106

Край

преди 1 година

ББ му беше лесно докато беше губернатор на Меркел за България. Фрау му даваше брюкселски евра и горе долу поминахме. НО глупостта му е присъща и времената вече са други. Този човек спря АЕЦ Беляне. Щеше да прави там ... газова централа. Този човек направи така, че руската газ ни идва от Турция и още и още простотии помним.

105

Анонимен

преди 1 година

Айде заминавай за Турция при приятеля си Ердоган и договаряй евтин газ.Нищо,че си в опозиция,нали искаш да спечелиш изборите?Само че,няма кой да ти се върже на каламбурите,защото всички знаем какво си направил и за кого си го направил.

104

Анонимен

преди 1 година

Аааа,помним,помним как те подритваха на тази среща.Има и снимки.Айде не се прави на толкова велик,защото не си.Всички знаем какво си.

103

Jvivjvjvjv

преди 1 година

Тоя сериозно ли??!! Турция да не би да не ползва пак руски газ???!!!

102

Анонимен

преди 1 година

Северна България умря при тоя! От юга все още му се кефят, нали ве пак наля всички пари там!

101

Истина

преди 1 година

Мутро тиквеста млъкни, че си смешен!

100

Анонимен

преди 1 година

Борисов, ако простиш на любовчиите и прелюбодейци ПП ще загубиш още 300 000 избиратели.

99

Анонимен

преди 1 година

Този наистина ли е толкова глупав,и на всичкото отгоре на е управлявал 12г. дами прости Господ.

98

Маке 33 по Две

преди 1 година

Византийският висаджия Пророка Мохамед чрез християнофобска антична гръкоФИЛИЯ създава Напредничавия ислям деградиран по късно от турчина

97

Въпрос?

преди 1 година

До От Вселената------------------ Не с знай съществувал ли е Мохамед защото като умира и исляма е на път да изчезне.........................по-късно някой финансира умиращия ислям дето може да е военна фантазия на база умрелия на 33 години "висаджия" Александър Македонски

96

От Вселената

преди 1 година

>>> Мохамед се оженил за първата си братовчедка, затова има много бракове между братовчеди там. После се оженил за някакво си 6 годишно дете и след като правил СбубуЕбубуКбубуС с него, когато станало на 8 годинки, наредил да бъдат обезглавени 700 души. През последните си години избива хиляди неверници. Разрушени са 30 000 църкви. Исляма учи само за убийства.Не учи за любов и мир. Всъщност е едно учение на сатаната!

95

Анонимен

преди 1 година

Аз пък поисквам шайката да върне 30 милиарда откраднати от нас и тогава ще има преговори.

94

Анонимен

преди 1 година

Ми защо не го стори всичко това 12 години бе бала...лайко?

93

От Вселената

преди 1 година

Мюзюлманите имат 3 свещени книги Sira, Hadith i Koran, не само коран. Те трябва да следват трите книги. Мюзюлманството представлява 2 неща - да правят това, което е правил мохамед и да следват корана. В 70% от книгите се описва как да се убиват неверниците. Описва се живота на мохамед, който в последните си години само е убивал. Само 16% опиосват как да се служи на алах. Книгите описват много подробно как е живял мохамед.>>>

92

Анонимен гербер

преди 1 година

Авера ми Тайпи, само да ву звънна и газа е готов

91

АнтиГерб

преди 1 година

На маке ти в детеродния орган. Да я боли, да плачи.

90

ФероСакса 26 април

преди 1 година

........Червена България още след 9.9.1944 заедно с Турция организират унищожението на над 4 000 000 БЪЛГАРИ изповядващи исляма живеещи в Гърция,Турция, Югославия,Румъния,Албания чрез ПОТУРЧВАНЕ.............Турският юдеоеврейн ПАРВУС. унищожава Руската. Империя и члена на БКП още си плаща на Турция че му създали СССР

89

ХЪш

преди 1 година

На тоя кой ли му вярва 12 години нищо не се промени в България, сега за дни щял да се разбере с Ердоган. По селата мизерия ,***... безнаказаност ,северна България замря той плямпа глупости...лошото е ,че си има електорат дето го бранят като вожд.

88

От Вселената

преди 1 година

Свободни сме биле когато е било село Византия! Два века под Византийско владичество - Константинопол! Пет Века под Османско владичество - Цариград, преименуван от Ататюрк през 1930г на Истамбул и държавата Турция (Пуйкия)! 45 години под комункютюк Москва владичество! Сега се връщаме искаме да се върнем обратно под новото владичество на Истамбул - под новото име Турция (Пуйка) преименувана от Ер Гоган на Тюркие (Не Пуйка) Виждатели ли езика на Змията, как се върти в устата?

87

пф хахаха

преди 1 година

Бегай е толуп