99

Българин

преди 1 година

Изберете си Бойко за да не ви се дигат доходите и пенсиите още 12г. Да си живеете в мизерия. Мен не ме мислете аз си изкарвам доволно и ми дреме кой ще ви управлява, кат сте овце...

98

Леля Пена

преди 1 година

ТОЗИ ЧОВЕК НАИСТИНА ОТ НИЩО,НИЩО НЕ РАЗБИРА .НО ВСИЧКИ ТЕЗИ ПОКРАЙ НЕГО ОСВЕН,ЧЕ СА НА ХРАНИЛКАТА,НАИСТИНА СА ДЕБЕЛОКОЖИ.НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИ СТОЯЛ ТО ББ.ЩО ИЗГОВОРИ,ВСИЧКО Е ДИВОТИЯ И НАГОРЕ.

97

Анонимен

преди 1 година

На Бойко фактите винаги са скрити, неясни и несъществуващи, прости твърдения за прости хора. Ето ви един факт, Бойко построи патока на Путин, а заряза тръбата към Гърция! Ето това е факт, воя на Бойко е просто излагация.

96

До КТБ

преди 1 година

За съжаление не си прав. Осъдиха ни, защото се оказа, че българското законодателство позволява една банка да бъде фалирана незаконно (според европейците) и точно това е направено в случая с КТБ и с още една банка през 2005-та. А кой се пъчеше през това време, че на всички избори бил бил комунистите - ей тоя от снимката. Вместо да организира приемането на закони ходеше да реже ленти по строежите.

95

КТБ

преди 1 година

Финансова катастрофа при Асен Василев- АМА СЕРИОЗНО ЛИ. Тия така са се опиянили от простотията си, че май не само не искат, ами не могат и да видят истината. А тя се оказа в решението на европейски съд по отношение на Корпоративна търговска банка, че е обявена във фалит незаконосъобразно. Докато българския съд и така наречения главен прокурор се правят на глухи ислепи по отношение престъпленията на Боко и герб, МУТРАТА ОТ БАНКЯ ЩЕ ГОВОРИ ТАКА. Искам да видя кой ще връща или лежи за милиардите от

94

Странно,

преди 1 година

...това със финансовият колапс го казва не само Борисов, ами Тоя който ни натресе Харвардските мошеници! Иначе щатните плювачи продължават да си защитават Кирчо и Кокорчо! Кое не разбрахте от истинската ситуация? Че тия са теглили заеми ,раздавали на калпак, и след година всички ще трябва да плащаме техните мародерства! Самият факт, че *** ***-тата не създават структури и не правят сериозна партия говори, че ще излъжат когото могат, ще завлекат каквото могат, и ще си бият камшика и да ги няма!

93

До иван

преди 1 година

Или на твоята

92

ИВАН ИВАНОВ

преди 1 година

ВСЕКИ БЪЛГАРИН КОЙТО ГЛАСУВА ЗА КИРИЛ ПЕТКОВ И АСЕН ВАСИЛЕВ ДА ЗНАЕ, ЧЕ СИ Е ПЛЮЛ НА СУРАТА 100% ИСТИНА

91

Анонимен

преди 1 година

С какви очи се изказва тази тиква. Цели 12 г. разказва играта на страната и хората, но сега критикува другите, на това му се вика наглост. Некадърен празнодумец, така и не разбра че не всички са толкова п.рост.и като него. Сам си вярва, че е много можещ и знаещ, присъщо за малограмотните.

90

Анонимен

преди 1 година

ББ да каже къде са пътната карта и договора с Русия за Балкански поток. Защо го построи с наши 3 млрд? Защо го построи за 2 г, а връзката с Гърция я бавеше с години наред? Това ли е евроатлантизмэт на ГЕРБ?

89

Анонимен

преди 1 година

Политиците ще бъдат заставени да работят за българските интереси без да се оглеждат навън, с ръкавици с железни шипове.

88

Анонимен

преди 1 година

"Всичко се случва в полза на Руската федерация" -- изкривено мислене през вашингтонски блянове за световно господство. Българският интерес е никой да не ни нарежда откъде да купуваме, а да си избираме сами. Това е предател за затвора, втълпява ни, че трябва да изпълняваме заповеди от фашингтон -- вървиш закономерно към гроба си. Това не може да стане, абсолютно е изключено.

87

Анонимен

преди 1 година

Построил -- това му е било задължение, бил е на заплата, но липсват пари, не е било строено по правилния начин. Той не може да процедира по правилния начин, не може да налага правилен начин, защото нямат компетенции.

86

Анонимен

преди 1 година

И какво пискате, не е ли прав Борисов?? За 1 година инфлация от 18%, при средна 8% за ЕС. Разлика от 10% инфлация. А по неговото управление, инфлацията никога не е минавала 4%. Ако сега ББ беше премиер и инфлацията беше 18%, щяха да го разкъсат.

85

Пешо

преди 1 година

При Киро Харвардски усещам че ще има много студ и глад.Но феновете му вмирисаните подскачащи хубавци това не ги интересува.Важното е да победат Бойко.А погледнато реално за жялкото си две-годишно протестиране не направиха нищо.Интересно е че се смятат за много велики.

84

Анонимен

преди 1 година

Основен проблем е че няма провинени политици в затвора -- ха-ха, хи-хи! Без това няма да мине.

83

Кой и коя партия?

преди 1 година

Кои от бг политиците не са продажници? ПП са пълен провал, ИТН се провалиха, ДБ - цял живот на хранилка от НПО-та, ГЕРБ и ДПС са ясни, БСП с тази Нинова - луда за власт. КОЙ?

82

Анонимен

преди 1 година

Борисов го стиснаха яко за топките от Козяк и реве като ненормален. Кой знае какви ги е дробил като мутра и сега умира от страх!

81

Анонимен

преди 1 година

"България е с най-добре развитата газова инфраструктура на Балканите" -- това пък що за глупост е. Само едно изречение от брюксел и някаква инфраструктура се нулира защото не отговаряла на някакъв вашингтон, който изобщо не ни интересува и не ни е никакъв да му изпълняваме инструкции и прищевки.

80

Анонимен

преди 1 година

бб не е уникален, а общ случай, петкоф е също вариант на този общ случай, и двамата са неподходящи, а като вземем и василев още един общ случай на мними специалисти по оправяне на държавата.