32

До 32

преди 1 година

Когато и да пребиеш сърбин все е късно! Имаш право да мълчиш пред България, национален предател!

31

Анонимен

преди 1 година

До 32Сърбите никога не са ни били приятели, понеже са ни били васали и винаги сме ги били, без изключения :))) Сега очакваш да роним сълзи за тех ли маке ? :))))

30

До 10

преди 1 година

До Анонимен -- Защо намесваш Сърбия-остави ги хората да си живеят. Ние мълчахме като риби, когато тях ги бомбиха, че дори снаряди в Горна Баня имаше. Макетата, както сами се самоопределят, нямат нито Сърбия, нито нас/като народ/ на своя страна. Важното днес е, че нашите гъзолизи политици им се сложиха, впреки бълг. народ, за пари от ЕС, разбира се. Сърбите се оправиха след като НАТО ги срина и сега са по-добре от нас. Въпросът, а ние някога ще видим ли бял ден? Мили Боже, защо ни прати дявола?

29

Анонимен

преди 1 година

До Н 30Най-голямото наказание за тех ще бъде, да ги изоставим напълно, нема нужда от кютек :)))

28

Н

преди 1 година

И аз съм за спец.операция. Тия от друго няма да разберат, само кютек по сърбоманските глави. След това референдум за присъединяване към България и ще почнат да мислят по правилния начин.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25Доган нали се присмя на протестиращите в Росенец навремето, че го молеха да свали Бокича, а той им каза, че не зависи от него и ги почерпи със сладолед :))) В България е сложно, не е като джуджето държава РСМ, има всекакви групировки :)))

26

Елемаг

преди 1 година

Kak два народа?

25

Анонимен

преди 1 година

Какви македонци, там съвсем скоро повечето от тази изкуствено създадена нация ще изчезнат превзети от шиптърите "отвътре" както те казват со ***.

24

д-р Фройдоски

преди 1 година

Има особен случай в психопатологията, когато изпитваш нужда да си жертва.Това ти дава усещането за правота и изключителност,то на свой ред води до изискване на привилегии.Ломброзо нарича такива психопати с термина ,,матоиди".Може и да не е случайна приликата с македоноиди...Та тези матоиди-македоноиди са побъркани от насилническата сърбокомунистическа пропаганда и сега с нокти и зъби са се вкопчили в ролята си на жертви.Без ,,бугарофашистичкиот окупатор" и без ,,***-татари" и тях ги няма...

23

Анонимен

преди 1 година

Лошото е, че нашата конституция не е като тяхната. А ние българите се затрихме. Македонците с право казват, че сме турци, защото турчците ни управляват.

22

Анонимен

преди 1 година

Една специална военна операция в Македония и ще ви накараме да мислите, че сте Батбаянови българи езичници и почитате Бог Тангра.

21

До 115

преди 1 година

До Гошо...***-- Ех, Гоше, то нашето простото К.П и съмишленици се мислят за планетарни, защото ние-народът, явно за тях сме само тор на таз земя. Ама всички други им се подиграват, а те си мислят, че роса златна ги ръси -сигурно са позлатени вече. Само ние страдаме, явно по-прости сме и от К.П.

20

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Ще ги асимилираме набързо. След влизането в ЕС надали в Маке дония ще останат и 1/3 от жителите й.

19

Анонимен

преди 1 година

Няма да ги караме, с времето те сами ще разберат! Когато им се позволи да мислят, говорят и определят, а не някой друг да го прави вместо тях...!

18

Анонимен

преди 1 година

Изтрили са й мисирешкия мозък и са надраскали там клозетни графити...

17

Анонимен

преди 1 година

Просто кажете, че сте нова държава, тепърва ще правите история и т.н, това не е срамно, но да имате претенции към българската история и да е крадете, нема как да стане :)))

16

Ади

преди 1 година

"Нито може българите да накарат македонците да мислят по друг начин, нито вероятно и ние, македонците, да накараме българите". Милата журналистка, или не е чела, или се подиграва с нас с теорията на вероятностите. "Като журналист тя изтъква твърдата позиция на България за признаването на македонския език" Моля?!, кой по-точно твърди, че има македонски език! " отчита, че хората в Северна Македония нямат против вписването на българите в Конституцията, така, че за кратко време не е реално" БАСТА!

15

Анонимен

преди 1 година

Фейкедония...

14

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Щом и Ал- Джазира е дошла да отразява...пътя на македонската държава към ЕС,смятайте колко са важни в...планетарен мащаб.

13

Анонимен

преди 1 година

Дадохме им много време на макетата, направо кански усилия положихме за да им изтърпим глупостите, тез просто нарочно ни предизвикват :)) Вече не са ни интересни и не искаме да имаме нищо общо с тех, ако се оплачат да ходят при арменския поп :)))