псувам !!! Нека да разберат какво ги очаква в България !!!

156

мда

преди 1 година

Много ме кефят тука 4-5 коментара под моя. Тръгнали да обявсняват да сме събирали информация. Америка каква била, Европа каква била. За пореден път конете с капаци говорят. Русия какво прави в Украйна? Може пък вие малко да седнете да почетете и да разберете и за Крим и за западните региони на Украйна ( защо има толкова Руско говорящи ) Ако бяхте прочели малко , щяхте да разберете ,че това са специфични Руснаци с корени Сибир. Защо ли са там ? И защо само по големите градове ? Ама промития си е