126

От Вселената

преди 1 година

В България да се въведат подвижни малки ел атомни централи. Тия огромните трансформатори с които сега се снабдяват цели огромни квартали в градовете трябва да се сменят с малки трансформатори за снабдяването примерно само на един блок или няколко къщи, понеже колкото по - далече е консуматаора, толкова е по-голяма загубената енергия. Колкото малките трансформатори са по-близко инсталирани до консуматора, толкова загубата на ел енергия е по - малка. Къде е Науката "Ел Енергия" в политиката?

125

От Вселената

преди 1 година

До 36 Ко .... Браво! Бъдеще! Истина! и да добавя, акумулаторите да се правят от наночастци извлечени от растението коноп, понеже са с над 10 пъти по голям капацитет на акумулация на ел енергия и акумуаторите да се зареждат с изгарянето на "Браунов Гас" - получен чрез малко консумирана високочестотна ел енергия с честота с която водната молекула изпада в резонанс! Браво "36 Ко"! Умен си Човек - Чо(Енергия) Век(Вечна) - ЧоВек! Истински Българин си!

124

Анонимен

преди 1 година

Разбери се с американците, защото да ти подготвили неприятна изненада

123

HeinrichHimmler

преди 1 година

Нещастникът, който загърби южен поток и го даде на турците, а ние трупаме само загуби от това. ***. Ти си за затвора, не за политиката. Няма да помиришеш власт повече!

122

От Вселената

преди 1 година

До 128 Анонимен Браво с две думи си казал ИСТИНАТА ЗА ТОРТА С КОЯТО СЛЕД 11 век се покрива Земята на Балканите наречена ИСТИНСКА ТОР - ИсТория!

121

Анонимен

преди 1 година

"Брат Бойко"и"Брат Таип" с общ национален герб "лъв с полумесец в *** на червен фон"

120

От Вселената

преди 1 година

Ле, ле мале кой туй нещо с което Ердо бъз+ика нас Българите за унуй нещо? Ердо въведе влизане в старата Византия - Константинопол, Цариграда, Истамбула (Турция(Пуйкия), днес Тюркия-неПуйкия) - на българите без паспорт, а само с българска шофьорска картичка и книжка! Защо направи така бе ДоганЧалга? Ми защото Боко чрез парламентдюпелизци - БКПето ми облизува чрез Айшето дюнкмето и аз Дюнкме Доган искам Вас Българите - Истински Християни (Богомили) - да ви цялостно ИЗЯМ!

119

Бгг

преди 1 година

Национален предател !!!

118

Край

преди 1 година

Боце, Боце хората ги е страх че крадеш, пък мен по ме е страх, че си глупав и неук. Отвири Боце плановете си от 2012-13 г. да правиш газова централа от АЕЦ Беляне.

117

Анонимен

преди 1 година

Това е от ваксината, не му обръщайте внимание.

116

пкп

преди 1 година

боико и борба с корупцията -наи голямата лъжа!!!!!!!!!!!!

115

Джипко Бибитков

преди 1 година

Къртим пейки антивирусно, слагаме КПП-та и събираме декларации за излизане от градовете. Гласивайте за мен и за дни ще оградя планините-развъдник на заразата.

114

няма значение

преди 1 година

Дългия БАРДАК наричали град Рома и древните римляни от германското племе Лангобарди или ЛонгБАРДАК. още преди плагиата Крум свален от германовизантийски военен съюз пиянствали с чаши от глави на римляни

113

Анонимен

преди 1 година

Баце,дали сам си верваш на щуротиите дето дрънкаш,та очакваш и другите да ти поверват?

112

От Вселената

преди 1 година

България за да процъфти трябва да забрани "Социални плащания и издръжка на родени деца"! Това е единственият начин да се запази покоряването на Българският Род от ЦбкпИбкпГбкпАбкпНбкпИбкпТбкпЕ и цялостното изчезване на Българите!

111

Лонг БАРДА

преди 1 година

Араб 33 по Две Макемаке воден от антична гръкоФИЛИЯ и христянофобия назначил гръцка от Константинопол за Големия шеф на европейските БЕДНЯЦИ който се ядосал много и дори по късно си го изкарва на Канас ювиги Крум защото твърдял че целият Аварски хаганат му принадлежи по право защото България го разгромила още от 681 г.. ИКОНОМИЧЕСКИ ................................................... предимно чрез своите граничари

110

Радослав

преди 1 година

Бойко ти магистрала Русе - В. Търново 12 години строиш и е на ниво рисунка на салфетка, та за чуждестранните отношения ли ще оправяш за ден, два? Колкото магистрали има в България, толкова и газовата криза ще оправиш! Милиарди километри построени, а никои не ги е виждал, явно Земята-Алфа кентавър си правил, че да не ги виждаме! Газ от една далечна галактика ще караш!

109

Анонимен

преди 1 година

То и ви азелин не ти требе.

108

някой 22

преди 1 година

Газа разбрахме ще го оправиш от Митов разбрахме че, и ще търсите шистов, сигурно и в морето, засега забравяш да строиш реакторите, които беше почнал преди миналите избори.

107

От Вселената

преди 1 година

Трябва да се забранят "АБОРЦИИТЕ" за да се увеличи Раждаемостта на Българите управлявани в момента от МюслюКомунЧалга партиите чрез главозамайването на СбкпЕбкпКбкпСбкпА!