412

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Русия два пъти е поробвала България заради имперските си интереси. Колкото по-далеч е Русия толкова по-добре.

411

Анонимен

преди 1 година

Какво ти направи на теб Русия бе, че толкова да а мразиш?! Изтрещял си съвсем Кирчо, позор и срам за България си!

410

Анонимен

преди 1 година

Прав сте, г-н Премиер от запаса (в оставка). Русия чрез посланик Митрофанова само чакат вие с Кокорчо да потеглите to your m и веднага ще ни пуснат природния газ, а ние на 23 август ще поднесем цветя на връх Шипка по случай 144 години от Шипченската епопея, когато опълченците и руските войници с кръвта си скрепиха руско-българската дружба. А не като Киро,който като говори криви устата си като нервно болен и не може да построи правилно едно изречение. Да си вземе багажа и да си ходи в Канада!

409

Анонимен

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВ Костя ти ли си?

408

Анонимен

преди 1 година

За това Възраждане! Без ГЕРП,ДПС, БСП, БКП ПП и др.

407

Локи

преди 1 година

Парламента се напълни с чуждопоклонници. Добре че този предал България си тръгва. Да се гушнат с Борисов и да заминават на бунището на историята. Македония е част от България, която не заслужава да бъде допусната в ЕС!

406

Аре със здраве

преди 1 година

Сбогом некадърници и никога повече не се връщайте.

405

Яяяя

преди 1 година

Трябва мноого силна ,устойчива и непоколебима комсомолска вяра ,че 20% от българите подкрепят Русия , а 60% не подкрепят след като всеки ден ти носят статистиката ,че е обратното.На Flighradar вижте нощните полети на украинските Антонов 124 "Руслан". Мноого интересен маршрут

404

Оставкааъ

преди 1 година

Избрали сме ви. И ви плащаме заплати отделяме от заплатите си чрез данъци и ДДС та акцизи. Значи сме ви работодатели. А вие залитнахте с външна политика да ставате известни и велики. не се отказахте и от чуждите парички от великите сили за джобчето.Алчнни петимни за власт. Лични амбиции. Забравихте хората. Егахте ни фамилията окрадохте ни чрез инфлация Ами . Оставка тогава!

403

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

КИРО,ТИ СИ ДОЛЕН НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И ВЪЗМЕЗДИЕТО ТЕ ЧАКА.ТИ БЕЗРОДНИКО ПРОДАДЕ РОДИНАТА НИ И ОТНОВО ИСКАШ ДА Я ПРОДАВАШ.ХУБАВО Е ЧЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ РАЗБРАХА КАКВО ПРЕДСТАВЛЯБАШ И ТЕ НЕНАВИЖДАТ.

402

по-далече от Русия

преди 1 година

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

401

Анонимен

преди 1 година

При толкова меки китки в правителството, всичко е меко

400

Анонимен

преди 1 година

Луд човек е това. Как да си го приберем бързо без санитари и без да ни усетят чужденците

399

Анонимен

преди 1 година

Аха,страхуваш се,че газта няма да минава през твоите посредници?!И да я плащаме тройно?!За страх си е....ТРЪГВАЙ КЪМ КАНАДА!!!!

398

Анонимен

преди 1 година

Ако канадският парапет беше живял и учил в България, нямаше да може да завърши и осми клас с това ниво на знания и адекватност!

397

до 405

преди 1 година

Много ясно. Нали от там са видели, че е Мата космата!?

396

Интересна реторика

преди 1 година

Тази реторика все Русия да е виновна ( не ме интересува кой на коя страна е ) за всичко случващо се е, и ако не си против си задължително Про, се води на всякъде на запад. Човек ще си помисли, че всички Лидери четата от един скрипт. Как те прави Мека държава,това да защитаваш интереса на народа, като му осигуриш суровини на разумни цени ? Или е по-забавно да следваш западни идеологии ?

395

Щирлиц

преди 1 година

Борим се усилено.....Голяма борба пада,дума да няма.Борбата се води още от Стамболов,през Фердинанд и БорисIII,та до днешните антибългаристи,които 30 години се опитват да наместят България от НЕправилната страна на историята.Борбата ви,другари недорасли комсомолци е предварително загубена,спете спокойно.

394

Анонимен

преди 1 година

Диктаторът отрича историческите факти и определя кое е правилно и кое не за нас, Путин поне зачита историята, нашите са 10 пъти по и вече диктатори, скоро ще спрат и да се крият

393

Анонимен

преди 1 година

Ще направим едно проевропейско правителство.