17

До гарванът

преди 1 година

Попитай политиците на всяка една страна. Ще е интересно какъв отговор ще ти дадат. Един за власт, друг за яхта трети за остров, четвърти за жени, пети за алкохол...но е живял в охолство за разлика от този който чака гарвана....а животът е един за всички, няма раса няма религия няма знаме няма герб или националност. Така че който умее да краде от другите енергията на живота - да работят за него, той живее добре. Другите чакат гарванът.....

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 ...... А какво пречи да си беден и да си на плажа? Особено ако работиш наблизо? Поне навремето хамалите и шофьорите в сериозните фирми получаваха съвсем прилични заплати на общия фон.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 17, да бе да :) Гледам ги на плажа в Китен и им личи по изказ, драхи и обувки, че са работническа класа. Гледам ги и в магазините купуват безалкохолни и щафети салам(евтинки).

14

Работохолик

преди 1 година

Те нали затова всички западни компании са тук. Заради ефтината работна ръка. За да има богати - западният свят - трябва някой да им работи. Когато белгиец стане съпорт на Българин ми се обадете. Да и сме живи и здрави.

13

Анонимен

преди 1 година

До Не знам"плажовете пълни, магидтралите задръстени" ......... Това са останалите 20%. Като се замислиш, не са никак малко като хора. Освен това са хиперактивни, и затова ги виждаш навсякъде .........

12

Анонимен

преди 1 година

Това зависи дали си в колонията или в метрополията на ЕС . Понеже България е ясно изразена колония тук бедност няма да има само за колонистите - ченгеджисти ,прокуристи съдиисти , дупитати . За останалите цени като в метрополията че и по големи а заплати като в колония а не като в Германия. Прости сметки ама не са за прости хора . Единствения смисъл от членството е незабавни германски заплати ако и цените са германски . Иначе си колония .

11

Анонимен

преди 1 година

99.9 процента от политиците в трудоспособна възраст са заплашени от богатство.......

10

Анонимен

преди 1 година

"Колкото по-близо са хората в едно домакинство до пълна заетост на труда си, толкова по-малка е вероятността да бъдат изложени на риск от бедност" ........ Не и тук. Тук такава зависимст липсва. Колкото и да работиш, рискът си остава същия. А обикновено не е просто риск, а реалност.

9

Anonimen

преди 1 година

Това с бедността си го имаше и преди 20 години пак бяха 80 процента какво заплашени отдавна са под всякакъв праг но виновни са тези който остават ако и те заедно със старците се разкарат и останат само политици и IT специалисти ще им се наложи да градят

8

Не знам

преди 1 година

за каква бедност иде реч: плажовете пълни, магидтралите задръстени, магазините не можеш свобона количка да намериш...... ако това е бедност.... какво да кажат индийците? Или китайците?

7

Работещ бедняк

преди 1 година

Пишете че ние отдавна сме водачи на класацията с работещите бедняци ! Да не говорим на колко други лоши класации сме водачи .... Започваме да ставаме мазохисти и да се кефим на такива класации като няма други в които да сме поне в първата 10-тка ... :-(

6

Анонимен

преди 1 година

На териториятаБългария се e крало, краде се и така ще продължава. Такъв ни е ГЕНа!

5

Българин

преди 1 година

Промяната дойде!

4

Анонимен

преди 1 година

Частния сектор от десетилетия си прави каквото иска, затова хората живеят от заплата до заплата.

3

Анонимен

преди 1 година

Та от тия 80% / 90%/ са в пенсионна възраст. Много повече в трудоспособна възраст са низ вън страната

2

Анонимен

преди 1 година

Всички дъртаци политици в предпенсионна възраст са заплашени от преяждане и проблеми с храносмилателната система.

1

Анонимен

преди 1 година

Тези същите са заплашени от геноцид, насилствено ваксиниране и затваряне по къщите им от собственото им правителство.