197

Анонимен

преди 1 година

До явеяв "Намери един общак и му разкажи колко си велик и как той трябва да си знае мястото в калта?" Съмнявам се, че един програмист ще направи нещо такова.

196

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен223Важно е че използва реномето на Харвард за да се набута в политиката. И симеон 2 като цар така се набута за министър по сметки .....Проблема е че мислим като е учен или богат един човек няма да краде...Грешка голяма.Колкото повече имаш ,толкова за повече ламтиш. Има изкл.във всичко .Но в политиката няма изкл. на това.

195

Анонимен

преди 1 година

До явеяв "Щом работите, значи не сте богати" Само абсолютно беден и мързелив човек може да изръси такава глупост. Богатите хора се СКЪСВАТ от работа. Това, че могат да си позволяват луксозен живот не означава, че по цял ден само маат ***. Даже и българските мутрраци, които са МНОГО ДАЛЕЧЕ от това да имат нормална връзка между парите и работата си, и те ДОСТА поработват, колкото и да не ви се вярва. За истински нормалните богати, пък съвсем. Кой ви е набил тия илюзии в главите, не знам!

194

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До явеяв, разполагаме с врмето си :) виж колко врме еотделихме да ви се подиграваме тук :) за вас подигравка... за нас разпускане :)

193

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 225, както ти написах и по-долу! Получаваш това, което изпускаш към околните :) Върни се и виж кой започна първи :) Не бяха програмистите :) Просто тук хората са на ниво, което злобата е водеща. А злобарите не заслужават уважение! И пак: всеки да си знае мястото :) Аз не коментирам парите, които получават ядрените физици(а те не са малко), защото не разбирам работата им :) Така чееее.... всяка жаба да си знае гьола!

192

Анонимен

преди 1 година

До 199/220 Всеки има значение не означава, че всички имат еднакво значение. Елементарна логическа конструкция, но явно на "семплите" и "ценните" тези неща са ви твърде "парвенюшки". ОСвен това не правиш разлика между човек на чисто социално и хуманно равнище, и човек, като производителна сила. Обикновено това смесване на двете пак се прави от "семплост", макар че някои го правят нарочно и с користни намерения.

191

Чукундур

преди 1 година

Бедни сте щото сте прости и сте прости щото сте бедни аркадашлар ! Презряна рая !

190

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 220 Киро не е учил в Харвард базовото си висше образование. Отишъл е на някое платено курсче (за по-престжно наричано магистратура), за да си го пише в биографията, и което няма нищо общо с високите стандарти на Харвард. А, че ЮЗУ не става за нищо, това е общоизвестен факт. Самия факт, че се сетих къде може да си завършил на базата на демонстрираното, говори красноречиво :))))

189

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТАКА Е СЪС РОБИТЕ В РОБСКАТА ЗЕМЯ

188

Анонимен

преди 1 година

До явеяв, това са хора, които са направили техния си избор и трябва да знаят къде им е мястото! Нямат право да обиждат хората с интелект, знания и умения! Иначе си го получават обратно :) Но елегантно :)

187

199

преди 1 година

До до 199 - Ето точно в това е проблема на човечеството и затова стигна дотук ( да не говорим че е обречено на тотален провал или самоунищожение ) - Когато някой си повярва че е "злато" , а гледа на останалите като "ламарина" и не може да осъзнае , че всеки има значение в този живот , за да може да функцционира цялата система около него !

186

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 213Икономика съм завършил и какво от това ,нали те виждам ,че гледате капацитети ! ЮЗУ не ставал за нищо .ами по твоята фак. логика и Харвард не става - Киро се издъни ! Всичко е до човека обаче .

185

Анонимен

преди 1 година

До явеяв "общаците не са по-малко хора и труда им не е по-маловажен." РАЗБИРА СЕ< че е по-маловажен. Абе, вие верно сте повредени от Комунизма.

184

Анонимен

преди 1 година

Работещи бедни в държава с десетина милиардери. Минимална близка до прага на бедност, защо ли няма хора. Изберете си пак ГЕРБ, те ще ви дооправят.

183

До 214

преди 1 година

До 189, ъъъъъъъъ, не ми пука :) Оправяй се както можеш :)

182

189

преди 1 година

До до 189 - И само той ли си изкарва парите със знания - Аз с какво си ги изкарвам според теб ?!

181

Анонимен

преди 1 година

До Икономически Факти Там има повече от едно нещо, тъй че ще се учудя, ако си от едно от многото неща и няма да се учудя ако си от другото. ЮЗУ е известен с това, че за нищо не става :))))

180

Икономически Факти

преди 1 година

До Анонимен197Учил съм в Бл.град .Ако знаеш какво има там.И няма да си меря работата /работите който съм работил с теб .Не сме на Прослушване .Хаха

179

До 210

преди 1 година

До до 208, те друго не заслужават ;)

178

Анонимен

преди 1 година

Трябва да закрием обществото в сегашната му форма и да се върнем в джунглите и пещерите. Ще ядем диви животни и плодове и така ще съхраним планетата от унищожение. Аз лично мисля да вървя някъде към Тибет, да практикувам будизъм.