39

Анонимен

преди 1 година

Е как ще пръска като от тебе не ни остана такава !

38

мак

преди 1 година

Лелеее, какви по..логи сте му. Всеки ден, всеки път едно и също, няма по-добър от мен, аз съм велик, при мен бяха цветя и рози, България започна от мен, защото аз я построих от основи. Смях.

37

Един Българин

преди 1 година

Ти ли, нещ-аст-ник си подходящ? Да направиш държавата слугиня на ГЕРБ и чекмеджето ти? Всичко , което може открадна. Посредниците са от преди теб и ще останат след теб. Който ги маха се намира някакъв тъ-пи-р като гологлавия, който го спъва по указания на Доган.

36

Анонимен

преди 1 година

Заглавието трябва да е: Българската мафия пръска кръв от спирането на хранилките за няколко месеца."

35

Анонимен

преди 1 година

ББ отдаяна няма и една дума ,която да е истина. Така,че не ни го навирайте постоянно какво е казал. Човека е за затвора. Крадец, лъжец .

34

БГ реалност

преди 1 година

В последния кабинет на Борисов работеха 4 /четирима/ съветници, Петков и вицетата му си назначиха 35 !!! Явно имало защо да му казват Просто Киро a Партийката им също - Проста !

33

Анонимен

преди 1 година

Интересно, народа не понася банкянската мутра и всички постове са против него, а нотациите зад тях повечето го подкрепят? Въпрос до сайта: Как става това, сайта ли е хакнат или отзивите се генерират от сайта, който без съмнение винаги е обслужвал ГЕРБ?

32

Анонимен

преди 1 година

Бойко откакто го изритаха американците, стана върл русофоб. Ама нов шанс дали ще му дадът?

31

Анонимен

преди 1 година

Доказан про стак, осъден лъжец, доказан сикаджия ,лъже дори за собственото си дете от мис Бикини,че не било негово, но отказва ДНК тест за да излезе истината!За 12 години замрази пенсииите на 110 Евро умори от глад 1млн пенсионери, но иначе за кражби в края на всяка година за два дни раздаваше на олигарсите си по 3,5млд лева спестени от бедния пенсионер!

30

чудна работа

преди 1 година

Когато нефта беше по над 100$ Бойко се разчекна да краде и трупа пачки и кюлчета по чекмеджета и дюшеци,да купува къщи и острови,и да назначава гаджета със заплати по 20,000!И бензина беше 1,70!?

29

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Борисов и той като Сл. Трифонов -седи си на диванчето в хола,вперил поглед към...висините на Витоша, па току се...сети и каже нещо...умно.

28

Анонимен

преди 1 година

Този достойно може да измести Зеленски в ежедневното му храчене на ярки епитети по адрес на Русия. Наш Бойко даже е по-добър артист. Има и по-голямо разнообразие от фланелки с които да се представя пред публика. Аз лично си спомням една жълта, една цикламена и една на райета.

27

Анонимен

преди 1 година

До Борисов - THE BEST !Ми аз мога да ти кажа че преди ББ 1000 киловата електроенергия беше 60 лв. След това стана 180 лв. Водата от 1.30 за кубик стана 3 лв.Данъците ги вдигнаха двойно.Ти ревеш бензина че го вдигнали с 50 ст.

26

Анонимен

преди 1 година

Не е виновен кицата, просто киро или там както го наричат. Завреният зет защо е още на свобода, ако си е в панделата няма да имаше кира, асан, жиЛена и т.н.

25

Анонимен

преди 1 година

"Това е сложен занаят премиерството. Не е за всеки", заключи лидерът на ГЕРБ..............И за корумпираните не е , със сигурност

24

Борисов - THE BEST !

преди 1 година

Нашият канадски Остап Бендер ни оправи хубаво и без вазелин !!! Честито харвардски чалгаристанчета !!! Петролът днес е около 94 долара за барел!!! При "лошият" Бойко и ГЕРБ при цена от 120 долара за барел цената на бензин и дизел бяха ПОД 2 лв !!! Коментарите са излишни !!!

23

истина е

преди 1 година

Този трябва да е пръснат на затворническата стена !!

22

Анонимен

преди 1 година

Всеки път когато това се изкаже си мисля, че не може да каже нещо по-тъпо, но накрая ме опровергава.Давай Бойче , до дъното има още метър.

21

Анонимен

преди 1 година

България е на първо място по умрели от ковид на 1 милион човека. Как така се е справил? Медицински сестри искаха да скачат от прозорците на сгради от отчаяние. Вождът дълбокоумно прати мутри извинете охрана да ги бият...

20

Анонимен

преди 1 година

Другари чалгари, харвардци и социалисти след като управлението на тази коалиция катастрофира Държавата, а вие ги защитавате с глупавия си инат- не сакъм да съм добре ама на Нане да му е зле си заслужавате глада и студа през зимата.