152

puter

преди 1 година

Зная че по-голямата част от руснаците казват че го мразят,но то е защото тях от 100 години ги е страх да говорят открито.Знаете ли как Горбачов го обичаха руснаците през 80-те на миналият век? Ликът му се носеше на значки от учениците и студентите във всички учебни заведения във СССР,и дори и във България.Във България разбира се такива значки имаха единствено децата на ,,ешалона" и партийците,ние децата на работническата класа и ние искахме такива значки,но не ни се полагаха тогава.

151

тя

преди 1 година

Наивник!

150

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 162.И по лошото беше че докато пропагандната машина ни облъчваше,и отричаше капиталистическият строй ...същите тогавашни големци ползваха благата на тези ...мръсни капиталисти...в коли...дрехи...домашна техника....децата им учеха в престижни Западни университети....Тъмен строй си беше...

149

Анонимен

преди 1 година

От 20 години пазя една "Столичная" специално за този повод.

148

Анонимен

преди 1 година

Представям си какво щеше да бъде без Горбачов. Някой като сенилния Брежнев щеше да се мъдри по телевизията и нямаше да имаш право да шукнеш. Ким Ир сен щеше да бъде образец за подражание и единствения начин да живееш горе-долу-нормално щеше да бъде да се пробваш да прескочиш кльона на границата, където евентуално могат да те разстрелят или натирят в концлагер. Този човек направи възможно невъзможното. Незнам какво е искал да постигне, но ефектът беше че Берлинската стена падна и Пинк Флойд пяха.

147

Анонимен

преди 1 година

какво за ченобил? умишлено гръмнаха централата това е..

146

Анонимен

преди 1 година

Най-странното което е след преговорите между Горбачев и Рейгън почнаха протести с пълна сила.. кой ги организира не се знае..

145

Анонимен

преди 1 година

Починал!? В Ада няма почивка.

144

Исторически реализъм

преди 1 година

Какъв е политик, когото враговете на страната му го хвалят, а съгражданите празнуват смъртта му. Пукна един от най-великите предатели в историята! Юда Искариот е само легенда, а Предателят Горбачов е реалност. Земята стана малко по-добро място.

143

patrick

преди 1 година

Историята се променя от силни и умни хора.ХХ век беше променен от Роналд Рейгън.Михаил Горбачов,Маргарет Тачър,Хелмут Кол и Франсоа Митеран.Преди тях имаше също така силни личности от които те взеха флага и продължиха да променят човешкото общество.Сега темпото с което те водиха света е видимо намаляло.Дали ще се промени света видимо през ХХ1 век ще видим.Програма Артемида целяща да даде старт за колонизиране на космоса е новото предизвикателство пред човечеството .

142

ТозиДокараСДС-Чумата

преди 1 година

Знае ли някой колко време ще пътува до Ада и дали е пристигнал вече, защото чак тогава ще сме сигурни,че връщане от там няма.Този Юда и Предател, заедно със СереУ-то докараха СДС-Чумата у нас.

141

Анонимен

преди 1 година

Всички комунисти трябва да бъдат погребвани живи заедно с децата им у увити в свински кожи с усти пълни със свинскифекалийй.*** тук също това ги очаква .

140

Поклон !

преди 1 година

Единственият съветски лидер с демократични възгледи за света, който има куража и дързостта да даде свобода на народите от Съветския блок ! Дълбок поклон !Вечна му памет !

139

Наказан да доживее

преди 1 година

Най-голямото наказание за Михаил Горбачов-Чернобилски е това, че той доживя военните действия между Русия и Украйна, неизбежния апотеоз на неговата недалновидна политика.

138

Този не го биваше

преди 1 година

Неслучайно Маргарет Тачър каза за Горбачов "Този ще можем да го работим". Неслучайно ген. Костадин Чакъров каза, че в политиката, Горбачов беше мома за всички мъже. Това, което става днес между Русия и Украйна, и това, което става между Азербайджан и Армения, а също така, ядрената катастрофа в Чернобил, и станалото в бивша Югославия преди 25-30 години, е малка част от политическото наследство на Михаил Горбачов.

137

до копейкин

преди 1 година

тва е щот си про'с'т' ;)

136

Чиста проба

преди 1 година

ПРЕДАТЕЛ

135

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ЗА МЕН ТОЯ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И СЛУГА НА С.А.Щ.

134

До 137

преди 1 година

И какво са го изиграли него. Прибраха си го в САЩ и му наляха една камара пари

133

Владимир

преди 1 година

Най-големия зулумджия от съвременния свят. Руския мародер, който *** майката на всичко и се подложи на американските палячовци. И от оня свят сигурно ще се опитва да прави зулуми. Но както се казва по Християнски, Бог да го прощава!