195

Анонимен

преди 1 година

Нали бяхме "страхливци", сега Захарова ни нарича "себични, които мислят, че светът се върти около тях".

194

Анонимен

преди 1 година

От самото си основаване Русия носи на покорените и подтиснати народи, бедност, безправие и войни. Империя на злото Русия, която запали войната в Украйна, е заплаха за мира в света.

193

Анонимен

преди 1 година

Кремъл се постарая да насади омраза на Балканите сред страни близки по култура, религия и език. Особено силна бе руската атлнтибългарска пропаганда в Северна Македония, която се дирижиране от Москва и Белград. Сега и руснаците да видят, кокво е, когато братски народ се настройва срещу своя най-близък народ.

192

Пак лъже Лавров

преди 1 година

Идващият от Русия газ не бил токсичен, а прелитането на Лавров е токсично - само че товаришч Лавров е забравил, че Русия сама спря газта за България и значи само Той вече е токсичен за нас !

191

Анонимен

преди 1 година

Само да попитам: Какво търсят САЩ до границите на Русия - на 10 000 км от Вашингтон?

190

Малч0

преди 1 година

Добре, все пак че я има майчица Русия. Аз ден и нощ само за нея мисля. Искам като порасна да ида там да уча, да работя и да благоденствам. С радост и удоволствие ще воювам за нея и ще дам всичко за да я има , да е велика и просперираща сила каквато е сега! Руснаците са наши братя-славяни и ги обичам повече от мама и тате. Добре ли ме разбрахте/ Накрая - искам си копейките и рублите веднаага, за поста си, че вече не остана нищо за дрога и цигари, да не говорим за путк1!?

189

Anatoli

преди 1 година

Ако цял свят ти казва че нищо не става от теб има шанс да си все пак пълен нещастни!

188

Анонимен

преди 1 година

абе вие и запад се интересувате всяка крачка на россия защо толкова я намразихте.че ви освободила че ви даде възможност да се наричате българин че имате държава и говорим език бг че ви строи живота да се наричате съвремени а сега россия не нужна обърнахте се към запад без россия бг ще съществува а не да живей 30 г не разбрахте и нема да разберете вие сте продажни

187

Анонимен

преди 1 година

Защо им виновен Запада щом те самите казаха,че са вложили в Украйна най-много от съвъкупния запад изразен в НАТО преди Майдана 2014г. сметнато общо САЩ и ЕС 5000+15000=20000 долари и евро,а те Русия-35000 долара наверно щот повечето в долари работят за обмен,но това тъй казано е само за тях трите сили иначе и още други страни са заложили средства в икономиката й с кредитирането й и с участие,а Запада си продължиха курса на икономически търговски обмен и връзки с Украйна,как независима от 1992г.

186

Toни

преди 1 година

До Анонимен 214Да така е но едва ли всичко това е излязло само от Казанлък.България би трябвало да не си знаем парите и нямаше да имаме нужда от когото и да е-САЩ,СССР и т.н.

185

Анонимен

преди 1 година

До Тони ------ В България също се произвежда Калашников.

184

Toни

преди 1 година

Русия винаги е невинна???Абе гледаме новини от всички горещи точки-някой да е видял някъде талибани,сунити,Ислямска държава,африкански ,,борци за свобода,, въоръжени с нещо друго освен Калашников.Всичкото това оръжие от небето ли пада.

183

Анонимен

преди 1 година

А западът защо плаща всеки ден почти по 1 милиард долара на Русия за енергоносители? Защо не минат на некакви нови зелени възобновяеми енергии?

182

Анонимен

преди 1 година

Руся не бърза в Украйна. Рафтовете на руските магазини са препълнени с храна, а цялата пета колона от Русия се изнесе на запад и вече няма да пречи на Русия да разговаря с целия "цивилизован" свят на неговия западен "цивилизован" език.

181

Анонимен

преди 1 година

20,1% Естония, 18,5% Литва, 16,4% Латвия, 11,8% Словакия, 10,7% Гърцуя, 10,2% Нидерландия

180

До 200

преди 1 година

Ей бах го ама как пък малко от малко не земете да помислите бре!? Добре де като се плаща на *** няма ли некъв ценз за леко мислене! ?Малко то мало поне!! Та не став върос за вярване бре!!! Става върпос за факти и реалност! Няма вярване! Всичкото което съм написал са факти! пр това от близкото минало! само допреди 10г! Ама то вие путлеристите и толкоз но можете да помните ей! Вярване!!?? Бах го малко от малко да можехте да мислите та да се завърже некъв смислен коментар тука бре!!!

179

Анонимен

преди 1 година

203- ТАКА Е В ГЕРМАНИЯ ВЪВЕЛИ КАРТИ ЗА 9 ЕВРО ЗА ЦЕЛИЯТ АВТО И ВЛАКОВ ТРАНСПОРТ ЗА МЕСЕЦ- МИЗЕРИЯ, МИЗЕРИЯ- ОТ 1 АПРИЛ УВЕЛИЧИЛИ МИЗЕРНАТА МИН ЗАПЛАТА ОТ 15800ЕВРО, НА 1680 ЕВРО, А ОТ 1 ОКТ МИН ЗАПЛАТА МИНАВА 2000 ЕВРО И СЕГА ВИЖ КАКВО ЗНАЧИ МИЗЕРИЯ- KAUFLAND.DE- ТАМ ЦЕНИТЕ КАТО НАШИТЕ - КАКВА МИЗЕРИЯ, А СЕГА ПОГЛЕДНИ ЦЕНИ В АНГЛИЯ ЗА МАЙ 2022Г ПАК КАТО НАШИТЕ И ТАМ ЗАПЛАЩАНЕТО 8/9 ПАУНДА НА ЧАС- ПАК МИЗЕРИЯ Я СРАВНИ СЕГА МИН ЗАПЛАТА В РАША- 13800 РУБЛИ- ЕТО ТАМ Е БЛАГОДЕНСТВИЕТО.

178

Анонимен

преди 1 година

Плюят Запада, но му ползват благинките - карат западни автомобили, пият кола, гледат телевизия на Panasonic и Philips, а на олигарсите имотите им в Запада, самолетите им западни, яхтите им тоже, децата им учат във Харвард, Йейл...

177

Анонимен

преди 1 година

Русия все повече намалява икономическата си зависимост от запада.

176

Предложение

преди 1 година

Предлагам лидерите да се съберат некъде и да приемат пропозал за решение постепенно да отрежат руския нефт и Русия да фалира.