72

до 72

преди 1 година

И теб те чакаме, всеки момент.

71

Анонимен

преди 1 година

Мале мале, предател бил не знам какво, вие да не сте градили сесесере, че да ви е предал бе папагали? Явно в росия си тачат предателите, путлин му е писал честитки всяка година, както дудуткин благодареше на фют, че затри оная урудливата му дъщеря.

70

Анонимен

преди 1 година

Светла му памет. Благодарение на него България се откъсна от лапите на сибирската мечка. Сега много путинофили искат пак да се обърне България към Сибир , но плановете им няма да успеят. Горбачов работи за един обш мирен и нормален свят. Едни от последните му думи са били че путин е предал идеите за които се е борил. За разлика от Горбачов, путин ще остане новия Хитлер на 21 век.

69

Анонимен

преди 1 година

Един от малкото умни руснаци!

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 71 Деградирала е ***,дето те е събирала от плоските си гърди,за да хване баща ти в капан.

67

Поклон

преди 1 година

Жалко, че сега има един, който връща старите порядки в руското общество и съветски идеи. Горбачов се опита да ги очовечи, но след Елцин и Путин, видяха, че не са готови и се върнаха пак към крепостничеството. Когато обществото не е готово за промяна, рано или късно се връща към сигурното. Както стана в Афганистан.

66

Гробара Горби

преди 1 година

Гледам по новините единствено западни лидери днес оплакват своята пионка .Разни реваншисти ,фашисти и демократи либерали също. Но този никога няма да бъде борец за свободата на народите . Тези ,които се бориха срещу империалзма ,а не го подкрепяха и не подадоха като предателя Горбачов.Такива като Кастро ,Кадафи....

65

Анонимен

преди 1 година

В путлерова просия никой не умира случайно.

64

еее

преди 1 година

най-накрая!!!!!!!!!!Откога чакаме!

63

Анонимен

преди 1 година

Добре че беше този човек, че да ликвидира гнусния и деградирал режим. Сега русофилите може да разпространявате лъжите и пропагандата на кремлин свободно. Обаче се появи Путин и отново видяхме уродливото болшевишко лице - смърт, разрушения, криза.

62

Анонимен

преди 1 година

Ще му стигнат ли 30 сте сребърника заради които продаде СССР! Та да си плати на " лодкаря" за отвъдното? Предател!!! В Ада да гниеш белязан!!

61

Случаен минувач

преди 1 година

В книгата си "Златото на Партията" Игор Бунич (бивш функционер от КГБ) пише: Горбачов вече се пенсионира и си живее тихо и кротко, почти не дава интервюта. Не му завиждайте, заслужил си го е. Да разрушиш тоталитарната система с нейната армия и милиция и да останеш при това жив, повярвайте ми, не е лесна работа. Никак не е лесна.

60

Анонимен

преди 1 година

Жалко наистина! Човека е умрял от срам заради хипофизния.

59

Русия

преди 1 година

Ни мужа да приживей, чи Путин запука ФАЩ и ши ги приключи.А туй мекотело ся ши са пържи ф ада.

58

Майната ви....

преди 1 година

Велик. Каза така повече не може и промени света.Сложи край на социалистическата агония.Цивилизования свят ще го помнят с добро.Бог да го прости.

57

АНонимен

преди 1 година

Не виждам разлика между него и африканските вождове, които навремето са продавали съплеменниците си в робство на западните колонизатори за сстъкълца и монетки.

56

Анонимен

преди 1 година

Вечни мъки в ада за продажниците.

55

Анонимен

преди 1 година

Най-обикновен Предател !

54

Опаляяяя

преди 1 година

Хахаха.... Мандалото хлопна за мистър Майкъл ГорбачЕв... Изравнителните сметки дойдоха и е време за разплата. Всичко се връща бе гнидддо- ще си платиш с лихвите на лихвите на лихвите на лихвите и пак ще има да плащаш.30ти Август - Деня на Страшния Съд.

53

Анонимен

преди 1 година

на 92 дай боже всекиму.млад народ си отива на 50