52

Анонимен

преди 1 година

Да си стоят изолирани и да злобеят, да си строят паметници и да измислят нова стара история. И без това никой не ги смята за народ и държава.

51

Къде е

преди 1 година

...Лъжата? Че "хората" не искали българите да бъдат вписани в Конституцията! Не хората, а македонските политици, които са клекнали и са се навели на Белград и Кремъл! На българите не им пука! А и самият факт, че си знаят че са българи ,ги кара да не вписват такава глупост! Хубавото в случая е , че сега и цяла Европа ще види циг*анията им , не само ние да сме им виновни!

50

Анонимен

преди 1 година

Единственото което искаме е да се знае истината за изкуствено създадената от комунистите Македония. След това как ще мислят македонците си е техен избор. Нека се каже, че езикът им и историята им започват със създаването на Югославия, а преди това са били българи говорещи на български, а оттам нататък сами да решават като какви да се определят в днешните реалности. Това е.

49

Анонимен

преди 1 година

Поставяме им невъзможното изискване да си сменят конституцията, което означава непосилно парламентарно мнозинство и процедури, които могат да отнемат десетилетия, само и само да кажем: "Ето видяхте ли, те не искат". И всичко това против взаимния ни интерес, само и само да угодим на руските агенти. Съд и затвор за всеки, който насажда омраза с Македония в интерес на трета страна!

48

1234

преди 1 година

Никой никога не може да накара някой да мисли или обича, тая какви ги бръщолеви, вие ни занимаеате със себе си, ние чуждо не искаме и нашето си не даваме, нямаме история за харизване

47

Тая

преди 1 година

Къде ги видя два народа..!

46

До 34

преди 1 година

Цитираш поговорка, но погрешно - става дума за други едни съседи, но аз няма да те коригирам-ако имаш желание, може да се поограмотиш. Предатели на България са онези, които за пари унижиха всички нас, да се кланяме без повод на РСМ. Те /РСМ/ писаха наскор, че трябвало да им коленичим и извиняваме. Аз коленича и искам прошка единствено от Господ-такова ми е достойнството. Ти за себе си сам преценяваш.

45

Диоген

преди 1 година

Ама ние и не искаме! Изобщо, до гуша ни дойдохте с вашите претенции! Нека Европа види че има и по-вироглави от българите!Да си чупи главата с вас,както с любимите наши роми, които така и не можа да интегрира на собствен терен.

44

Анонимен

преди 1 година

Не съм вярвал, че ще го кажа, обаче ето! Най-читавият ни и надежден съсед се оказа Турция...

43

До 36

преди 1 година

До Анонимен - "Но в момента друг пише и фабрикува такава история, каквато му е угодно" - Е, като знаем дори имената на тези, които фабрикуват, каквото им е угодно, ние какво правим??? Пишем и бършем сълзи. Дали децата ни някой ден ще прочетат написаното от нас и дали няма не само да се срамуват, а направо да се поггнусят?

42

Анонимен

преди 1 година

"Най-големият враг на България е Сърбия!" Мустафа Кемал Ататюрк

41

Хм

преди 1 година

Смилевска , ако беше се допитала до един без значение от къде българин , всеки щеше да ти каже , че правителството падна не заради Македония , а заради пари , заради корупционните схеми на предишните /тиквите/и амбициите им да се върнат на власт.

40

Анонимен

преди 1 година

Който не е хванал сърбин, той не го е пребил, пример с войните в бившата изкуствена Югославия :))) Хърватите им разказаха играта, албанците и косовците също, за Босна е ясно, смешни са сърбетата що се отнася до война :)))

39

Сата НАТО

преди 1 година

Не разбирам каква точно нужда има ЕС от Западните Балкани. Десетина малки градчета, населени с потурнаци-кебабчии. Западните Балкани са резерват на ориенталщина. Цялата олелия е за да се отклони ЕС от приемането на Украйна и Молдова, което е истински важна задача.

38

Спеца

преди 1 година

Хора израснали в лъжи и омраза към своите съотечественици не могат да имат друго поведение освен онова насадено от Тито и сърбите!

37

Маг Минчо

преди 1 година

А Сърбия успя!

36

До 30

преди 1 година

До Н-- Обркал си се нещо - макетата, както те се наричат, не са сърбомани. Сърбите ги ненавиждат, защото макетата са долни предатели. За какво присединяване говориш, човек - да ти пренесат болката от болната на здравата глава? Не, мерси - да си стоят у тях си и да не ни занимават, ние си имаме достатчно предатели на местна почва. Който иска да идва тук-да заповяда-другите у тях. Щом украинци можахме да приютим, защо не наши истински сънародници? Другото е да гоним вятъра.

35

Анонимен

преди 1 година

До 36 Историята има толкова гледни точки, колкото хора я пишат. Но в случая ние нямаме зор, те искат да ги приемат някъде, макар да звучат, като че правят те услуга на Европа

34

Анонимен

преди 1 година

Може, може. Щом един път ги програмираха може и депрограмиране.

33

Lina

преди 1 година

Тези ще ги продавате на ес. А сега какво мисли ОНОВА рама, пак ли България му е виновна?Ще си отчакат с кедонците - там до турция.