109

ЧРЕЗ АЛКОХОЛИЗЪМ...

преди 1 година

...НАПРЕД КЪМ " РУСКИ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ"---ЗА "ВЪЗРАЖДАНЕ" НА БЪЛГАРИЯ!

108

toti

преди 1 година

Гладния и бедния ,без път и посока е готов за ощеляването си да не се замисли за действията си и последиците !!!

107

Анонимен

преди 1 година

Асен Агов ли нареди и плати на Цонева да напише тази статия.

106

Анонимен

преди 1 година

Ох, защо толкова се вълнувате за руснаците? Явно ви е обзел панически страх и се опитвате да успокоите душевните терзания на русофобите. Путин е смъртоносно болен, руснаците бягат от военна служба, мизерстват и гладуват, ще си получат укренските територии, но те ще са изравнени със земята и няма да могат да ги възстановят, укронацитета са герои....вай, вай, вай, въй, въй, въй...Недейте така, че още не са измислили толкова силни антидепресанти, които да ви помогнат, жалки русофобчета.

105

Анонимен

преди 1 година

Анонимен 107, ами ще си го произведа това елементарно благосъстояние, ако получавам поне минимална работна заплата и не съм роб. Мога да помисля дори за втора работа или за извънреден труд и прочее. Стига само да не ми се пречи. Защото с гавра от лев и петдесет стотинки на месец като вещево имущество на държавата не мога да построя нищо.

104

АЛКОХОЛА Е ИСТИНАТА

преди 1 година

ДАЙТЕ АЛКОХОЛ НА РУСКИТЕ ВОЙНИЦИ --ЗА ДА ВИДИТЕ КАК ЧРЕЗ АЛКОХОЛИЗЪМ СЕ СТРОИ "ПУТИНСКИЯ НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗЪМ"!

103

До Анонимен 81

преди 1 година

За поговорката на Наполеон. След Първа световна на България се забранява наборна армия. Това състояние продължава почти до Втора световна. В този период родителите отглеждат децата си, плащат данъци на държавата, но са освободени от еничарския кръвен данък на наборната робия. Но пък плащат репарации на победителите, пак под формата на данъци. Който не плаща на чужда армия, накрая плаща с кръвен данък на своята, нали знаеш това?

102

До Анонимен 81.

преди 1 година

Ще живея накрая с някакви си, домъкнати от всички краища, казваш. Да, има няколко украинци в квартала ми, с които живея сега. И те не са тук по своя воля, защото от Украйна към България по принцип имиграцията е слаба. Те са избягали от войната, която развърза един политически маняк, а защо не и политически психопат. А неговите войски, докато си "пазят" къщите, дявол знае от кого, мародерстват и насилват и убиват в чужди къщи, дявол знае защо.

101

До Анонимен 81.

преди 1 година

В двете световни войни пряко на фронтовете загинаха около 50 милиона и се осакатиха приблизително 110 милиона. И за какво? А да, всеки пазеше къщата си от другия: немецът от французина, французинът от италианеца, италианецът от белгиеца и не знам си кой още от не знам си кого още. А резултатът след войните какъв беше? Не остана здрава къща никъде в Европа. В казармата ме подготвяха да разрушавам къщи, а не да ги пазя.

100

До Анонимен 81.

преди 1 година

Сорос чрез фондация Отворено общество предлага на млади хора образование, евентуално и работа, но ако те самите пожелаят това. Сорос не се натрапва, не заповядва и не издава присъди ако някой не иска да го последва. А държавата ми натрапи наборен дълг, при отказ от който щях да получа по мое време от 3 до 8 години затвор. Има разлика, нали? Като не ти харесва Сорос, не се хващай с него и фондацията му и толкова.

99

Анонимен

преди 1 година

106 колега много правилено мнение...

98

Анонимен

преди 1 година

До 71Казармата е баш гей парад. Освен гей оргии там няма нищо друго.

97

Анонимен

преди 1 година

До 78Право на благосъстояние нямаш и не можеш да имаш. Като си произведеш нещо, тогава придобиваш правото да консумираш.

96

ивани вазов

преди 1 година

това което е написано се отнася за укропите рус младежите в армията си постъпват между тях бе моят син които излужи миналата година 10, 11, 21г,неговите приятели постипиха тахи год пролета нито един не беше испратен в украйна вие с вашите лъжи прекалявате аз съм бг моят син роден в бг ставате за смях имаме нащо общество много ни злепоставяте с лъжите ви моля прекратете

95

Анонимен

преди 1 година

Вчера 144 Дивизия вечерта се събираше до Харков - това може би е последния важен момент в източна Украйна. Харков не е пленяван никога до сега и ще е или повратен момент и или НАТО ще устои на атаката или ще зимуваме на квот-доди.

94

Анонимен

преди 1 година

Гражданската война в Украйна е от 2014г. Донецк е обстрелван многократно с далекобойни високоточ ни ракети от територията на Украйна ако разбираш какво искам да кажа без да ми се плаща за това.

93

Майната ви....

преди 1 година

Я се разкарайте с тази Русия.Путин и войната ще ми хвалите.Хайде марш.

92

Така е ..

преди 1 година

Истината е че не Украйна , а Путин започна войната. За това съм за Украйна. Военно любците трябва да се накажат.

91

Анонимен

преди 1 година

На 101 кое не е вярно че слагаш минус.

90

Анонимен

преди 1 година

Расистките мнения които намекват че азиатците са различни от европейците защо не се санкционират.