186

мдаа

преди 1 година

гербджиските лъжи крй нямат Агазопровода за 3 милиарда който подарихте на путин каква у ищономическата му ефективност

185

филип ейджи

преди 1 година

гилотина или октомврийски разстрел, така се прави революция, а не мутри вън и после пак, отново!!!

184

Офф ,да се омита

преди 1 година

Дано се задави с откраднатото от всички нас!Вонящия търбух и разбойниците му от шайката ГЕП!

183

обективен

преди 1 година

АЯко не беше Гешефтаро ,този дебел чичак щеше да е умирисал единочката в ЦСЗ.

182

ОСТАВКА

преди 1 година

Тоя срама НЯМА.

181

Анонимен

преди 1 година

Да бе Боко, ти построи тръба с наши пари, дето по тея газ за нас не тече. Сега много дрънкаш

180

християнин

преди 1 година

Господи мили,господи,освободи ни от чучела, и шебеци!

179

Анонимен

преди 1 година

Тулупът иска да се прикачи за ПП по заповед на Козяк, но ГЕРБ ще загуби много!

178

Анонимен

преди 1 година

Боко, и баба ти ако беше мъжка,нямаше да те има за радост

177

Дерзайте

преди 1 година

Боко се прави на незаменим. Каква само ще е изненадата му, когато България продължи по про-западният си курс без неговата особа и без помощта на ГЕРБ.

176

Анонимен

преди 1 година

тия ГЕРБ са няма толко нагли 2 години обиждат, плюят и бият протестиращи и техните избранници, а сега искат най-мило да се коалират с тях. Е га ти б0клуците. ГЕРБ-аджия вече е нарицателно за нещо некачествено, лъжливо, нагло, крадливо. Никой няма да позволи

175

ЯВЕВ

преди 1 година

БАЦЕ НЕ СЕ ХАБИ>>>12г. спинкаше и се подлагаше и на турци,руснаци,американци и сърби...

174

Pich

преди 1 година

Не, благодаря Боко!

173

Анонимен

преди 1 година

А защо не се разбра с гърците за 3 минути и да имаме някаква друга алтернатива, освен руския газ?12години слуга на библиотекарите и кремъл.Псевдо евроатлантика боко, от Банкя.

172

EMIGRANT

преди 1 година

БОКВАЛНО В МОМЕНТА показваш още веднъж лицето на КГБ мафията и на фабриката за т,ролове на Путин!Няма как да арестува някой Борисов в момент в който разговаря с шефът на организацията на Американските евреи,който на всичкото отгоре е приятел на Бойко!!Ако има такъв луд,па бил той и самия Радев,трябва да си е намразил жевота и съдбата си!!Така,че разни дребни,червени ж,абоци дето крякате и сеете измами и заблуди по форумите,малко време ви остава!!Ще мине щърка да ви събере в най скоро време!!

171

ха-ха

преди 1 година

Изборите показват най-точно кой колко струва!Но този път машинките няма да играят!

170

Анонимен

преди 1 година

Борисов се гласи за коалиция с ПП след изборите. Това е било наредено на закуската при Мустафата на Ко3як. Там е бил Къдравата Сю от мафиотската групировка ГЕРБ и представители на ПП, ДБ и БСП без знанието на мазната лъжкиня. Заявено им е че не трябва да допускат управление на Възраждане.

169

EMIGRANT

преди 1 година

Вижда се,че един и същ т.рол дращи по форумите за да дразни нормалните хора!Ще му кажа,че против Бойко са крадците,убийците и съсипниците на България!Не могат да му простят на Бойко нито крадците на ДДС,нито АЛО ИЗМАМНИЦИТЕ,нито трафикантите на цигари и алкохол,нито Сашо Дончев,Черепа,Мустака,Баневи,Бобокови,даже шофьорите на таксита в софия са му бесни,че направи супер метро и не могат да ни извиват ръцете,когато се прибираме от чужбина и се придвижваме от летището!Мноого далаверковци засегнати

168

Буквално в момента!

преди 1 година

Ей хора, буквално в момента има струпване на хора и полиция до малкото НДК, успях да разпозная няколко ГЕРБ-аджия. Има син полицейски бус и един бял, много патрулки. Движението се отбива, един от събралите се ми каза, че арестуват Бойко Борисов.

167

Барба Ганьо

преди 1 година

Тиквуняка мисли ,че с него започва и завършва деня .... Бие се в гърдите като шебек , ръси простотии и се наслаждава виждайки се в огледалото ... Препикан и завяхнал ГЕРБер Кажи Тиквун и си продължи по пътя !