217

НОМЕРА Е :

преди 1 година

..ДА РАБОТИШ ЗА СЕБЕ СИ ....А , НЕ ДА СИ "НАЕМНИК" , НА НЕКОЙ , КОЙТО ДА ТИ ПЛАЩА --КАТО НА БОЗАДЖИЯ .... ПА БИЛО ТО И ДЪРЖАВАТА...!

216

ТОВА БЕШЕ СИСТЕМАТА

преди 1 година

..."ДА РАБОТИШ --КОЛКОТО МОЖЕШ ...А , ДА ТИ ПЛАЩАТ---КОЛКОТО ТИ ТРЕБВА"...ХА,ХА,ААА.......АМА , ПАРЕТАТА СВЪРШИХАААААА.....И .ЛУКАНОВ , ОБЯВИ ФАЛИТ!

215

???

преди 1 година

Ами така е при капитализма - 80% от българите в трудоспособна възраст са заплашени от бедност. Вие но друго ли очаквахте докато сваляхте соца за банани и тоалетна хартия?

214

СМЕХ...

преди 1 година

Ами така е , като са те учили само "да се водиш на работа" ---по документи и да взимаш заплата , като при СОЦ-а.

213

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

Такава е съдбатана всички некадърници, мързеливци и лежачите , чакащи милостта на Партията и Правителството!---ХОРАТА МУ ВИКАТ "СОЦ--СИНДРОМ"!

212

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До явеяв, добре. Можеш да бъдеш какъв то си искаш :) Не ме интересува! Образованието ми е доктор :) Харесва ли ти? Или смяташ, че е под твоето образование? Патетично!

211

Майстора

преди 1 година

До про-грамист - Аз не съм про-грамист , аз съм фаянсаджия , но ме гонят програмистите и ми викат : "МАЙСТОРЕ дай да видим да направим нещо по въпроса , да оправим банята че жената .... " ! Братовчет ми пък се занимава с покриви - там е още по-страшно !

210

Анонимен

преди 1 година

А останалите 15% европеидни про'стаци тро'лят из медиите, за да оцелеят, хвалейки урсулата и ес.

209

инженер

преди 1 година

До: номер 248 (хирурга) Знаеш ли как се оправя стар транзистор? Хвърля се и се сменя с нов!

208

до 246

преди 1 година

Да! Промяната на Галин Донев и Бойко Методиевич Ястребовски! Курс към СССР и руската тръба изотзад!!!

207

Онзи отгоре

преди 1 година

До про-грамист...... Голям си оптимист. След 20 години света може и да го няма. Утре на жужето ше му щукне да натисне червеното копче и като почнат да прелитат ядрени ракети, бърже, бърже ше видите развръзката на последната глава от Библията - Откровението на Йоан.

206

Щерю

преди 1 година

Промяната...

205

про-грамист

преди 1 година

програмистите няма да останат без работа в следващите 20 години. Всичко става софтуер. Сега в един автомобил има повече софтуер отколкото в телефон преди 20 години. Вертикалното земеделие иска програмисти. В щатите тракторите нямат нужд от трактористи а се направляват с GPS. Хирурзите управляват роботизирани скалпели ,които искат програмиране.Прахосмукачки, нефтенени платформи , транспорт, финанси , и т.н. Автоматизацията не подминава нищо.

204

Мдаа

преди 1 година

Благодарете на промяната и баце преди тях за - 14 г никакво помръдване

203

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До явеяв, не си дебилл, ти си им водачите. Ей на, и на теб ти лъсна зобата! От общаците си :) Капитализма дава възможност на много хора да направят нещо смислено от себе си! Ако го могат. Явно много не можете! И почвате да злобеете и да обяснявате за експлоатация :) Смехшни сте!

202

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До явеяв, дам.... разпускане е докато ми се кача билда за да може такива като теб да пишат идиотии в интернет :) Ама дори не знаеш какво е това :) Хайде, у лЕво, казано на твой език!

201

изход

преди 1 година

80% се събират,напердашват 20% и им взимат парите.

200

Дърт Вейдър

преди 1 година

Вече не ги жаля. Всеки народ си заслужава съдбата. Щом могат да си изберат да ги управляват комунисти, популисти, чалгари и шапкари, значи това им трябва за да изтрезнеят, ако не изтрезнеят ПП - падението продължава!

199

Анонамен

преди 1 година

A колко са заплашени от тъпотия?!?

198

Анонимен

преди 1 година

До явеяв "Само бедните работят, ама явно не си внимавал в училище и родителите ти не са ти ги обяснили тези работи" В кое училище си те учили на такива неща и защо родителите ти са те лъгали така? Да не са искали да станеш комунист?