92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 92 Използваш думички, които не разбираш. Да ти кажа пак: ЛИЧЕН ПРОВАЛ, че "изпуснахте" заека от шапката. Децата ви, внуците ви, братята ви, видяха, в каква лъжа сте живели, и не искат да имат нищо общо с нея. И ти не искаш да имаш нищо общо с нея, затова караш "гаден" западен автомобил, нищо, че се плюнчиш колко "хубаво" е било.

91

Анонимен

преди 1 година

Бог да го прости,...добре че беше той да ни измъкне на светло,...защото още щеше да шляпаме калта на социализЪма...

90

До95

преди 1 година

Явно си много малък или се правиш на улав,след ерата на Горбачов руснаците се бяха превърнали в просяци и точно по времето на Путин тв започнаха да се съвземат икономически!

89

Анонимен

преди 1 година

Комунистите ни доведоха до там да ни обясняват как държава на повече от 1300 години не може сама да се управлява и трябва някой руснак да ни определя как да живеем. Дедите ни се въртят в гробовете си.

88

Русия

преди 1 година

Ни мужа да приживей, чи Путин запука ФАЩ и ши ги приключи.А туй мекотело ся ши са пържи ф ада.

87

Анонимен

преди 1 година

На путинофилите им липсва живота диктува от селските комунисти, които за виц те пращаха в Белене за 2 г. Липсва им подмазвачеството към шефа за да те покани на банкера. Липсва им това да те шпионира всеки и да те докладва на 6то

86

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 "сега от времето на годините се видя че всичко е било само за пари и влияние нещо което Русия загуби безвъзвратно следствие неговата политика" До 2013, когато Джуджа реши, че КГБ диктатурата трябва да се завърне, Русия беше в икономически възход и влиянието й растеше. Джуджа уби влиянието на Русия като НОРМАЛНА държава и сега единственото й влияние се упражнява по линията на държавния тероризъм. Русия се самоопредели като страна терорист.

85

Анонимен

преди 1 година

Благодарен съм на човека,че ме е спасил да не живея в мизерния комунизъм. Мързеливите много ги е яд,че вече трябва да се напъват,за да живеят хубаво,а не както преди който не работи да взима колкото този който работи.

84

Българин

преди 1 година

Един от добрите лидери на Русия. СССР нямаше бъдеще вече. Путин се мъчи да присъедини отново съветските републики, но му се получава само там където има мизерия и неравнопоставеност. И тук разбира се има привърженици, но това са хора с нисък жизнен стандарт, мързеливи смятащи, че държавата им е длъжна.

83

Анонимен

преди 1 година

До 82Г- Н Т.Р.О.Л не става дума за фили или фоби ,става дума в какво се превърна демокрацията -в една извратена система ,истинската същност на прогнил империализъм . И тези идоли на запада дето му помогнаха да бъде 'заличител' на цивилизацията като Горбачов са срам за човечеството. В момента тази Европа която подкрепя фашизма на Зеленски в името накакво По-слаби д-ви и пълно господство на хора като С.о.р.о.с и Гейтс.Ротшилд триумфира след като рода им унищожи много народи исъдби !

82

Анонимен

преди 1 година

Тоя не трябва да го погребват. Тоя требе да го мумифицират и да го изтипосат в мавзолея, та да може хората да отидат да му благодарят лично.... то ще са клетви, то ще са храччки и псувввни. Дори и с платен вход навалицата е гарантирана.

81

Георги

преди 1 година

Може би най-силният руски водач, раждал се някога.

80

Анонимен

преди 1 година

Доживя до библейска възраст този болшевик!

79

трябваше Путя

преди 1 година

Горби поне направи добро дело през живота си за разлика от путин.

78

Анонимен

преди 1 година

Спомням си еуфорията която беше обзела хората от източният блок по времето на така наречената "перестройка" сега от времето на годините се видя че всичко е било само за пари и влияние нещо което Русия загуби безвъзвратно следствие неговата политика!

77

Анонимен

преди 1 година

А за шойгу нещо, тоз монголски мизерабъл? Дека го шогуна?

76

Zападен диктатор

преди 1 година

Политиката на западните диктатори, които сеят глад и студ, ще доведат и до създаването на нов СССР. Ура!

75

Анонимен

преди 1 година

Нищо добро не дойде от този човек.

74

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са толкова подвластни на зависимостта си към руския си господар, че са бесни дори на човек, който даде единствената нормалност на Просия в последните 30 години. Русофила си иска диктатора да го мачка. Всичко друго за него е ЛИЧЕН ПРОВАЛ. ЕДИНСТВЕНАТА роля, която русофилът приема, е на роб на Москва.

73

Опа

преди 1 година

Абе аз само да попитам Шломото Паси ще реве ли пак както рева когато ни набутаха в нато?!? А другата подддлога иво инджев дали няма да напише някоя Ода за горби. Чакам да видя след малко и чифуткката Надето Нейнски по Нова - 100% и тя ще скърби за американската поддметка горби.