119

Анонимен

преди 1 година

Всичко се говори от страх за възмездие

118

Анонимен

преди 1 година

Баце, велик си. Как само ги слагаш в малкия джоб!

117

Анонимен

преди 1 година

Боко-никой не може да ви даде това,което аз мога да ви обещая

116

Дедо Ви

преди 1 година

Още преди Боце да слезе от коня,се изпусна веднъж и каза,че се очакват няколко милиарда евро от ЕС-фондовете,и това беше единствената причина ,,Продължаваме Промяната" да бъде свалена защото това бе единствената партия която не е подчинена на задкулисните генерали и сиви кардинали.Но народът глупав,иска си мандраджиите от БКП,иска си мизерните пенсии,и си иска всички високи цени срещу които роптае.Глупавият неграмотен българин,така и не разбра,че всички партии след 10/10/1989 са БКП.

115

...!

преди 1 година

СаТ-еН -чо, дай го малко по-сериозно! Затова ли Путин даде един милиард отгоре, за да подмине България,само че Ердоган го спря?

114

Анонимен

преди 1 година

Съд и затвор на Борисов !!!!!

113

Сата НАТО

преди 1 година

Андрей Райчев по БТВ! Ами този човек за пореден път доказа че е Бойкофил и Гербераст! ----///----- Андрей Райчев е перфиден марксист и путинист. И защитава ГЕРБ, защото ГЕРБ са русофилска и путинистка партия и защото имат добър рейтинг. Тях си струва да ги добутва за по-висок резултат. Приказките на Боко Иддйота против Просията, са чиста демагогия и камуфлаж. Ако вземе властта, на другия ден ще почне да говори обратното.

112

Сата НАТО

преди 1 година

Подобни изрази са доста симптоматични за психиката на употребяващия ги и за желанията и фантазиите МУ. Помислете си за това, когато налазят мисли отново да връщате Ту лупа на власт.

111

Динята

преди 1 година

Дано дойде някоя партия която най - после да вкара дебелия еднокнижник в затвора !

110

Анонимен

преди 1 година

Няма отърване от тези крадци от герб,моля ви хора, гласувайте за нормална партия ориентирана към Европа, дали за ПП или ДБ, то други няма, моля ви

109

Анонимен

преди 1 година

Троловете пръскат плюнки. Няма ли да ходите да се позамиете на шадраванчето тази вечер?

108

перко

преди 1 година

Борисов ви казва истината която и виждате и вие, но продължавате да плюете! Старите хора са го казали; Вола рие, на гърба му пада, а тази зима много ще видят къде зимуват раците!

107

Анонимен

преди 1 година

Мая Манолова е по-добре от Буци.

106

Самарин

преди 1 година

Този има милиарди в личните си сметки по света,баламосва простият народ с *** думи като България пръска кръв от някаква катастрофа.При този който скуба държавата дванадесет години,пенсията ми с триста зора стана 265.89 лв.Днес при "лошият" К.Петков,пенсията ми е 483.89 лв.На Боко ли да вярвам,или на портфейла си.Ако не беше днес гл. прокурор г-н Гешев,всички знаем,че Б.Б. отдавна щеше да търка наровете на ЦСЗ!

105

Я па ти..

преди 1 година

До До КТБ 112 Имал за какво да реже лентички , ходил. А сега ?

104

наблюдател

преди 1 година

А можеше с тия пари Б.Б да напълни някое и друго шкафче.

103

Анонимен

преди 1 година

Както винаги Борисов е прав. От първото до последното изречение всичко е истина. Колкото да злобеят Радев, Рашков и ПП истината е такава.

102

Лисичи театър

преди 1 година

Всичко е в полза на Америка. Нали това беше целта, нови експанзии, нови фирми за "деверсификация", ново спасяване на света и вечно морализаторстване. Естествено, с правилните печалби за правилните хора. За сметка на известната с бедност България. Лицемери и кариеристи.

101

МНЕНИЕ

преди 1 година

Борисов е като нашите деца - Лоши , Добри - наши са .Кирил Петков , Асен Василев , Корнелия Нинова и тези от ДБ , надробиха Огромна Каша , която ще я Духаме - Няма Дърва , Няма ГАЗ - Тока е скъп за Бизнеса , Газта за Топлофикация София се издържа от Парите за Здраве и Пансионните Осигуровки към НОИ .

100

Хахахаха

преди 1 година

Газ газим, на студено ще стоим. Благодарим.