12

анализатор

преди 1 година

Ами нормално е това, няма нищо учудващо. България, по стара традиция, винаги е била на страната на губещите държави. Два пъти във две войни сме били на страната на Германия, и двете са загубени, сега е ред да подкрепим Русия... Въпрос на време е кога Русия ще се разпадне.

11

дядо яга

преди 1 година

Този лаладжия наистина трябва да си ходи....принципите му били важни...хм ..ама не нашите, а на някакви задокеански народи и прочие тъпотии. Ха си *** при тях и си гукайте как щете ..или се натягаш да те много харесат и когато те изритат от тук да те приютят в някой международен фонд. Май за това е тази насъсканост против Русия и нито звук против Сащ

10

Анонимен

преди 1 година

Тапир,а не се ли страхуваш от инфлацията,която ни докара,задено с ЕС и това,че тя ще се увеличава,защото никакви мерки не взе?! Тръгнал да се притеснява за притесненията на сащ,че ще загуби колонията БГ. Тапир нагъл.

9

ФАКТ

преди 1 година

Не се страхуваш ТИ а кучияша ти от щатите !!! Това ли ти е работа н тебе , бе лике ?

8

Хаха

преди 1 година

Руският агент Петков, който дори не даде оръжия на Украйна и е в кослиция с червените от БСП о ДБ твърди това. Хаха

7

възрожденец

преди 1 година

Киро падна, нафтата - не?!

6

Stamen

преди 1 година

Какъвто ще да е президентът Радев, той е човекът, който ти е дал път в политиката. До тогава никой не те е знаел, кой си. Ето защо му дължиш благодарност и елементарен респект. Затова е грозно да го критикуваш. Има елементарна етика, която явно не му е позната на Кирил Петков. Канадското гражданство очевидно не го е научило на морал.

5

ИВАН

преди 1 година

КИРЕ, ПРИВИНЕТУ БЕШЕ ЗЛЕ, АМА ТИ ОС РА НЕЩАТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ!

4

Анонимен

преди 1 година

ревизия на Киро и към Гешев

3

Махай

преди 1 година

се!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Кире защо те е страх от служебните на Радев? Та ти самия започна като такъв?

1

Анонимен

преди 1 година

Пъзльо!