332

Анонимен

преди 1 година

Каква силна политика към Русия от тебе бълнуваш! Изрепчи се и цената на природния газ като начало се вдигна с 40%, скри цената на LNG на двата американски танкери и като епилог скри мнението на Франция по македонския проблем. Ако то ни устройваше, нямаше да го криеш, а щеше да го размахваш като байрак! Сега показа, че двамата с Пожарникаря сте една и съща боза, да не кажа по-неприятната дума: noмия.

331

Анонимен

преди 1 година

Лелееее МАМА КОРНИ И ТАТЕ РАДЬО ИЗЛОЖЕНИ ОТ ХЛЕВОУСТОТО ЧЕДО! ТО ГОРКОТО Е ОТКРОВЕННО И ВСИЧКО СИ КАЗВА- В ПРОКУРАТУРАТА ДА СЛОЖИМ НАШИ ХОРА! Журналисти мълчат и се правят на глухи!ТОВА Е НА КИРЧО СЭДЕБНАТА РЕФОРМА И РАШКОФ В КПКОМПИ ЗА ДА СВЪРШИ РАБОТА!Пак тишина!АРЕСТИ ПО УСМОТРЕНИЕ?Детето е честно и откровено!СЕГА МАМА КОРНИ ДА ОБЯСНЯВА ЗА ОРЪЖИЕТО ПРЕЗ ПОЛША!АЗ ДА ПОПИТАМ И ЗА ПОСРЕДНИЦИТЕ НА ОРЪЖИЕ И ГАЗ -КОИ СА И КОЛКО СПЕЧЕЛИХА?ДЕТЕТО ЩЕ СИ КАЖЕ!

330

Анонимен

преди 1 година

Хора,Кирил Петков си е признал директно как изнасяме оръжие за Украйна!Доста се разочаровах от Dnes.bg обаче.Доскоро главно тях четях и им се доверявах.Но днес открих как във важна новина са отрязали най-важното.Разочарован съм.

329

Българи в ЕС

преди 1 година

Цитирам: - "EС: Животът без руски газ ни е приоритет". Хайде сега всички платени Рубладжии да се гръмнат. Тоест 300 тъпака писали по-долу!

328

Анонимен

преди 1 година

Защо в Dnes.bg липсва онази част за Полша?

327

Анонимен

преди 1 година

В другите медии така пише:"Страхувам се, че (България) ще стане много по-плаха, мека държава по отношение на реториката срещу войната и че част от нашия износ (на помощ) за Полша ще бъде рязко намален", каза той в интервю, което се проведе преди вота на недоверие. "Страхувам се, че силната позиция на ниво Европейската комисия и Европейския съвет ще се превърне в по-скоро предпазлива, отколкото ясна позиция срещу Русия."

326

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 360 Където е Русия там е корупцията. Затова и русофилщината се покрива на 100% с корупцията. Гласуваш за русофилска партия, значи гласуваш за корупция. Нека пещерните русофили си твърдят че не било така, те друго оправдание нямат. По-малко русофилщина винаги води до по-малко корупция такава е природата на русофилщината. Основната храна на русофилщината е корупцията.

325

Анонимен

преди 1 година

Една година изгубено време с този "проект". Тия шашмаджии излъгаха народа в намеренията си миналото лято. На следващите избори ДБ и ИТН едва ли ще влязат в парламента. ПП може и да вземат 4%.

324

Анонимен

преди 1 година

"Господин Киро, "твърдостта" против Русия се заявява открито преди изборите." -- че той ако я заяви открито ще стане неизбираем, това е част от неговата измамническа стратегия да привлече колкото се може повече гласове и после да си работи безнаказано 4 години по агендата "обслужване интересите на сащ." Но войната в украйна стана причина за падане на всякакви маски и маскировки.

323

Анонимен

преди 1 година

Прави ли ви впечатление, че Киро постоянно отклонява вниманието към Русия, а никога не казва какво точно е направил за България. Аман и бактъм от такива.

322

Анонимен

преди 1 година

Ако не сте разбрали, аз ще ви преведа интервюто на български език. Киро ще напише в трудовото си резюме, че е бил премиер на България 6 месеца. Сега се подготвя за оферти от големи чужди компании, като използва длъжността си като трамплин. Затова изкарва Русия и Радев виновни за падането на правителството, а не собствената му некадърност и некадърността и корупцията на останалите от неговия кабинет.

321

Българин

преди 1 година

Пещерни русофоби и национални предатели не трябва вече никога да бъдат допускани в управлението.

320

362 е прав много

преди 1 година

За Киро си е съвсем в реда на нещата да е омекотен към кого ли не, но твър за Русия. На всичко е готов Брюксел да го тупа по рамото и на други места.

319

Анонимен

преди 1 година

Нас ни управляват полуграмотни, затова ще играе винаги сопата, независимо дали си президент, премиер и т.н., ще се стовари върху кратуната ти без оглед, само се дръж като магаре. Ха-ха, хи-хи!

318

Анонимен

преди 1 година

Прочетох интервюто и разбрах, че наистина сме се отървали от много пpocт и некомпетентен човек за премиер.

317

Анонимен

преди 1 година

Русофилство и корупция са различни неща, само неграмотни селяни могат да твърдят подобни глупости. Корупция е имало и в древния рим и самата дума е латинска, още тогава са я дефинирали какво представлява.

316

356

преди 1 година

А божков 10% русофил ли беше, или Надка или Ванчо сините венци се русофили ли беха???

315

Анонимен

преди 1 година

България е винаги на кръстопът, но няма качествени политици за изграждане на печеливша външна независима политика. По география казаха ли ви, че понятието Близък изток включва точно определен брой страни, точно определена територия, една от тях е Турция. На югоизток ние граничим с Близкия изток -- на английски Middle East. Като минеш границата вече си в Близкия изток, в него са концентрирани повече от половината енергетични ресурси на планетата, предимно около Персийския залив.

314

Анонимен

преди 1 година

диверсификация --- това ми звучи като диверсия ама как и да е... Имаме един продукт - газ който не се отличава по нищо от другия газ. Добре сега ако пазаруваш за в къщи кой от "двата" продукта ще купиш ??? Лично аз по евтиния ... Няма как да се базирам само на симпатии към търговеца ...

313

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 355 Господинчо, Киро едва сега пазбра че русофилщината и корупцията в България е едно и също нещо.