49

таз йоана ЗНАЕ ЛИ

преди 1 година

ЗАЩО в българия НЯМА армия????!!!!ЗАЩО ВСИЧКО СТРОЕНО ДО 89-та СЕ ПРЕВРЪЩА в ПУСТИНЯ????!!!НЯМА и НАРОД!!!ЗА ЕДНА ДЪРЖАВА НАРОДА,ХОРАТА СА НАЙ ГОЛЯМОТО И БОГАТСТВО!!!КИТАЕЦ ме ПОПИТА:"защо ВИКА СЪБОРИХТЕ "КЪЩАТА"???ВИКАМ му ЗАРАДИ ДЪЛГОВЕ...КОЛКО? - ПИТА ПАК!!!10 милиарда далар!!!по сдс -КРАДЦИТЕ!!!Китаец ВИКА:ЗА 10(десет) ДНИ КИТАЙ ви ги "СЪБИРА",ВСЕКИ вика от НАС СУТРИН ПУСКА В КАСИЧКА САМО ПО ЕДИН долар и за ДЕСЕТ дни СТЕ "ГОТОВИ"!!!КОЙ РАЗБРАЛ,РАЗБРАЛ,без ТОВА българия е ПЪЛНА С ***!!!!

48

Анонимен

преди 1 година

Който ми удари минуса на 52 е много глуп***в демократ . Провери в гуглето курса на еврото спрямо долара и след това курса на рублата даже разгледай графиката на рублата спрямо долара в последните години. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Може да са ти неудобни, но са факти.

47

Анонимен

преди 1 година

ква стана тя - бензоколонката дето е с нулева промишленост - накара "великите" икономики да напълнят памперсите- не смеят да се даближат - путин им каза - още нищо не сме направили- тепърва предстоят дела- а вие си четете американската пропаганда и си бройте стотинките - щото хляба бензина и каквото се сетиш стигнаха много хеубави цени- аа *** то това не е важно

46

джуджето монгол

преди 1 година

ама много бели има в тая руска армия бе.. тези са ги избирали с конкурс за снимка..ха.ха

45

Анонимен

преди 1 година

До 50 проблемът е ,че рублата е много силна ,а не обезценена както ти казваш. В момента е най-силна от 7 години насам. Замисли се къде е еврото и защо долара ни задмина по стойност. В крайна сметка излиза ,че еврото се обрзценя.

44

Анонимен

преди 1 година

ми то от българия избягаха 3 милиона без мобилизация- докога ще ревете на чужди гробища- ми посрещайте ги тия руснаци бре - де са - ние сме демократична държава член на ес а даже избягалите руснаци не искат да ни помиришат- правете си изводи ако имате нещо в главите а не по.ми.ята дето ви я наливат всеки ден слугите краваршингтонски

43

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин обяви мобилизация, много вероятно е да го свалят от власт собствените му хора. И без това с тези санкции и тази обезценяваща се рубла малко му остава да се запали фитила на преврата.

42

До 38

преди 1 година

Щото американската е само от расови бели американци?

41

Крим е руски

преди 1 година

Крим е руски!

40

Анонимен

преди 1 година

"Когато Русия обяви мобилизация" - Путин никога няма да обяви явна мобилизация. Това е все едно да признае че украинците са притиснали до станата "най-великата военна сила" за които се мислят. Прекалено голямо самочувствие имат и затова няма да използват и ядреното оръжие.

39

ЗАЩОТО...

преди 1 година

..е по нашите новини. РЕАЛНО не е така.

38

:) смехорани!

преди 1 година

И как така руснаците със 130 000 армия громи укропитеците със 600 000 армия? как така Русия побеждава милярдите западна военна помощ изсипваща се в Украйна?

37

Анонимен

преди 1 година

"А ние като не сме във война защо пускат обяви в тези за работа че набират кадрови войници" - Защото имаме прекалено много офицери на хранилка и прекалено малко редници. Няма кой да обслужва оръжията и да заляга в калта. А реално България няма нужда дори от 34 000 армия, която имаме, защото не можем да им закупим модерни оръжия за всички.

36

Стига замеря с тез @

преди 1 година

Стига бе! Доброволците руснаци се оказали толкова много миналата седмица че трябвало да правят допълнителен тур за най-кваливицираните! И тия глупости дето пише как да ги приемаме - пропаганда или лъженовини?

35

Фалшиви новини

преди 1 година

Ей сега ако няма една плювня срещу Русия, то няма и да има и новинарски сайт! А

34

Анонимен

преди 1 година

До 36 - Защото Русия разполага с десетки пъти повече ресурси - жива сила, оръжие, дори и пари. Все едно Русия да нападне България и ти да питаш защо не ги биеме руснаците, като сме по-добри войници от тях?

33

Крим не е руски

преди 1 година

могучая руска армия е само пропаганда... видяхме ги в Украйна..хаха И до Берлин стигат 3-и украински фронт от украинци а руснаците вървели след тях дамародерстват и да изнасилват и деца ..Червената армия(както и сега рускатаармия ) на 66 % не е от руснаци- ФАКТ!!

32

Анонимен

преди 1 година

"Русия не е обявила мобилизация че тоя *** да ходи някъде..." - В Русия армията не е само професионална но е и наборна. Само дето не дават призовка на всички, а само на които си изберат, защото не могат да изхранят и въоръжат милиони наборници. Още от пърия ден на нападението, украинците пленяват наборни руски войници, на които дори на са им казали че отиват на война.

31

Анонимен

преди 1 година

Добре де защо след като руснаците са толкова слаби а украйнците толкова силни, защо Русия превзе Украйна а не обратното?

30

Анонимен

преди 1 година

А ние като не сме във война защо пускат обяви в тези за работа че набират кадрови войници запасняци,и наистина ли си мислят че във васалната територия където простосмъртния човек не може посмъртно да си изкара разрешително за бойно оръжие,някой ще се съгласи на военна служба тук? :)