15

...

преди 1 година

Руската мечка е ненаситна,тя е готова да стъпче всичко,което не може да погълне...

14

Анонимен

преди 1 година

Всички цветни революции, са провокирани от САЩ. И то все в държави около Русия, тук беше същото. Отворете си очите, най-после.

13

фермер

преди 1 година

До8. Не е така, както мислиш. Русия е с различна култура и обществен живот спрямо украинци , литовци , а да не говориме за поляци. Руснаците са чужди за европейците , дори и за нас българите. Те живеят в затворен полувоенен свят в страх. Липсата им на свобода ги прави не диалогични когато са извън Русия в Европа

12

До 10

преди 1 година

Хаха кои онеправдани, бе? Тези, които живеете в сащ и европа, но милеете по рашка?

11

ДДРОнег

преди 1 година

Мда, лошият Запад подтикна рашистан да нападне братския народ на Украйна - това само шизофреничното съзнание на Българския русУфил може да го приеме за истина !!!___Също лошият Запад прави така, че руският народ да живее змобиран и подтиснат в собствената си страна от диктатурата на путин ?! ___Питам се , тогава има ли смисъл от този путин, слд като от него нищо не зависи !?

10

Анонимен

преди 1 година

до 10 хахаххаха Брачет,забрави да си пиеш хапчетата ли какво стана?Царска Русия, СССР и Руската Федерация не са ли различни държавни субекти?Или няма значение важното е копеките на цъкат в сметката :)

9

Анонимен

преди 1 година

Руската пропаганда в действие.Източна европа си е наша и си я искаме. Е да, ама не.

8

Aскерим

преди 1 година

Това в Украйна е само първата пробойна в корпусът.Ще има и от Япония,ще има и от Кавказ,ще има от всякъде до откат.

7

Анонимен

преди 1 година

Яйдааа, в Италия започнаха протести, заради скъпо то гориво. А полицията ги бие. Нали е демокрация, що така?

6

Анонимен

преди 1 година

Русия се превърна в говорителя на неоправданите, натирваните, ританите и унижавани народи от запада. Русия, която победи Хитлер, която смаза Наполеон се превърна в силата, олицетворяваща способността да се опълчи на несправедливия колонизатор. Русия се превърна в политическата икона на над 100 държави по целия свят, само защото се опълчи на хегемонията на САЩ и ЕС. С войната в Украйна, всъщност издигнаха Русия на пиедестал на който никога до сега не е била.

5

...

преди 1 година

Констатациите на Кремъл са вени.Ако не беше Запада,Украйна вече да е последвала съдбата на Абхазия,Осетия и Крим,и на дневен ред щяхме да сме ние...

4

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно точно изказване. Но е валидно не само за дисбаланса на страните около Русия, а и за Балканският полуостров. Действа се на принципа конфликт между съседи и печалба от тия конфликти. А хората в държавите кучета ги яли. Писна ни. А това ни превръща в русофили. Тия от запад дали го осъзнават?

3

Анонимен

преди 1 година

Рашките ни заплашват, че ще ни спрат газта ... още веднъж. :))))) Другаре, нещо цъкалките взеха да ви свършват :))) Остава да ни плашите с ракети, друго вече нямате.

2

Анонимен

преди 1 година

През последните десетилетия колективният запад планомерно превръщаше Украйна в АнтиРусия.

1

Анонимен

преди 1 година

Рaшистите са побеснели, напредват с невероятните 200 метра на ден, с това темпо ще стигнат до границата на НАТО през 2321 година