72

до 112

преди 1 година

Обикновените македонци не ни мразят, мразят ни сърбеещите се политици, отломки от Титова Югославия!

71

Анонимен

преди 1 година

До До 47 Турския език си е арабски до 1900 г. После правят съвременния турски език и вземат и латиницата.

70

Анонимен

преди 1 година

Как да обясниш на западняците спора с езика? Разбирате ли, че няма как да им дреме при положение, че 60% от речника на английския идва от френски и 40% от немски. Че всички скандинавски езици, плюс немски, холандски и няколко други ВЪОБЩЕ не им е проблем да твърдят, че са с общ корен, защото ТО Е ВИДИМО, ТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ! Как да им обясниш, че това е проблем като на тях ВЪОБЩЕ не им дреме за чувствата на разни националисти.

69

До 47

преди 1 година

До Анонимен-"Най-големият враг на България е Сърбия!" Мустафа Кемал Ататюрк"С две филологии съм - немска и турска. Шапка долу за постиженията на Ататюрк, но такова изказване, което цитираш, не съм срещал никъде. Дай някакъв достоверен източник, предварително благодаря.

68

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 1 година

Това е пътя към голгота. Путин

67

Анонимен

преди 1 година

До Сашо Южна с Битоля и Охрид са бг. Северна Скопие и Куманово е за албаните и за сърбите вероятно.

66

Плюнчещи се политици

преди 1 година

Ако някой не е забравил да чете да отвори 10 по дебели книги и да прочете поведението на Бълг държава от 1887 до 2022 към Македония! Май 7милиона са забравили да четат. Българин съм и ме е срам от поведението на бълг политици(минали покрай политици нашите цървулани). Към Македонското ни братче само извинение трябва да имаме че сме го оставили 140год да го мачкат сърбо-кому-маниаци! Не никой друг а българските ппплюнковци-политици са оставили братята ни! Затова само срам, помирение и чакане!

65

Анонимен

преди 1 година

"Македонския" език е най-силния коз, но България се отказва пак в услуга на САЩ. Няма как да скриеш писмения език в книгите та ако ще и да му сложиш етикет на бг езика че е "патагонски". А историята те не искат да покажат архивите на Югославия и Турция даже и тогава макетата ще видят кои са роднините им и дедовците.

64

Doomer

преди 1 година

Абе я политиканите дето изведнъж Македонската тема им стана прескъпа и преважна да ми обяснят с 2-3 думи, какво пише в това френско споразумение. Да видя дали някой го е чел въобще. Че ние не сме известни като народ дето първо чете, а после коментира.

63

Сашо

преди 1 година

Прави са албанците като ни предлагат да си поделим Македония по братски. Западна Македония е за тях, Източна за нас.

62

Анонимен

преди 1 година

Щом няма как, трябваше да няма как да влязат и в ЕС, но наща предателска из**мет в НС предаде всичко българско под председателстването на чифутския слуга жабата гном Атанасофф. При едни нови избори трябва да ги накажем всичките, включително въздържалите се ш*матки от БСПто.

61

До до 55

преди 1 година

Кой те излъга, че преди да започнем да се наричаме българи сме били турци? Сърбите? Да не пишеш от Белград, който между другото е създаден от българи? Единственото, за което претендираме е истината. А ти щом си склонен да приемеш една лъжа, само и само да се постигне нещо си, значи е ясно какъв е моралът ти. Всъщност е ясно, че нямаш такъв :)

60

Реалноста ....

преди 1 година

Македонски журналист в България: Няма как да накарате македонците да мислят по друг начин .... Сърбите успяха .... Гърците успяха ... скоро и Албанците ще ви накарат да мислите по друг начин . А ако влезете в Евросъюза Брюкселските толерасти направо ще ви подменят мисленето... А ние? Ние сме душички. Единствено с нас може да ви мине номера .

59

Специалист

преди 1 година

У лево.

58

Анонимен

преди 1 година

На това му се казва безизходица . Ако се намерят продажни политици от двете страни , може да се стигне до някакво решение . Болшинството българи няма да променят мнението си за " македонския" език , кражбата на история и т.н . ' Македонците" и те няма да остъпят от своите си разбирания за държавата си . Въпросът е, може ли едните да изиграят другите с чужда помощ / САЩ , Брюксел /

57

Анонимен

преди 1 година

Колко хубаво, че ми е все тая какво мислят.

56

До до 55

преди 1 година

Историята не можеш да промениш и след 1000 лъжи. Преди са били българи. Признава се това и толкова. Сега ако искат и марсианци да се пишат. Техен избор. Ти свиквай с истината. Аз с лъжата никога няма да свикна.

55

Анонимен

преди 1 година

Никой никого не кара. Ние си искаме нашто да не се пише че е маке или ЕС или нато. Нашто си е бг и не ни интересува РСМ какви са албани ли са марсаинци ли и и т.н. Но не може да заявяват че бг е маке.

54

До 55

преди 1 година

Как така преди са били българи? Ами още по-преди? Ние преди да станем последно българи, турци ли сме били и някой задължава ли ни да ги приемаме за първоизточник на историята и културата ни? Да, за някакъв период може и да са били българи, но вече не са. Езикът може и да е бил българското наречие на славянския, но вече не е. Свиквай и престани да искаш неща, които не ти принадлежат!

53

нас не ни

преди 1 година

интересува какво си мислят макетатаКучето си лае а живота си върви