177

Хасан Чинчири

преди 1 година

ТикТок е най-силното китайско тех откритие. А всичките им телефони са с процесори от САЩ. Операционните им системи също са или чисти дистрота на Андроид или поне кърнела е Андроид.

176

Анонимен

преди 1 година

До явеявя, големият проблем тук е, че общаците се ддразнят на ИТ-тата. Всяка тема стига до това ниво. А Ит-тата се забавляват с немислещите :) Нищо повече, нищо по-малко :) Завата е голяма и понякога се смеем на хората с ограничени интелектуални възможности.

175

до 204

преди 1 година

Назови 5 конкурентни стоки от Китай. Произведени там, изцяло там.

174

122

преди 1 година

Не са застрашени, а са бедни! При цени по-високи от западноевропейските с доходи по-ниски от африканските!

173

до 199

преди 1 година

Разбира се, че не сме най-значими. Лекари, инженери, адвокати, артистичните и научни професии и т.н. движат света напред. По-значими сме от общите, неквалифицирани работници. Ние сме малко, те са много. Затова златото, не струва колкото ламарината. Но други метали са по-скъпи от него. Но ламарината винаги си е ламарина. И основно я използваш да ти свърши някаква работа, когато нито качеството няма значение, но цената има.

172

Хаха

преди 1 година

До SunnyНе познаваш Китай .Произвеждат конкурентни стоки . И си мислиш ,че всичко е ефтин *** ,още преди 20 год. правеха кач. стоки за Европа и Сащ .Ама кой да ти каже.

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 201 Ако това се случи, Тайван няма да си струва завземането :)

170

Анонимен

преди 1 година

До 195Различни са докато Таиван не бъде присъеденен към Китай .И това ще стане ,когато сащ отслабнат още...там е разковничето.

169

Sunny

преди 1 година

Китай бил бъдещето.... същия индивид използва определението "китайски ***" за всяка негодна стока. Пълна шизофрения.

168

156

преди 1 година

До Анонимен 164 - А НЕ - Ти НЕ разбра , че Вие НЕ сте единствените които се развивате и учите ,и че живота не се състои само в програмиране , а Вие сте само една брънка от веригата и това не Ви прави най-значими !!!!!!!!!!!!

167

Анонимен

преди 1 година

Държавата ви еБоклук. Направили сте единствената военнаФатмашка тирания в свободна и демократична Европа. Изобщо няма смисъл да работите в такава държава за разни тоталитарни военни диктатори, отживелици от времето на СССР от миналия век.

166

Анонимен

преди 1 година

До Един ист.факт "Икономически факти ." Ти какво работиш? Да знам какъв ти е капацитета да обработваш "икономически факти" :))))

165

195

преди 1 година

Тайван и Китай са доста различни неща :)

164

Един ист.факт

преди 1 година

Китай е бъдещето ,заедно с Русия. От това треперят американците .Технология + суровини . Над 80% от дъната се произвеждат в Тайван. Качествени и на достъпни цени. За природните изкопаеми на Русия ,много д-ви могат само да си мечтаят. Сащ ще бъдат изхвърлени от всякъкъв конкурентен пазар ,затова толкова много Европа е надъквана от Сащ срещу Русия и Китай.Икономически факти .

163

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 191, те и сега гледат така :) Не могат с един телефон да се оправят :) А най-смешни са индивидите, които дори с дистанционо на телевизор срещат трудности вече :) Те ще отпаднат :) но още не го знаят!

162

Анонимен

преди 1 година

Не знам. Аз съм от Варна по принцип не живея там от години, но си идвам често. Такъв трафик от коли и хора по плажове и заведения не съм виждал никога. Ни места по плажове ни по заведения. В пълен потрес съм. Къде е тая бедност не знам.

161

до 189

преди 1 година

Защо да е въздух под налягане? Човека си изкарва парите с труда и знанията си. Защо сте толкова задръстени? Нима не знаеш, че в тази професия заплатите са високи, а особено с такъв стаж... Имам позната, която се пенсионира като програмист преди време, когато заплатите изобщо не бяха толкова големи. Сега е на 75 години и преподава частни уроци абсолютно всеки ден. Тези хора са страшно търсени. Затова ли ги мразиш?

160

Анонимен

преди 1 година

Нямам търпение да навлязат автономните технологии по-масивно в ежедневието. Примитивите прогнозиращи "срива" ще гледат уплашено и ще се крият зад портичките, докато камиона без шофьор преминава да събере *** от улицата, или не дай си боже :)))) кучето робот изведе овцете на паша :))))))))))))

159

Хахаххахаххаха

преди 1 година

До Анонимен 189, злоба, яка злоба те е нагазила! Той ще оцелее, но такива като теб затъват с собственат си злоба! Има да му дишаш праха :)

158

Анонимен

преди 1 година

До Програмист - Изобщо НЕ можеш да ме впечатлиш със самочувствието ти на много знаещ и можещ ! Такива като теб ги срещам на всяка крачка и съм видял падението на безброй такива като теб въздухари ! Защото си точно това ВЪЗДУХ под НАЛЯГАНЕ , и затова си седнал тук да се правиш на "важен" ! Успех с харченето !