215

Анонимен

преди 1 година

На Масква все някой им е виновен , или пък си терсят повод за какво ли не , .....но най-вече за нападение на съседи по всякакъв начин! Добре че нямаме обща граница!

214

От Вселената

преди 1 година

Религиите бяха сътворени да контролират различен Кекс .... С-Е-К-С Хората върху планетата Земя. Само ЧоВекът ... Чо...Енергия, Век Вечна ...ЧоВекът с Вечна Енергия в Душата използува Ентропията , сутрин Рано, когато Загрея(Слънцето) ИзГрее на ХорИзОнта. изкачвайки се високо по Върховете на Планините и смеейки се с Еволюцитя и Религията и е Богът на Земята.....

213

Анонимен

преди 1 година

До От ВселенатаАко си учил биология, без слънцето , няма да има природа, слънцето е източника не само на светлина, енергия за проиодство на хлорофил и фотосинтеза, но без слънцето, съществата няма да имат и кости, от слънцето получваш и витамин Д, защото само мляко, без слънце, не става

212

От Вселената

преди 1 година

Калта е видимото.... Прахът е създаденото отвън... Сенките са създадени отвътре.... Мрежата е изкушението, ..Вихърт е Грехът, Отраженията са дормите на долните области... А Сърцето да стой над всички Области....

211

От Вселената

преди 1 година

Веднъж попитаха Господаря на Смокиновото дърво: "Как се постига различаване?" "С взиране" - отговори той. "Взира се онзи, който има чисти Очи. И тъй, братя, пазете чистотата на Очите си. Пазете очите си на Сърцето от Кал, Прах и Сенки. Пазете ги от Мрежа, Вихър и Отражения,"

210

Анонимен

преди 1 година

Когато виждам в какви зомбита са превърнали младите украинци с лъжлива пропаганда, че са стигнали до там да величаят собствените си убийци като Бандера и други подобни нацисти, убивали предците им, изтръпвам от страх , какво зомбиране очаква България и света! Спрете лъжливата пропаганда!

209

От Вселената

преди 1 година

Всяка сутрин Червеният дракон (червеното слънце при изгрев) излиза из под земята - а-д-а (хоризонта) изкачва се на небето, бълва огън (п-е-ч-е) през деня и накрая се прибира пак под земята (залез).

208

От Вселената

преди 1 година

Земята се тре-се от м-а-м-а-т-а си трака с двата к-ра-ка! Напред, назад, напред назад! На ляво и на дясно м-а-м-а-т-а си тра-ка и с двата к-ра-ка. Нагоре кра-ка-та, надолу ръцете викнаха м-ъ-д-е-т-е. Стой викнаха уст-ата и лап-на-ха пещерата! Пещерата се надигна и се у-риг-на. Стой надалеч от мен, че ще станеш заб-ре-ме-нен! Пор-талът се отвори и проговори: Няма друг кат мен, аз съм бой-ни-ят о-вен!

207

От Вселената

преди 1 година

Земята се тре-се от ***-***-та си трака с двата к-ра-ка! Напред, назад, напред назад! На ляво и на дясно ***-***-та си тра-ка и с двата к-ра-ка. Нагоре кра-ка-та, надолу ръцете викнаха м-ъ-д-е-т-е. Стой викнаха уст-ата и лап-на-ха пещерата! Пещерата се надигна и се у-риг-на. Стой надалеч от мен, че ще станеш заб-ре-ме-нен! Пор-талът се отвори и проговори: Няма друг кат мен, аз съм бой-ни-ят о-вен!

206

Кирчева

преди 1 година

Господа комунисти,пропускате факта,че нито една западна държава не е нападали нито една славянска държава,макар да няма с нея обща култура,близък език,култура,исто рия,икономически връзки...Това го сторихте вие,политиците около Путин славянска Путинова Русия .Именно славянска Русия,претендираща да има общ език, обичаи,култу ра и връзки с Украйна арогантно нападна братска Украйна,разрушава всичко, което под лежи на рушене,избива мирното население на Украйна,анексира части от нея?!Пфу! От врат сте

205

Малчев

преди 1 година

А бре,ей,руски фашисти,разберете най-сетне НИКОЙ НОКОГО Е ПРИНУЖДАВАЛ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНЯВА КЪМ ЗАПАДНИЯ БЛОК -това го направихте вие с вашия непрекъснат диктат към други държави и вашата амбиция да ви се подчиняват във всичко ?! За това и всички страни -ваши бивши сателити избягаха от вас и сега сме много по-добре!!!Ако Западът е искал да ви напада,досега да го е сторил 100 пъти-ставате смешни с тая ва ша плоча.която пускате вече повече от 50 години?!Всички там явно страдате от вид... шизофрения?1

204

Американ

преди 1 година

Сега се пуйчат, а когато сняг забръзка след няколко месеца вие ще ro дyxaтe като ви спрат газта..

203

Точно така е

преди 1 година

Опитайте си марионетния акъл.

202

Lina

преди 1 година

Владол.ф ПлъХин освен върху чуждата земя , въздушно пространство, вода , зърно , има претенции и върху дух, култура и т.н. Голяма мъка да представи тероризма и завоюването на територия нещо супер нормално. Може и да е нормално, но за ниски , комплексари с шизоидно разстройство. Убийствата и танковете не са на мода от времето на другия нисък комплексар с мустак. И е чудна изненадата им , че никой не е толерантен към " военната им операция. " .

201

Анонимен

преди 1 година

Мит е, че Русия не е губила война и е непобедима. Всъщност тя е губила много войни. Ние също сме ги млатили - през Първата световна. Русия печели, когато тя е нападната. А колкото до ВСВ, Западът тук има огромна вина, че остави съветската пропаганда необезпокоявано да сее деинформация, че едва ли не Москва е победила Хитлер и е спасила Европа. Че и на крака им ходеха на 9 май. Иначе е хубаво, че нашето поколение ще види ликвидацията на "империята на злото". Слава на героите.

200

тъжния кон

преди 1 година

ТръгнАл съм начи на кафана в Београда. Плескавици, дюлова, да цункам дългуча по джуките. А неблагодарните болгари викат пали бегай, щото. И греда. Сега ще им спра газа, много ме нервят. Уф, ние вече го спряхме. Е значи ще поцвиля малко да ми мине, то к'во друго.

199

Я, па Я

преди 1 година

Не си мислете, че русия е голяма военна сила, не не е и не е била. Русия е побеждавала срещу много по слаби противници, зле въоръжени малки и слаби страни и ги е асимилирала в себе си. Процеса е завършил и сега тече разпад на това което е останало. при войната с Наполеон, Русия няма спечелена битка но печели просто защото Наполен е принуден да се върне в Париж, защото британската агентура и опозицията са му подготвяли преврат. Повечето войни Русия печели с чужда помощ.

198

Анонимен

преди 1 година

"Агне, защо ми мътиш водата". Тия глупости ги говорят отдавна. Не десет пъти (както ги учи другарят Гьобелс) да ги повторят, и сто пъти - все тая. Светът поумня и различава бяло от черно и убиец от жертва. Но за вътрешна употреба все още стават.

197

Я, па Я

преди 1 година

Русия "- Кой ми *** в гащите?". САЩ, ЕС и НАТО ми сраха в гащите, те са виновни, сега те да оправят кашата. Няма такива наглеци като руснаците. Колкото по далеч от блатная толкова по добре.

196

Анонимен

преди 1 година

ЗАКРИХА РУСКИТЕ ТВ И МИНИСТРИ И ГОВОРИТЕЛИ ПОБЕСНЯХА С ОПОРКИ