112

Анонимен

преди 1 година

До Де Бъ copосоидите...Що ли не си остана там...в онова време ,ами тровиш сега въздуха.....

111

Жоро Сороса

преди 1 година

А неофашизоида Путин иска да го балсамират приживе.

110

Де Бъ copосоидите

преди 1 година

Заради този продажен **** сме на това положение. Соцблока държеше ресурсите, за които сега се водят конфликтите. Неговите кукловоди, същите като НПО-та, създали приключихме промянята и *** *** на ристьо му дадоха да рекламира бельо и пици. А соцблока бе по-напред в отношение към гражданите си. Бяхме на 26 място в света по икономика, изхранвахме 30 милиона души в СИВ, а сега внасяме отровна храна.

109

Анонимен

преди 1 година

Тогава може да са го съдели окупаторксото население .. но днес руснаците са в пъти по богати именно заради този човек. Не че станаха хора... но поне не са онея пияни гайки от комунизма с 2лв в джоба. Жалко че джуджето потопи русия за пореден път..

108

Роза

преди 1 година

Горбачов се опита да "преустрои " социализма,но изпусна "духа от бутилката"и вече нищо не можеше да се върне назад.Историята и бъдещите поколения ще кажат доколко е бил прав и доколко не е бил.Сигурна съм,че е имал добри намерения,но не всичко е могъл да предвиди!

107

Пижо

преди 1 година

Яд ме е, че си отиде без да бъде изправен на съд! В Русия срещу него има заведени над 110 дела, предимно от комунистите на Зюганов.

106

Ден на траур

преди 1 година

Всички хора по света скърбят за най-великия сред най-великите! Русофилите не скърбят, но само им прочетете коментарите за да разберете, че у тях не е останало нищо човешко! Почивай в мир, легендо!

105

Анонимен

преди 1 година

НИЩО

104

Анонимен

преди 1 година

БОГ му е Съдия на тоя.

103

Анонимен

преди 1 година

Ще гори в Ада тоя.

102

Алооо

преди 1 година

Много ми е смешно като наричат тая белязана м.рша (вече е) ,че бил демократ,хахаха. На 91 дърт ***,цял живот са му промивали мозъка с тая идеология.Все едно боко, герберастите и тия в парламента да са демократи, хахаха. Пълно е с б.лъци, които въобще не познават историята и плямпат т.потии. Човека се продаде за имоти в фащ, доживотна кредитна карта без лимит (вече му изтече), дано осъзнаят повече хора че са смъртни да вземат да се хванат в ръце. Един б.*** по-малко.

101

Рейгън

преди 1 година

Съболезнования! Но след перестройката Русия пак не тръгна в добра посока...

100

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ЗА УМРЕЛИТЕ ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО НО ЗА ТОЗИ ЗА КОГОТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ЧОВЕК НЕ СЪЖАЛЯВАЙТЕ ТОЙ СИ ИЗПЪЛНИ ДЪЛГА ЗА СМЕТКА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО НЕ ЗНАМ КАК ТОЛКОВА ГОДИНИ Е ЗАСПИВАЛ СПОКОЙНО ВСИЧКИ НИЕ ПЛАЩАМЕ И ЩЕ ПЛАЩАМЕ ОЩЕ МНОГО

99

Анонимен

преди 1 година

Ура, ура , ура !

98

Анонимен

преди 1 година

Руснаците винаги са си били просяци.

97

Анонимен

преди 1 година

След време всички ще се радваме и на такава добра новина за Путин

96

Бог да го прости!

преди 1 година

Михаил Горбачов ще бъде единственият кремълски политик, който ще бъде приет в Царството небесно. Всички останали болшевики ще отидат в Пустотата при убийците Ленин и Сталин. Светът ще запомни Горбачов като велик реформатор и хуманист.

95

Анонимен

преди 1 година

До До95/100 "Явно си много малък или се правиш на улав,след ерата на Горбачов руснаците се бяха превърнали в просяци и точно по времето на Путин тв започнаха да се съвземат икономически!" Русия започна да се възражда икономически много преди Путин, а по времето на Путин икономическото развитие се дъжеше на мощното вкарване на технологии и бизнеси от. .... Запад. Неслучайно, когато направи простотията през 2014та, и Запада започна да се отдръпва, Русия започна да се срива икономически.

94

Анонимен

преди 1 година

До 100 Явно си много малък или се правиш на улав,...А нас това българите какво ни интересува как са живеели руснаците преди и след Горбачов та трябва да ни е яд,че ни освободи от тях.

93

Анонимен

преди 1 година

ПОЧИНА ДЕМОКРАЦИЯТА В РУСИЯ И ТО СИМВОЛИЧНО ТОЧНО В ХОДА НА ТАЗИ ВОЙНА И НОВАТА ЖЕЛЯЗНА ЗАВЕСА