235

214

преди 1 година

Вижте, няма и няма да има победител от тази война, от която и да е война. Разберете, всяка страна, има своята уникалност, има своите ресурси, които по един или друг начин са ценни за другата част от света. Ако ще да е най- малката страна, ако тя бъде изолирина по един или друг начин, ще има отзвук по целия свят. Всички сме свързани.

234

Robinzon

преди 1 година

Хахаха руснаци долнииии.Като САЩ и Запада са подстрекатели да бехте нападнали тях бе некадърници простиии.Ама сте като мутрите .Нападате само малките и се праите на велики.Дееееба вашшшааа ......некадърна...

233

Анонимен

преди 1 година

Турците ни предупредиха че Русия ни е вдигнала мерника.Малките балкански държави ще бъдат икономически наказани.ТЕпърва започва ГОЛЯМОТО дърво .

232

Поручика

преди 1 година

Ами като Запада ви е крив защо убивате украинците??!! Атакувайте Запада! Ама шубето е голем страх, а? Все едно терористи със заложници, които изнудват "Искаме това и това, ако не - убиваме заложниците!". Гнусари!

231

Хаххахаха

преди 1 година

Усилията на Запада бяха Украйна да няма ядрено оръжие. Иначе при всяка светкавица джуджето щеше да пълни памперса.

230

Анонимен

преди 1 година

Това, което сте написали под псевдонима "пълни глупости", е самата ИСТИНА ! Русия предизвика катастрофата, а хвърля вината на запада - типично в техен стил от комунистическо време. Ами не са способни на нищо друго, това е! А що се отнася, че някои русофили наричат България американска колония, по-добре така и да сме в цивилизацията, отколкото половин век изостанала руска губерния.

229

Анонимен

преди 1 година

Западният свят продължава да си прави ритуално самоубийство със санкциите, които налага на Русия. Последните новини, които изненадаха дори експерти като мен е че се задава недостиг на неон, който се произвежда на 95% в Русия и Украйна като страничен продукт в стоманодобивната индустрия. Недостигът на неон ще доведе до криза в произодството на процесори и електронни чипове, които се произвеждат по 12 нанометрова тенология. Та Русия може и да оцелее но зазападният свят настъпват трудни времена.

228

Тия са

преди 1 година

По-безочливи дори от китайците !

227

Анонимен

преди 1 година

България никога няма да е западна, а каква, каква - източна

226

абе ДНЕСАА

преди 1 година

ДА НЕ СТЕ СТАНАЛИ САТЕЛИТ НА ПУТИНСКИТЕ ВЕСТНИЦИ, ЦЕЛИЯТ ВИ САЙТ Е ИЗПЪЛНЕН С ПРОПАГАНДНИ МАТЕРИАЛИ НА МОСКОВСКИ ЕЖЕДНЕВНИЦИ, КОИТО СА ЗАБРАНЕНИ В СВЕТА ЗАТАДИ ОТКРОВЕННИ ЛЪЖИ ИИ ПРОПАГАНДИ

225

пълни глупости

преди 1 година

истината е че украйнския народ се освободи от руско влияние и избра демократично правотиелство, което не играе по свиркат на поскова, запада просто аплодира но не помага за тези процеси, руската параноя от запада и страх от нато накараха путин да нападне военно украйна, това е истината, нато никога не е нападало русия нито планувало такива нападения, да не говорим че не е планувано и приемането на украйна в нато в обозримо бъдеще

224

Шарл Мишел

преди 1 година

Чечения-част от РФ; Грузия нападна първа Русия; Крим- люлката на руския флот(няма как да стане натовска база);Другите не ми се коментират, има книги, има интернет, аз не съм даскал тука.

223

Отговор до 253

преди 1 година

"Рашид Нургалиев.Московчанин кореняк.А има ли и руснаци в Русия?"Ако ти си кореняк софиянец-без да знаем, е и не ме интересува името ти, всички ние останалите сме ...? Според теб, какви хора живеят в България? Само за сведение-има българи, арменци, евреи и др. Що не питаш министър Лорер що дири тук, като името му не е типично българско? Е, да ама министър, нали - срамота.

222

анонимен

преди 1 година

Двуличници и лицемери!!! Просто техните пропагандни внушения минават всякакви границите на нормалното и са далеч от здравия разум.

221

Отговор до 256

преди 1 година

Аз не твърдя, че съм от най-умните, но:1. да дразниш лъва с къса пръчка-пишейки нарочно подигравателно Масква? От позициятя на силния ли се чувстваш?2. правописните ти грешки ги приемам като бързане или недоглеждане, ама на изпит по бълг. език ще те скъсат.3. почети малко история-никога не е излишно.4. да се мисли разумно и трезво не е така лесно, както се набиват заучени фрази заради пари или неграмотност.

220

сибиристан

преди 1 година

До 247. Нещо си объркал зомбитата - те са по на север.

219

империя на злото

преди 1 година

Аха, значи западът използвал Украйна, за да разруши Руската федерация. Само че тази кремълска пропаганда не може да скрие истинските имперски амбиции на ***. кин и обкръжението му. А тогава защо водиха две войни в Чечения, които искаха същото, което поискаха Крим, Луганск и Донецк и руснаците подкрепиха и сега водят пак война заради тях? Защо нападнаха Грузия и им отнеха Абхазия и Южна Осетия? Защо откъснаха Приднестровието. Не, кремъслки креттени, няма да се скриете зад евтини пропаганди.

218

Анонимен

преди 1 година

До Ади. Явно не си от умните, щом не си разбрал, че Масква е написано нарочно - подигравателно.

217

Отговор до 252

преди 1 година

Ама какви ЕУ мангизи получават нашите заради мигрантите, а? Ние нещо да видяхме - голия дедов-само се правихме на много съпричастни. Сега ще плащаме и енергия и хляб и всичко в пъти по-скъпо. Ти бъди горд и дерзай.

216

Ади

преди 1 година

"На Масква все някой им е виновен , или пък си терсят повод за какво ли не ,но най-вече за нападение на съседи по всякакъв начин! Добре че нямаме обща граница"1. Москва е столица на велика държава: Масква, както си я написал - ти за транскрипция чул ли си и учил нещо за това?2. Какви съседи са им били Германия през Втората световна?3. Е, като нямаме обща граница с Русия, чий го дири нашето Кире у Украйна - според теб може би с Укр имаме обща граница. Наложително е да си оправиш граматиката.