29

Анонимен

преди 1 година

Писахте ли статия ,колко немски войници са се уволнили тая година. Нали западни ценности (каквото и да означава), добри заплати, най-модерните оръжие, а няма желаещи. Много интересно.

28

До 29

преди 1 година

Не е съвсем така.руснаците са с увредени мозъци.тяхното съкровено желание е останалият свят да им каже, че те са голяма работа. Комплексите ,които имат най добре се виждат , когато са на питие ,само между руснаци. Ако запада беше подъл и коварен, щеше да ги експлоатира и руснаците щяха да са щастливи,щом им се твърди,че са велики. А иначе тази голяма територия сама по себе си предизвиква единоначалие и няма да се промени нищо..,докато Русия не се разпадне сама.

27

Глупости

преди 1 година

Войниците от българските контингенте в чужбина се бият срещу заплащане и по собствено желание !---АКО ПОИСКАМ --НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ СПРЕ ДА ОТИДА ДА СЕ БИЯ , КАТО ПРОФЕСИОНАЛЕН ВОЙНИК ЗА ЗАПЛАТА В ДОЛАРИ И ЕВРО ...А НЕ ЗА ТАПЕТНИ РУБЛИ И ПЕТРОЛНА ВОДКА!

26

Анонимен

преди 1 година

Аз роми и престъпници няма да защитавам, щото който и да ги завладее - няма да ги промени. Най-много да ги избие.

25

Анонимен

преди 1 година

Русия пушечно месо има много. Ама желание за война няма сред руснаците. Та затова се крият и бягат. Защото виждат колко безмислено е най-голямата по теротория държава в света да ламти за още територия.

24

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

...и кви са поощренията у Русия ,бе.......тапетни рубли за петролна водка ли--/щото валутата я обира Путин за родата си у Швейцария/

23

Анонимен

преди 1 година

Я кажете за милионите доброволци които всеки час искат да се запишат в украйнската армия.Руснаците са ясни.Нямат оръжие нямат войници нищо си нямат.Миналият месец всички западни агенции казваха че нямали бензин за танковете.

22

SS

преди 1 година

Какво ви учудва ? Ако ( не дай боже) тук стане война колко ще отидат доброволно да защитават родината и колко ще избягат ?

21

Анонимен

преди 1 година

Е щом Давидов няма да ходи в казармата ясно е всичко.Никой няма да ходи.

20

Анонимен

преди 1 година

Щото няма поощрения. Я глей у българите, всичко иска у казармата.

19

СМЕХ...

преди 1 година

.."армията на рашките не участвала"....ха,ха,хааааа...ЯВНО УЧАСТВАТ САМО КРЕПОСТНИТЕ СЕЛЯНИ ОТ СИБИР И БУРЯТИЯ....А , АКО БЕХМЕ В ЕВРЗИЯТА ЩЕХА И НАС БЪЛГАРИТЕ ДА ХВЪРЛЯТ В ТАЯ КЪРВАВА КАСАПНИЦА У СИРИЯ И УКРАЙНА...ХЕМ ТАКА "ПО БРАТСКИ" ДОКАТО НИ ЗАТРИЯТ ДО КРАК.....НЕ НАМ...НЕ НАМ...ПРОСТОЛЕ...

18

мхм

преди 1 година

Че то от начало на войната няма НИТО един руснак от Москва или Санкт Петербург, там живота е друг, образованието също, по-светски настроени и интелигентни са и не им се занимава с простотиите на Путляр

17

Анонимен

преди 1 година

Пак пасквил за лека нощ. А в Окрайна вече ме пускат и жените, че може и те да служат, няма пушечно месо за краварските амбиции.

16

Алекс

преди 1 година

Изглежда не всички са крепостни селяни и не искат да обслужват егото на изперкалия кремълски дедо.

15

Анонимен

преди 1 година

За сведение на писателя подлежащите набори на военна служба нямат право да напускат Русия преди да отбият вонният си дълг към родината. Така че няма как да избягат от Русия защото на границата ще го върнат. Стига с тези лъжи. В момента спец операцията в окрайнината се извършва само от спец отряди. Армията не участва. Това за сведение на неинформираните. Ако тръгне армията ще стане страшно.

14

Вече показаха

преди 1 година

..двама наши българи от Украинската армия по ТВ-то.

13

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

А защо никой от нашите "русофилски патриоти" не отива да се бие за "братска Русия" ,бе...ха,ха,хаааа...и само надуват шу шоните И УШИТЕ на хората у България ??!!..А , В УКРАЙНА ВЕЧЕ ИМА НАШИ БОЙЦИ В РЕДОВНАТА ИМ АРМИЯ --ЕТО , ТОВА СА ПАТРИОТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАШИТЕ "БЪЛГАРСКИ УКРАИНЦИ"....ДРУГОТО СА САМО РУСКИ *** ОТ СОЦ-а!

12

Анонимен

преди 1 година

Свършиха памперсите след санкциите.

11

toti

преди 1 година

ЕДинствената страна където майките си дават децата да загиват в безмислена братообиствена война ...явно ще ги нарекат ,,герой''

10

Асоциален Примитив

преди 1 година

Защото не им се умира за глупостите на Путин. Не искат да горят живи в танковете на 4 000 градуса температура. Така изгарят, че не се овъгляват, стават като порцеланови. Мумията на Ленин умира от завист в музея. :))