79

Гиб Мелсън

преди 1 година

Няма как Винету да управлява пак. Никой не иска да бъде с него. Както каза един политик, Герп се хранят с труповете на коалиционните си партнъори. Подкрепи ги РЗС на Янев, пропаднаха. подкрепи ги Атака пропаднаха, подкрепи ги Реформаторски блок-умряха. подрепи ги ВМРО-сринаха се. Така е, Винету се храни с труповете на своите съюзници.

78

Анонимен

преди 1 година

"Премиерството е сложен занаят и не било за всеки" -- във всеки случай не е вече и за теб. Резултатите ти са плачевни, въпреки постоянното бълване на лъжи за някакви успехи. Все още не си разследван и не си вкаран в затвора за липсващите пари след твоето управление, ако само това ни интересува. Има и други неща също толкова сериозни, на които не можеш да дадеш отговор, нито твоите лакеи от герб.

77

До 100 и 101

преди 1 година

Това,ще пишеш под различни имена не те прави умен.Твоят Бойко ни разказа играта и повече не искаме нито да го виждаме,нито да го чуваме.Един неук човек ни скачаше на главите цели 12 години и ни караше да му бъдем благодарни за издевателствата,простотиите и кражбите.Стига толкова.А мястото му е в затвора,а не на върха на държавата.

76

Анонимен

преди 1 година

Сложен занаят е и не е за всеки.Не знам само защо те търпяхме 12 години,та ни остави на опашката на Европа,"умнико"?

75

Анонимен

преди 1 година

Гражданите за Евразийско Развитие на България.

74

Иван

преди 1 година

Не го обичам,Бойко но поне правеше нещо за разлика от останалите.Откакто подскачащите красавци взеха власта и България тръгна надолу.На кое цената не се вдигна на бензина ли,на дървата ли,на храната ли и какво ли още не.Какво-трябва да студува ме и да гладуваме,защото една креслива тълпа подскачащи хубавци преди 1 млн години са решили че могат да управляват.Видя се че не става-ами нек(а)дърни са.ПРОСТО СА СИ НЕКА(Д)ЪРНИ,КАКТО И ТЕЗИ КОИТО СА ГЛАСУВА ЛИ ЗА ТЯХ

73

Коко

преди 1 година

Боли ме, че не оценявате отдадеността на този човек. А толкова е направил за България. Неблагодарен народ сме и тва е. Ами избирайте си фигуранти и харвардци ще има много студ и много глад. Само Бойко може да ни оправи. Кво зле ли ви беше преди неблагодарници ? Нищо не разбирате и не цените Генерала. Рая сте.

72

Ставри, бай Ставри

преди 1 година

Чакам те, Душо моя...:)

71

Анонимен

преди 1 година

Ей, плазмoдий няма да направиш правителство нито ти, нито който и да е от всичките дето се пънете. Влизаме във въртележката на изборите, няма какво да се пънеш. Следващите 8-9 месеца ще управлява Р.Радев. Което значи Газпром и чао на приемането на еврото.

70

Анонимен

преди 1 година

ей мутро при твоето управление не даде и една стотинка за увеличение на пенсиите макар че виждаше как се гърчат възрастните хора от нищета чак накрая като усети големит борум в дебелия ти *** се усети и започна да даваш някакви трохи бъди сигурен че тези въсрастни хора никога нама да гласуват повече за твоята партия благодарение на теб

69

ГББ

преди 1 година

Генерал Бойко Борисов е най-великия политик който се е раждал. С една ръка пипа ердоганя с другата путиня, а третата ЕС...и накрая България е 100% зависима от руски газ..Благодаря Бojko!

68

Анонимен

преди 1 година

Вчера си мислех, че ББ не може да падне по-ниско от вчерашното си ниво, но явно съм грешал - МОЖЕ!

67

Анонимен

преди 1 година

Идва един милиард и половина от възстановяване. Мутрата се къса от яд,че няма да може да го открадне и ще трябва да дели с някой друг!

66

Коко

преди 1 година

Бойко ме крепи мен и аз ще крепя него. Има самбиоза.

65

Анализатор

преди 1 година

Борисов бил голям Анализатор-Предлагам да го вземат в МВФ та и там да разберат- как ще им Изчезне за 60 мин щелият им Бюджет.

64

Коко

преди 1 година

КОй бе Бойко ли е страхлив бе ? Бойко е пожарникар - генерал. Ти виждал ли си страхлив пожарникар, а ?

63

Анонимен

преди 1 година

До АнтонПолицаите колко стачки правиха за заплатите си, лекарите, гранична полиция и т.н....но от сикаджията едно големо нищо :))) Най-много млади хора напуснаха през неговото време, което за съжаление на герберастите, никога повече нема да се върне :)))

62

Анонимен

преди 1 година

ИСКАМ ПРЕДИЗБОРЕН ДЕБАТ НА ЛОЙКО И АСЕН ВАСИЛЕВ. БОЙКО Е СТРАХЛИВ НЯМА ДА ОТИДЕ

61

Ник

преди 1 година

Тези,които *** топките на мутрата да внимават да не се задават.

60

Д

преди 1 година

Този не беше ли дето по негово време се запалваха хора?