132

ПроСоТо

преди 1 година

интересно какво щеше да е сега,ако това събитие се беше случило преди 40 години?

131

СТОП ВОЙНА

преди 1 година

След окупирането на власта в Питер и Москва 1917 година започват масови убииства. Ликвидирани са милиони потомци на полубоговете прераждащи се като дворяни в Руската империя. ЛИквидирана е руската армия . Избити зверски са стотици хиляди герои.Окупаторите в Кремъл продължават масовите убииства до 1956година. Вместо да почистят СССР от чужди шпиони и диверсанти обемно обсебени от сатанисти убиват милиони важни родени в РУСИЯ - СССР. Горбачев провежда нагла диверсия срещу Источна Европа и СССР

130

Vlady

преди 1 година

Косигин правилно го нарече "Заурядный болтун". Вместо да оздрави СССР с грамотни икономически реформи ускори разпадането му, което щеше да се случи и без него примерно 10-15 години по-късно.

129

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 137...що не пишеш романи в сферата на криминалната фантастика.....ще имаш успех...

128

Анонимен

преди 1 година

Горбачов направи голяма услуга на САЩ и ЕС. Изиграха го него и нас. Обещаха му, че НАТО няма да се разширява, а направиха точно обратното. Прочетете статията на Джефри Сакс в "Труд" за американската политика. Днес ние, както в първата и втората световни войни, пак сме на грешната страна и за съжаление пак ще си платим. За американците няма приятели има интереси. Те сега воюват в Украйна не само срещу Русия, но и срещу Германия и ЕС, където сме и ние. Ха сега пак изберете техните Кирил и Асен

127

Анонимен

преди 1 година

ми ок. ама все още имам чувството че ако русия и уса не съществуваха света можеше да бъде по-добър. а ако човекът не съществуваше може би този свят щеше да е рай:) а ако света не съществуваше, на никой нямаше да му пука дали тоя се е гъТ нал.

126

Анонимен

преди 1 година

Очевидно Путин не иска да смени поста си владетел на най-голямата държава за наемател на селска къща в английската провинция.

125

Анонимен

преди 1 година

ЦЕНАТА НА ДЕМОКРАТИЧНИЯ ИЗБОР - ЖИВОТ ПОД НАДЗОР В АНГЛИЙСКО СЕЛО

124

Анонимен

преди 1 година

Бог да го прости. Но той и Елцин извършиха най-голямото предателство на 20 век.Но за покойник или добро или нищо.

123

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Ден на траур - Светла му памет! Не само даде свободата на цяла Източна Европа но и ни спаси от кръвопролития, защото рано или късно такива щяха да започнат. Хората не можеха повече да живеят под властта на "комунистите"! И не си прав, в русофилите /в преобладаващата си част пенсионери-реваншисти/ чиито коментари четеш е останало най човешкото - злоба, завист и дълбока ненавист към живота който се променя, но те не разбират. Това което ясно разбират обаче е, че този човек отприщи промените!

122

Точен

преди 1 година

Предател!

121

наблюдател

преди 1 година

Това е някакъв фейк.

120

гост

преди 1 година

Сега ако някой разтропан предприемач построи обществен клозет в/у гроба му знаете ли колко хора ще се изсипят да се облекчават в/у предателя .

119

Анонимен

преди 1 година

До Де Бъ copосоидите..Дълбоко си объркан още преди да се родиш...Залежи не се ядат...не го ли усети тогава...Системата беше сбъркана...Сега ги имат тези необятни залежи и ситуацията пак е такава...на 11 място по БВП...два пъти по малко от Италия която няма....Необятни залежи...След тази война в Украйна се видя и друго...руското племе е сбъркано...Запаметявай...

118

Анонимен

преди 1 година

Легенда! Събори сесесерет0 като истински мачо!

117

Глупак номер 1

преди 1 година

Как се нарича човек продал нещо струващо трилиони за един милион? Виж горе.

116

Време е

преди 1 година

Байдън да не се ослушва. Да взима пример и да пада от велосипеда завинаги.

115

Анонимен

преди 1 година

Тоя продажен гнилочч трябваше досега да са го изяли лалугерите....

114

Анонимен

преди 1 година

Аз не знаех, че е още жив

113

Анонимен

преди 1 година

Сега Господ ще му даде заслуженото.