352

АНАЛизатор

преди 1 година

Антируската пропаганда и политика бе за отвличане на вниманието и разделяне на обществото. Като цяло кабинета бе много слаб, най-големи издънки станаха точно в икономиката и финансите, където Петков и Василев се изтъкваха, че са най-компетентни. Нищо не бе направено за здравеопазването, а МВР незнайно защо спря работа - голям резил бе безплодния арест на Борисов. Учудващо, най-силен министър бе Корнелия Нинова. ИТН и ДБ имаха изключително слаби министри, а министъра на културата бе майтап.

351

На кого да се хареса

преди 1 година

"За отказа за преминаване на сламолета на Лавров Петков споделя: "Беше просто решение. Реших, че той не трябва да лети. Толкова е просто." Да, просто като за прости хора. И пред кого го казва! В интревю за британския вестник The Guardian. Ясно е на кого иска да се хареса. Не е добре, Киро, не е добре. Не разсъждаваш като българин, а като bulgarian.

350

Война можеше да няма

преди 1 година

До до 390: Много си писал по русофобските опорни точки. Ще ти отговоря само за войната в Украйна. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне.

349

Мунчо

преди 1 година

Кире, и шест месеца ти бяха много. Върви си с мир!

348

Malir Ashar

преди 1 година

Не само мека,но и със всалени ***.Ако си мислите че нама да се стигне чак до там,жестоко се лъжете.Просто се оставете Копейката да го направи.За пари и власт някои хора си продават родината.Примери много.

347

И още нещо

преди 1 година

Всеки който е тръгнал да прави политика в България негативната позиция към Русия го изхвърля веднага в периферията. Просто ние си я обичаме Русия. Мъчно ми е за войната ,за хората. Но сащ са водили къде ,къде по античовешки войни. С това не оправдавам войната.

346

до 390

преди 1 година

Не съм нито против Русия,нито за Русия.Но не мога да харесвам страна в която всичките пари изкарани от продажби на нефт,газ,метали и всичко останало отиват в ръцете на шепа олигарси!Не мога да наресвам страна която за 20 години е повишила цените на горивата над 6 пъти! Не мога да харесвам страна която напада съседни страни и избива хората живеещи там!Не мога да харесвам страна президентът на която заплашва да унищожи целият свят!Не съм русофоб,даже мисля,че обикновените руснаци мислят като мен.

345

Жалко

преди 1 година

Това ти е грешката Кире. Харесвам те но аз съм русофил. За мен е важно Русия да е приятелска страна. Искам България да води независима неутрална политика. Посолството на сащ не трябва да е нищо повече от къща за гости които знаят къде е червената линия.

344

реалист

преди 1 година

Газта е била скъпа и в миналото ,а сега е още по скъпа.Спомням си как колега от Петрич каза,че за отопление на къща 100 кв. м. 2011 година е платил за декември 570 лева!Независимо от отношенията с Русия газта и петрола ще са скъпи.На 24 май бях в Сърбия и дизеловото гориво беше 210 динара-3,50 лева.И тук у нас беше толкова.По пазарите в Сърбия цените на стоките бяха като у нас.За войната мисля,че Русия дори да завземе Украйна никога няма да наложи там мир.Ще стане като в Афганистан.

343

Къде му е кривата

преди 1 година

усмивка?Как можа да покаже такова опростенческо мислене с изявлението си "Реших, че той не трябва да лети.Толкова е просто".Ти си простият Киро,не може пред световни медии да се дават такива махленски обяснения.Той бил решил?Той е незаобиколимият фактор в политиката към велика сила.То бива грандомания,то бива месиянство,но Киро очевидни има ментални проблеми и трябва да се лекува. Иначе в лудницата ще твърди,че е Наполеон.Добре стана,че го изритаха,преди да е нанесъл още тежки щети.

342

Анонимен

преди 1 година

Не се кахъри Кириле след като вече не си премиер всичко ще започне да се подрежда за тая държава към добро.Ти си стягай багажа за Канада.

341

A?

преди 1 година

Свери си часовника. Повечето българи са приятелски настроени към Русия. Ще ги избиете ли или какво? ААА ще управлявате напук на това.

340

Анонимен

преди 1 година

борисов = петков, това са предатели, слуги на сащ, на ниско интелектуално ниво и двамцата, ще ядат много бой, такава им е орисията...

339

Анонимен

преди 1 година

МАФИЯТА НАЗНАЧИ КИРЧО С МАШИНИТЕ НА МАДУРО! НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТАКОВА БЕЗСРАМНО ПОВЕДЕНИЕ ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ ОТКРИТО СЪВЕТНИЦИ ОТ ПАРТИЯТА НА ПРЕСЛЕДВАН ОТ ЗАКОНА!ДА ИМА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО СЪВЕТНИЦИ КАТО БОБОКОВИ! ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ КУМОВЕ!КУМИЦИ БАДЖАНАЦИ И ЛЮБОВНИЦИ! ОТКРИТО БЕЗСРАМНО И С ПРЕТЕНЦИИ ЗА БОРБА С МАФИЯТА, КОГАТО ДЕЙСТВИЯТА СА ПО МАФИОТСКИ!УПЛАШЕНИ ЖУРНАЛИСТИ ГЛЕДАТ И ЗАДАВАТ ПРАВИЛНИТЕ ВЪПРОСИ!МАФИЯТА СИ НАЗНАЧИ И МИНИСТЪР НА МВР!ЧЕСТЕН МИЛИОНЕР ОТ ДЪРЖАВНА ЗАПЛАТА!

338

Българ

преди 1 година

А В Северна Македония, ОСВЕН че трябва да спазват правата на българите, трябва да СПРАТ да КРАДАТ Българската ИСТОРИЯ.. Цар Самуил и ГОце Делчев са БЪЛГАРИ.. Илинденско- Пеображенското Въстание от 1903 г, е на БЪЛГАРИТЕ в Османската империя живеещи в областта Македония.... Тия в Северна Македония трявба да го напишат в УЧЕБНИЦИТЕ си по История !!!

337

Анонимен

преди 1 година

Ще върнем на власт ББ! Защото може да управлява! РАДЕВ И НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ НЕГО НЕКАДЪРНИЦИ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА!

336

do 374

преди 1 година

Скоро ,,без'' ще бъде заменено със ,,със'.Нека дойде зимата!Какво ледено шоу ни чака!

335

КИРО

преди 1 година

ЩЕ ГО ВЪРНЕМ НА ВЛАСТ - ЯСНО ЛИ Е РУСУФИЛЧЕТА

334

ДЕРУСИФИКАЦИЯ

преди 1 година

НА БЪЛГАРИЯ , ОТ ГАЗПРОМ, РУСУФИЛИ, ВЪЗРАЖДАНЕ И.Т.П

333

Augusto Pinochet

преди 1 година

ТОВА ЛЪЖЛИВО КАНАДЧЕ КИРО, ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.