175

Анонимен

преди 1 година

КОГА БОГАТА РУСИЯ ЩЕ СИ ПРИБЕРЕ МИЛИОНИТЕ РУСНАЦИ ТРЪГНАЛИ ДА ТЪРСЯТ ПО ДОБЪР ЖИВОТ ИЗВЪН РУСИЯ В ТОЯ ЛОШ ЗАПАД

174

Анонимен

преди 1 година

Рязко понижение на жизнения стандарт в ЕС през последните месеци. Хубавият живот свърши.

173

Анонимен

преди 1 година

На Москва се винаги друг и е виновен. Не визирам в случая САЩ, а говоря по принцип. Тя никога не вижда причината в себе си, в своята технологична изостаналост, в своето некадърно управление, в икономическата си (добивна) структура.

172

Предложение

преди 1 година

Предлагам да ни дойде от некъде една зелена сделка и да минем на зелени възобновяеми енергийни източници и да спрем да купуваме изкопаеми горива от Русия. Това ще нанесе девастейтинг разрушения на руската икономика, народът ще излезе на улицата, круговете в Кремъл ще свалят Путин, ще ни дойде някой нов Елцин да ни продава евтино газта и всичко ще се върне както беше преди хубав живота.

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 195 Даже и ти не си вярваш, а искаш някой друг да ти повярва. :)

170

Анонимен

преди 1 година

182- Е ДА ДЕ ЗАТОВА ТРУДОВАТА МИГРАЦИЯ ВЕЧЕ НЕ Е КЪМ ЕВРОПА А КЪМ БОГАТА И ПРОСПЕРИРАЩА РУСИЯ

169

Анонимен

преди 1 година

Военната операция на Русия срещу киевските окупатори е законна и в съответствие с устава на ООН. ДНР и ЛНР са международно признати независими държави и Русия юридически има право да ги защитава от чужда външна агресия след като те самите поискаха, според устава на ООН. Юридически Украйна е окупатор в Донбас.

168

Анонимен

преди 1 година

До До 186/192 "Стига вече с този цивилизован свят. Няма вече такова нещо" Когто видя комунистическите лидери и диктаторчетата ДОБРОВОЛНО да си пращат децата в Индия и да си купуват имоти там, ТОГАВА ще повярвам, че "няма такова нещо". Дотогава, реалността ДРУГО показва.

167

Анонимен

преди 1 година

А докато тука се радвате на Украйна, африканците прегладнели чертаят пътища за идване в Европа. Докато тука се кефите на Зеленски, вече 100 държави мразещи запада заради колонялната му подтисническа политика издигат Русия за свой идол, а някои вече въстават. Та мисълта ми е, радвайте се инфантилно докато осъзнаете, че отново изтеглихме късата клечка.

166

До 190

преди 1 година

Значи това е новата партийна линия а! САЩ са виновни за войната! Мдааа ей т.пи си бяхте и т.пи ще си у.рете! Също като денацификацията на еврейна зеленски! Как па един не се роди по-умен да ви каже малко от малко ко да прайте бре! Инак само да те попитам сащ ли е виновен за чечня! САЩ ли е виновен за Молдова? САЩ ли е виновен за Беларус? САЩ ли е виновен за Крим? САЩ ли е виновен за Грузия? САЩ ли е виновен за Луханска и донбаска област? А? Не ми отговаряй знам че си по-т.п отколкото се мислиш

165

Анонимен

преди 1 година

До западен крив свят "война за зависимост на Украйна за поколения напред от 'западната помощ'" Същата като "зависимостта" на Германия, Япония и Южна Корея. Ужасяваща "зависимост", за разлика от "свободните" севернокорейци, беларуси и руснаци.

164

До 186

преди 1 година

Стига вече с този цивилизован свят. Няма вече такова нещо. Както се видя една Индия е по подготвена за световна криза отколкото великия ЕС, на който икономиката и изхранването се крепи на една държава

163

Анонимен

преди 1 година

САЩ не оставиха никакъв шанс на Русия да остави незавзета дори и педя земя от Украйна. А в началото Путин направи изключително щедри предложения на Украйна - признаване на Крим, признаване на независимостта на Донецк и Луганск, гаранция за неутрален статус, денацифилацоя и всичко приключва. А Украйна тогава отказа. Сега ще загунят цялото крайбрежие до Проднестровието.

162

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 185 Лъжите на руснаците по въпроса са явни, затова ти се налага да се правиш на "остроумен".

161

Morski

преди 1 година

До 163-ха,ха, ха! Французи търсели работа в Русия?! Това е най-новият виц! Тогава как ще обясниш 163, защо много "московити" бягат от богатството там? ***!

160

.!.

преди 1 година

Каквото и да си говорим! Русия винаги е разчитала на западни технологии! чипове и други! Сега войната вече е война на изтощение! Само, че украйна получава точни ракетки точни противотанкови уружия и ще продължава да получава и точно дронове и други! После русия санкциите тепърва предстои да почнат да я хапят и оглозгат! И войната на изтощение ще почне да клони в украйнска полза! Което ще доведе до втори афганистан! И рашките ще се молят да си запазят крим! Та такива ми ти рабти по тоз свят!

159

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 181 "Ако украинците се бях съгласили" Щяха да им откраднат териториите и след няколко години кремълските нацисти щяха да им "предложат" да се присъединят към Рассия, защото "така или иначе са си руснаци". Сатрапа в Кремъл ще бъде съден от военен трибунал, дори и да отсъства поради посещение на концерт на Кобзон, а Русия ще бъде изолирана от цивилизования свят за поне 100 години.

158

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "къде е ДОГОВОРА за който твърдите че гарантира, че НАТО няма да се разширява на Изток?" - този въпрос може да го дебатираш със Сармат, Кинжал, Циркон, Посейдон, Авангард, Топол - Русия е предлага голям избор от contact persons за дебат по темата.

157

Анонимен

преди 1 година

Това "щото запада ни гледа затова бием Украинците" е много като на жената "ти щото ме гледаш как паркирам затова ударих колата отзад".

156

Асоциален Примитив

преди 1 година

Руснаците са най нахалното племе на света. Абе, другари руснаци, радвайтесе, че запада не даде оръжие на Ичкерия за да ви смачкат! Сега ще ви смачкат украинците, неизбежно е!