157

до 186

преди 1 година

Хахаххаха да, да, да. Колко изостанал народ има, не е истина. За нито един такъв злобен, неграмотен неандерталец не ми е жал. Заслужават си жалкия живот, дори им е много.

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 185 "Китай ще направи всичко възможно да задуши ТSMC. To и без това вече никой не инвестира в диджитъл проекти, всеки гледа да запази това което има преди големия срив." Ти ОПРЕДЕЛЕНО си нямаш представа за какво говориш.

155

Анонимен

преди 1 година

До до 174/178 "Ами назначи дете да разпознава по 1млн изображение на секунда тогава." Компютъра: враг на Тутраканската селищна система! :))))

154

Анонимен

преди 1 година

След тайванското авиошоу на розовата баба забравете за цифровизация. Китай ще направи всичко възможно да задуши ТSMC. To и без това вече никой не инвестира в диджитъл проекти, всеки гледа да запази това което има преди големия срив.

153

до 180

преди 1 година

Определено цифровизацията се провали с гръм и трясък. Говореше се, че всеки ще има интернет в джоба си, че ще може да изпраща и приема данни до другия край на света с един клик и в реално време, че телевизиите ще са спътникови и цифрови, че всеки ще има компютър и ще го използва всеки ден, че колите ще се карат сами и прочее глупости. Но видяхме, че нищо от това не се случи и беше пълна лъжа на ***. Истината е в Русия.

152

Новата Идеология

преди 1 година

До НякойЗа един капитал;ист ,както и за овцете защитаващи демагогията на демокрацията е по-важно да има свръх богати и свръх бедни . Просто злобата на капитализма е такава .НАДМОЩИЕ . А при социализма затова падна пак заради характера на човека за надмощие ,беше подкопан от алчни хора.Тези който градат винаги са потърпевши,някои им взимат труда...капитализъм отново .Както става занапред ако не ги уморат бедните по света те стават повече и това е заплаха за богатите -капиталисти. и т.н

151

до 178

преди 1 година

До до 174, това беше добро! Браво!

150

до 176

преди 1 година

Да, затова нашата компания рядко продава в Кения, Мали и Суринам, но пък се пръскаме да продаваме на САЩ, ЕС, Австралия, Арабските емирства, Канада, Нова Зеландия и др.

149

Цивровизацията

преди 1 година

е като Зелената сделка. Провали се.

148

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 177, да и стана ясно, че 80% са с ниска квалификация и сами са се докарали до там!

147

до 174

преди 1 година

Ами назначи дете да разпознава по 1млн изображение на секунда тогава.

146

Анонимен

преди 1 година

" 80% от българите в трудоспособна възраст са заплашени от бедност " - това е темата.

145

Цифровизация

преди 1 година

Не може да продаваш технологични гаджети на хора които нямат пари да си купят храна, да си платят отопленитео и се къпят веднъж в месеца, които живеят на базов доход. Даже да раздават на хората безплатно гаджети, те няма та работят! Защо - защото цялата ИТ индустрия сега предполага, че с тези гаджети се ползват квалифицирани потребители, а когато няма пари, никой не му е до квалификация когато живее на базов доход.

144

до 170

преди 1 година

За жалост, хората в България са страшно изостанали. Всеки си мисли, че накрая света ще се срути до неговото ниво, защото това му се струва справедливо. Всеки се надява, че света ще се върне назад до него и не искат да проумеят, че те трябва да гонят света.

143

Анонимен

преди 1 година

Компютърът е машина за унищожaване на енергия. Всяка цифрова технология изисква големи количества енергия. Компютърът за да разпознае един образ примерно на кокиче, че тази картинка е на цвете кокиче, с изкуствен интелект и невронни мрежи или друг метод, компютърът се нуждае от милиарди изчислителни операции и от милиони пъти повече енергия отколкото мозъка на 2 годишно дете което за наносекунди с един поглед го разпознава с нищожен разход на енергия.

142

Анонимен

преди 1 година

1/3 от произведената енергия в света отива за wi fi, работа на компютри, комуникации и мрежи. А западът няма източници на енергия. Само да се обадиш по смартфона да кажеш две думи - и за това отива енергия достатъчна да кипне водата в чайник. Това не става с вятърни перки и соларни панели. Успешни ще бъдат страните които са независими енергийно като Русия и Китай, за другите - Клаус Шваб, инклузивен капитализъм и лейди Лин Форестър де Ротшайлд.

141

Програмист

преди 1 година

Аз се развивам на кюбаниц и кафка.

140

Анонимен

преди 1 година

До до 150 , 152/168 "Ако бяха като руснаците" Кога ще разберете, че никой не иска да е като една пропаднала държава с мизерстващо население? Китай НЕ ИСКА да е "като руснаците". ДОРИ Китай. :))))

139

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Анонимен 165, идея си нямаш какво се случва назапд! Цифровизацията през следващите 10 години ще преживее невиждано развитие! Ти си бабувай, че ще изчезне! Голям смях пада тука!

138

Анонимен

преди 1 година

Китай спря строителството на новия завод на Тесла.