115

Крал Карл Кралица Кл

преди 1 година

Крал Карл и Кралица Клара Крали Кларинети. Лойко е крал повече

114

Хитрите Мечоци

преди 1 година

Недей кради от моите мърииии!!!!!!!!!

113

Йосиф Гешев!

преди 1 година

Свобода за Лойко Мутрата! Да не сте посмели да му разследвате шкафа!!!

112

до славянин

преди 1 година

Мога да ти кажа че съм няколко интелктуални нива над тебе съдейки по твоя пост. Така като гледам по писанията ти си най-вероятно някой чичка обърнал 5 ракии и нямащ никакви аргуменити освен да псува. А това че умираш от радост че не си българин е потвърждение за простотията ти и моралната ти еградация.

111

Анонимен

преди 1 година

Kiro Breika БЪЛГАРИЯ ЩЕ СПАСИ УКРАЙНА!

110

До 198

преди 1 година

Абе беше преди 1989 г. по едно време 8 милиона 960 хиляди, криво ляво 9 милиона.

109

Анонимен

преди 1 година

Значи ако САЩ си назначат някъде правителство, това е нормално и правителството са първи демократи. Ако друг си позволи даже да опита, това е намеса във вътрешните работи, а въпросните са крайно десни или леви(все тая), маргинали, превратаджии и т н. P. S. Bellingcat са продукт на MI6

108

до славянин

преди 1 година

То точно СССР и после Русия ни затръшнаха врата и свалиха бай Тошо. Сега кажи на руснаците че си славянин и ще ти се изсмеят в лицето. Днешна Русия е доста променена и не се интересува от България. Факта е че подкрепя великосръбските идеи които са насочени срещу България.

107

Анонимен

преди 1 година

До славянин явно умираш от злоба и завист че не си Българин Рашките са едни славяни с дръпнати очички и всякакви диваци събрани от републиките не знаят и какво е тоалетна чиния :) Империалистите на злото изпълзяха от блатата и от славяни се превърнаха в кръвожадни о р к и

106

Анонимен

преди 1 година

Милиони българи, роми и турци в страната са против неонацизма на Зеленски и сие.

105

Анонимен

преди 1 година

Какво внушава това заглавие? Че ако подкрепяме Путин, той би ни помагал? Само дето както разбрахме от друга публикация всъщност не Путин, а България спасява Сърбия от режим на тока. По същия начин Вучич и Орбан се правят на много големи, но без търговията с ЕС ще са фалирали за нула време. Цялата им икономика е от западни инвестиции и търговия с ЕС, обаче се правят на интересни.

104

ФАКТ

преди 1 година

Възраждане печелят. Българите са ЗА Възраждане, ЗА Русия и ПРОТИВ ЕС! Някой да не го е разбрал все още?

103

Анонимен

преди 1 година

134 Ей славянино явно постваш от Москва не съм длъжен да ти обяснявам какво е Българин защото няма да го разбереш спри да философстваш по чужди форуми Само ще ти кажа че само Българин може да разбере какво е да си Българин и другите народи него разбират не си напъвай тъпата глава да мислиш за нас Българите

102

Гош

преди 1 година

Путин го почнаха с атентатите и то от най доверените му хора, кво да говорим повече. Тоя *** докато не го гътне някой нещата няма да се оправят.

101

Анонимен

преди 1 година

До 134: могат ли БГ мъже да надскочат патриархалния си манталитет, могат ли БГ мъже да постигат набелязани цели, могат ли БГ мъже да работят в екип, което означава автоматично да се подчиняват на йерархията? Ми не могат. Самобитни саморасляци обрасли в средновековни предразсъдъци, КЪДЕ ДА БЪДАТ В КЛАСАЦИЯТА?

100

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма да отговорят, не си заслужава.

99

Край

преди 1 година

Руснаци украинци българи и сърби са братя. Каквото и да правят. Дано го осъзнаят по скоро.

98

Анонимен

преди 1 година

До 134: О.к, анализирай защо?

97

5та статия

преди 1 година

Как ще задейства, когато за няколко минути британските острови и Германия се превърнат в марсианска пустиня? И за какво ще се задейства - за някаква марсианска пустиня, където вече нищо няма?

96

Ккккк

преди 1 година

Путин-***