372

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД ТОЯ ВИДЕНОВ НАПРАВО ИЗГЛЕЖДА ПИЧ!

371

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - ...Руснаците са наши братя славяни... -___- Какви славяни са, виж им състава на войската, къде са славяните!

370

Анонимен

преди 1 година

Господин Петков, елате на себе си и преговаряйте с ГЕРБ за създаване правителство за спасение на България, с ясна евро-атлантическа политика! С ДПС също си заслужава сондажите, те имат същата ориентация. Упражненията за коалиране и управляване на държава с лаици носят само негативи! Покажете предвидливост и, че сте си направили изводи от изминалия период!

369

Анонимен

преди 1 година

РУСНАЦИТЕ са етнос съществувал до 7 ноември 1917 впоследствие геноцидно избит и подменен.............................През 21 век евроатланти русофоби усърдно работят тъй наречените руснаци да станат по отработените зороастрийски персийски модел ударния юмрук на Ислямския Ядрен Джихад с по устойчива власт и от тази на иранските аятоласи

368

Анонимен

преди 1 година

Тоя за 6 месеца ще го запомнят само с приказките му, че Русия била бензиностанция с ракети. Това не са думи на възрастен човек. Ако следващия там се изтъпани и каже, че САЩ са кравари с ядрени бомби също ще бъде изритан.

367

ГОРЧИВО1

преди 1 година

НИКВИ ИЗБОРИ- ТЕ ВИ КОАЛИЦИЯ С КВАЛИФИЦИРАНО МНОЗИНСЪВО!

366

Анонимен

преди 1 година

От гледна точка на канадеца Киро , България има функция да бъде края на света и да се грижи да има анти руско настроение .Естествено икономиката и беднотията няма значение за тях България е края на света , в центъра на света Канада и САЩ трябва всичко да е наред , а в крайната провинция България това не е важно, затова такива провинции са ясно обосновани като третия свят.

365

Анонимен

преди 1 година

Петков направи България мека държава към всички, включително и към Русия. Не даде оръжие на Украйна, избра руска офшорка за газа. Поиска отлагане на санкциите срещу Русия за договора, за суровия петрол. Не изгони митрофанова и руските шпиони в България.

364

Анонимен

преди 1 година

Киро да не се филмира толкова. Руснаците са наши братя славяни и винаги са ни помагали- АЕЦ-Козлодуй. Иначе сега щяхме да сме на режим на тока.

363

Анонимен

преди 1 година

Е то ти пък, Кирчо, си мекичък по отношение на Америка. А може би и в други отношения си пухкавел. А бе, душица си ни ти. Ама хубаво, че те разкарахме, че много се размириса.

362

Анонимен

преди 1 година

Помните ли доктор Гълъбова от инициативния комитет на Радев? Време е да са погрижи за Кирето. В луксозния санаториум в Нови Искър.

361

Анонимен

преди 1 година

Киро сам си знаеше, че е обречен на провал - 3 месеца само им отне да направят бюджет за 6 месеца което не беше случайно, самите те си го знаеха колко ще изкарат. Да не говори, че дори и този бюджет им го направиха Румен Гечев и Каримански, щото Кирчовците всички са учили за шеф в Харвард.

360

НАП

преди 1 година

България е унищожена още 1944. След това има само задунайска губерния, в която всичките и управляващи се назначават от Москва. Единствена и ценност е да бъде плацдарм към Босфора.

359

Анонимен

преди 1 година

Киртака е лесен- дойде, ocpa пейзажа и ще си замине в Канада да си харчи превода от "Америка за България". После ние ще трябва да мислим как да се оправяме с Русия.

358

Анонимен

преди 1 година

Вече няма България.

357

Анонимен

преди 1 година

Пъзльо. Престани да излагаш България!

356

Анонимен

преди 1 година

Кирчо, верно ли, че Ленчето се е бръснала на голямото огледало в банята на МС?

355

Анонимен

преди 1 година

Киро говори с омраза към президента Радев и България. Човек нарушил Конституцията, като излъгал и скрил за двойното си гражданство не биваше изобщо да се допуска до пост министър председател. Толкова ненавист и омраза към България таи този човек, че не е срам от него.

354

Анонимен

преди 1 година

Ама никой не те е канил да идваш от Канада и да ми казваш в какви отношения трябва да сме с Русия. Взимай си багажа и обратно в "твърдата" държава зад океана.

353

Анонимен

преди 1 година

Толкова грозно звучи да злослови срещу държавата си. Сега ще стане и доносник на запада. За просто Киро, това е толкова просто решение.