89

Анонимен

преди 1 година

Русофобите знаят само два руски града а в Русия не два а двайсе милионни града и навсякъде е пълно с университети. Висшето и средното образование са на добро ниво. Повече от три хиляди бг.учат в Русия.

88

Анонимен

преди 1 година

86 Расистко мнение .

87

Анонимен

преди 1 година

92 Написаното изцяло се отнася за Украйна. Там ги пращат насила на фронта и хиляди избягаха. Ройтерс да направи интервюта с избягалите украинци. Наричат се дезертьори. Някои пишат по форумите.

86

Анонимен

преди 1 година

Ройтерс прави интервюта и печели пари на гърба на страданието на тия млади мъже защото те страдат но все пак не толкова колкото на фронта. Ройтерс защо не направи интервюта с хората в САЩ където всеки ден убиват нелепо десетки хора в училищата.

85

ВИНПРОМ-ЛОМ!

преди 1 година

ДА ИЗПРАТИМ МНОООООГО АЛКОХОЛ НА БРАТСКИТЕ РУСКИ ВОЙНИЦИ , ЗА ДА ИМ СЕ ПОВДИГНЕ ДУХА И ЖЕЛАНИЕТО ЗА УСТАНОВЯВАНЕТО НА РУСКИЯ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ" В ЦЕЛИЯ СВЯТ!

84

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 1 година

САМО ЧРЕЗ "ПЪЛЕН АЛКОХОЛИЗЪМ"---КЪМ ВЕЛИК РУСКИ "НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ"!--ТОВА Е ИСТИНАТА!

83

Анонимен

преди 1 година

Русия направо смачка бандерите с техните англосаксонски инструкторчета. Днес бг, с фейк пропагадни статийки и лозунги не става. Хванете напишете за нещо за армията на Мексико. Гледам че сте станали военен вестник :))

82

Анонимен

преди 1 година

Mладите и умните бягат от пРосия. Никой нормален не иска да се принизи до пушечно месо на Кървавото джудже.

81

Анонимен

преди 1 година

Защото армията им не става за нищо. На никого не му се ходи на явна смърт заради болните амбиции на Путин.

80

Анонимен

преди 1 година

това всяко джудже или великан който управлява от 5 до 10 години една дьржава след това трябва да подаде оставка зада може народа да види след това колко са му били чисти или кирливи ризите на управлението! руската компания на путин такива дьлбоки корени е чесе налага от големия страх на рус.. политика самите млади руснаци да си напуснат страната.

79

Слава Україні БРАТЯ

преди 1 година

Остров Змейни също не е руски!

78

Анонимен

преди 1 година

Причината е ясна - с две думи - ГРУЗ 200

77

Анонимен

преди 1 година

Не само все повече руснаци ще избягват военната служба, но и все повече ще намразват страната и лидера си, след като осъзнаят, че в родината си те са лишени от елементарни човешки права на доброволен избор, заради болните амбиции на тиранин Путин да поддържа мита за непобедимата и многочислена руска армия. Освен това той ги принуждава да се бият за някакви негови лични каузи, които войниците не припизнават за свои...Ще става все по-интересно!

76

Анонимен

преди 1 година

И как така руснаците със 130 000 армия громи укропитеците със 600 000 армия? -----/////------ С превъзходство в авиация, артилерия, ракети и танкове. С това, че тези 130 000 имат тил от 130 млн с това, че 1/3 от фронта е белоруската граница, която Украйна също трябва да пази.

75

Анонимен

преди 1 година

Фейк статийка

74

Анонимен

преди 1 година

81 ***, младите и умните китайчета направиха телефони и биха американците, а младите и умните руснаци направиха ракети и военна техника начупват американската в крайна. Освен това никой от тях не се занимава с теб понеже си плюнка и нищо не умееш.

73

Анонимен

преди 1 година

79 ти ако не знаеш как да си опазиш къщата няма да имаш никое. Е точно това е целта на Сорос и отвореното общество и мигрантлъка му. И наема ей такива троолове като теб да разправят че граници не трябвало да има, нито войска, а пък накрая да плащаш на чужда и живеш според познай кой с и с разни домъкнати от всички краища не по волята им и не и по твоя.

72

Анонимен

преди 1 година

Младите и умните бягат от пРосия. Никой нормален не иска да се принизи до пушечно месо на Кървавото джудже.

71

Анонимен

преди 1 година

За безработния е по-изгодно да избяга от Русия и ще си спаси и живота а може и заплата или помощ да получи в друга страна. Богатия евреин като има пари бяга в САЩ в 1940 г., но безработния руснак в 2022 има шанс само ако успее да се спаси в някоя съседна държава,

70

Анонимен

преди 1 година

Кое не ви хареса в коментар 72. Казано е много смислено - всеки роден човек има по начало три основни права: право на живот, право на свобода и право на елементарно благосъстояние. Вие, които сте поставили червени точки, на коментара не се ли смятате за хора? Да не сте индоктринирани оказармени роби? Тогава всичко е ясно. Добре, търсете си собствените роби тогава.