172

Гарван Гарванов

преди 1 година

В следващите 30-40 години, докато преговарят, ще променят и конструкцията и мисленето си.

171

Пирин

преди 1 година

Никаква зелена светлина за вас!!! Там в ***....

170

Morski

преди 1 година

Български гражданин в България :А ГЪРЦИТЕ КАК ВИ НАКАРХА ДА МИСЛИТЕ "ПО ДРУГ НАЧИН"???..... АЙДЕ У ЛЕВО С ВАШИТЕ "ЧЕРВЕНИ", ЗЕЛЕНИ И.... ПЕПИТЕНИ ЛИНИИ!

169

Nnnn

преди 1 година

Пълнолетните македонци не можем да накараме да мислят по друг начин. Променете учебниците по които учат децата,така както в България ги промениха заради американските фондации и след 30 години македонците ще мислят по друг начин.

168

Анонимен

преди 1 година

Добре , ама няма как да накарате и българите да мислим по друг начин!Азбуката ни , езика ни , историята ни това е нашата идентичност !А какво е народ без идентичност ? Трябва да я пазим сега , за да не се срамуват децата ни един ден от нас!

167

Степа Бандеровски

преди 1 година

Кухи *** тез макета. Що е маке све е г.овн. Кво искат и те не знаят

166

Български журналист

преди 1 година

Да кажеш "македонски журналист в България" е всенедно да напишеш "български журналист в България". Смехотворно и жалко:българи срещу българи. Жалки предатели на България и от "двата народа". Целият свят се забавлява с това представление

165

Буря

преди 1 година

"Македонке", защо като обективен журналист играеш в този фарс? Не може да не знаеш, че си чиста българка!

164

Горките "македо

преди 1 година

Много им твърди главите ама и много празни.Едновременно хем с език на омразата и палежи на Български знамена, хем с дипломатически посещения в София и Брюксел. 🤦🤦🤦Имам едно сериозно предложение към Външно Министерство, да изпратим Хайдушката Чета от "Комиците" начело с Любо Нейков и Христо Гърбов с калпаците и пушките и Руслан Мъйнов който на всяка дума повтаряше "ке те утепам те тука, те" и да види цяла Европа как ще се разберем набързо с тия криви глави, македонски, прости.

163

Славун Копейкин

преди 1 година

Ако някой не е забравил да чете да отвори 10 по-дебели книги и да прочете поведението на Бълг държава от 1887 до 2022 към Македония! Май 7милиона сме забравили да четем. Българин съм и ме е срам от поведението на бълг политици(минали покрай политици нашите цървулани). Към Македонското ни братче само извинение трябва да имаме че сме го оставили 140год да го мачкат сърбо-кому-маниаци! Не никой друг а българските поплюнковци-политици са оставили братята ни! Затова само срам и изчакаване на зрялост

162

До 132 и 146

преди 1 година

До Маке -- Отговори си сам, като толкова виждаш истината. Ние да не сме кьорави или неграмотни? Колко българи поискаха македонски паспорт???"Ако така се погледне на работите, не знам што ви е проблемот со нашиот иазик." Ние проблем нямаме, вие имате, вие искате да изкарате от диалект друг език. Хайде сега, напиши горното изречние на български-пишеш в български форум и явно разбираш написаното. Що се срамиш да пишеш на български??

161

Анонимен

преди 1 година

А за бг как е . Сърбите и гърците и Нато избиват бг че не са гърци или сърби или маке.

160

СС

преди 1 година

ЕС девалвира след като приема държави ,като Албания,С.Македония ,Босна ,Молдова !!! Това прилича вече на сбирщина ,а не съюз !!!

159

Анонимен

преди 1 година

До 88 До 87 Букет от френски и немски език. Това ли е швейцарския. . . . . . . Образовай се! Забравил си италианския! Всеки завършил училище / гимназия в Швейцария знае три езика немски, френски и италиански! Забавно е когато касиерката в лидъл или мигро употреби тези три език един след друг на различни клиенти! Явно си виждал Швейцария като дума, а даже и картички не си виждал, защото би знаел разликите! А ретророманския е истинския швейцарски, който някои и от швейцарците не разбират!

158

До 160

преди 1 година

До ББСвободни са хорото и грандоманщината си, ама м/у ушите вакуум.

157

До 154

преди 1 година

До Анонимен -- А, сега някой да ми каже дали това не е диалект, маседонски език:"Иазикот"= езикът на омразата е двопосочна улица."Ако иас кажам дека сум македонец од Македониа и зборувам на македонски иазик, тоа за вас претставува говор на омраза???-Някой да не разбра що ни рече Анонимният-май всички ние сме полиглоти."говор на омраза-не дека сме неблагодарни, ама ако не бевте први ке бевте втори, пети, десети "-НЕБЛАГОДАРНИ сте и даже НАГЛИ.Явно с добро не искате, оправяйте се сами.

156

УМЕН

преди 1 година

Лошото е че не можем да накараме македонците изобщо да мислят. Мозъчната дейност не е присъща на *** и сепаратисти с антички произход.

155

Атил

преди 1 година

Няма какво да ги караме. Само да се накарат а вие както сте ги развалили, така ги оправяйте.

154

Логоварди

преди 1 година

Е пра Дедо, кое го е накарало да дойде в България 1918, цял живот си задавам този въпрос, и то в Северна България...

153

Оня с коня

преди 1 година

Като не искат да си променят мисленето ще си останат там у папура и ще гледат ЕС през крив макарон.