166

Анонимен

преди 1 година

мястото ти е в затвора, не в политиката!!! *** мазен гаден долен чекмеджия ***

165

Анонимен

преди 1 година

Скрий се бре, ти 12 години нинщо не можа да договориш сега ще договориш. Гледаш само да се нагласиш на хранилката.

164

Ралица

преди 1 година

Борисов е доказан политик дипломат държавник Борисов е ЛИДЕР Неговите противници не успяха да го унищожат Каквито и лъжи да пишете се вижда ясно кой кой е тук и сега в България

163

Бате

преди 1 година

Боце лъже най- добре. Излъга за бай Миле, така, че повече никой не го потърси. Излъга , че е от социолистическо котило, така ,че никой вече не говори за това. 12 години управлява лъжейки , нищо не направи. Всички забравиха за няколко месеца. Още близо 1000000 българи емигрираха обаче . Продадени и предадени бяха почти всички български интереси. Европейските средства се изливаха само ! в "правилните джобове". Накрая тка се разпищоли , че и в спалнята му гол го снимаха. Но! Е такъв сладък нали?

162

Анонимен

преди 1 година

В Брюксел нарекоха Борисов "ефективен политик". Факт, който комунистите от БСП/Радев/ДС/ПП/ДБ, не искат да признаят.

161

Анонимен

преди 1 година

166 Ти помниш като кокошките.

160

Анонимен

преди 1 година

166 Всички в ЕС, на най-високо ниво признаха успешната дипломация на Борисов Ердоган. Широко отразена в западните медии. Особено тази за бежанците.

159

дежа ву

преди 1 година

Аз помня,че Тиквата заяви, че до два месеца ще спре и войната между Русия и Украйна....

158

европески гном

преди 1 година

ти кат с е разбереш той теб чака да ти го подари

157

Учуден

преди 1 година

Кирето поизгони рашагите,но фабриката за *** на Путин не спира?Постоянната дъвка до обяд защо Борисов направи Балкански поток,а след обяд защо не направи Южен Поток!Кратък отговор!Южен поток беше скорострелен корупционен проект на руската,путинска мафия!Цялата газопреносна мрежа щеше да стане собственост на Газпром и щяхме да духаме колективно супата!Проекта беше спрян от ЕС и Орешарски с подвита опашка на бито куче поднесе в плик оттеглянето му в енергийната комисия на ЕС.Какъв Бойко тук?

156

само питам

преди 1 година

Всички,които рутят Борисов разтягат няколко мантри и п,чи масала,които ги набиват в главите на крадливите п,ростаци в БГ до главозамайване и умопревъртане!Първа мантра,Борисов е шефът на мафията?Въпрос,кой шеф на мафията ще допусне шепа *** да плашат семейството му и да разнасят ковчези пред къщата му?!Ако беше,щеше до сега един по един да ги е насочил към Орландовци.Пример,Путин и почерпките с Новичок!Крадял милиарди?А защо ТЕЗИ,гелосаните не ги спестиха и не направиха нищо с тез милиарди?

155

СМЕХ...

преди 1 година

Бензина и нафтата , станаха скъпи като олиото за пържене на картофи...ТОВА Е ПРОМЯНАТА!...АЙДЕ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КИРЧО КОКОРЧО И КОРНЕЛА....!

154

ФАКТ --НЕОСПОРИМ:

преди 1 година

При ГЕРБ живота беше песен и слънце на морския бряг у Гърция---сега е плач за евтин хляб , гориво и тотална инфлация!

153

СМЕХ...

преди 1 година

ВИЕ ГЛЕДАЙТЕ У НЕДОКАЗАНОТО ЧЕКМЕДЖЕ НА БОЙКО ---А , НЕ ГЛЕДАЙТЕ У ТОРБЕТО С ПАРИТЕ НА КОРНЕЛА ОТ ИЗНОСА НА ОРЪЖИЕ И НЕ СЛУШАЙТЕ ЛЪЖИТЕ НА *** И КОКОРЧО.....ХА,ХА,ХАААА.....АЙДЕ , ДАНО ТОВА ВИ ТОПЛИ ЗИМАТА!!!

152

Герб убийци

преди 1 година

Тоест Борисов е за продължаване на мизерията за високите цени и ескалация на войната до ядрен конфликт! Хубаво е че се изпусна и да се знае истината и никога повече да не гласуваме за герб! Никога повече за тоя бандит!

151

ГЕРБ И БОЙКО МОГАТ

преди 1 година

...КОЙТО НЕ ВЕРВА , ШЕ ПАТИ , ЩЕ ГЛАДУВА И СТОИ НА СТУДЕНО---ДОКАЗАНО Е!!!!!

150

Аха

преди 1 година

Ти вече се разбра! И за сръбската тръба финансирана от НАС и една пътна карта загуби и ............ аре стига вече не се напрегай толко!Гледай си магнолиите!

149

лоша работа

преди 1 година

Много луди по тия форуми,много нещо!!!

148

СССР

преди 1 година

БОКО ЧЕКМЕДЖЕТО ЩО НЕ СЕ РАЗХОДИ КАТО КИРЧО ПЕША ПО ЦЕНТЪРА ,ЗАЩО ГО ПАЗИ ЦЯЛА ТУМБА МУТРИ ОХРАНИТЕЛИ,СОФИЯ ЗАПАД ОХРАНА НА ЧЕРЕПА ОХРАНАТА Е ОХРАНА НА ТИКВАТА.

147

Pepe

преди 1 година

Хахахахах