341

УТОЧНЕНИЕ

преди 3 месеца

Г-н Лавров,голяма част от българите симпатизират на Русия. Обаче тези,които ни управляват директно бяха пуснати от САЩ,но дори и те не вземат решенията. Трябва да се сърдите на Херо Мустафа и нейната дясна ръка простия Киро. Моля споделете това с Рогозин,който ни заплаши със Сармат.Като ще стреля,да цели тези в парламента,а не бедния българин!!!!!!!!

340

Анонимен

преди 3 месеца

спирай петрола другарю Лавров , татарите да започнат да впрягат каруците ....

339

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен. Руснаците разпръснаха над 25% от населението на Украйна, без изгледи да се върне обратно в страната. Киро и Кокорчо да събират привържениците на ГЕРБ, ПП и ДБ да помагат за възстановяване на разрушенията. НАТО и ЕС няма да им помогнат Бг да остане независима държава. Те за България няма да се бият - да не са германци, чиито пилоти навремето са защитавали София. Ще има повторение на изнасянето на US Army от Афганистан. А Киро и Кокорчо ще ги забравят в канцелариите им на Дондуков 1.

338

sofeto

преди 3 месеца

Над Беларус и "Урбания" няма да има проблеми ама то не, над България и защо?

337

Анонимен

преди 3 месеца

тро ло ве, като какви се определяте? Българи не сте всеки случай. Имаме си християни, мюсюлмани, българи, етнос и путинисти. Хубаво е че нямате руски паспорти, не е причина Путин да ви освобождава.

336

Не съм фашист,

преди 3 месеца

но ако Хитлер беше поживял още 2-3 години и Щатите не бяха помагали на ***, СЕГА щяхме да живеем в истински НЕМСКИ комунизъм, като не забравяме, че Маркс и Енгелс са били пруски НЕМЦИ (ГЕРМАНЦИ).

335

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен, к.332. Още отсега София, Филибето, ВАРНА,, Бургас, Ески Заара и военновъздушните и морски бази гарантирано ще бъдат с насочени към тях ракети. Киро и Кокорчо да не припарват около Русия. Ако прелитат със самолет в близост до нея, авионът ще бъде принудително заставен да кацне, а жертвата - замъкната директно в Сибир. Голям си вкарахте с това безразсъдно действие. И забравете за Шипка, Шейново, Плевен поне за 10 години.

334

Анонимен

преди 3 месеца

Трябваше навремето (1941г.) Америка да не помага на СССР. Германците влизаха в Москва и червеният, д*лен комунистически режим приключваше. После щеше да се наложи да хвърлят две атомни бомби над Германия и тя капитулираше като Япония. Така обаче нямаше цяла Източна Европа, включително и България, да бъде залята от онази . Че даже можехме да запазим поне Дедеагач с излаз на Беломорието/Западна Тракия, което е с много по-голямо икономическо значение от всичките чукари във Вардарско.

333

hahah

преди 3 месеца

Ауууу какви са лицемери...

332

анонимен

преди 3 месеца

Мордор..

331

Ама другарю Лавров,

преди 3 месеца

защо трябва да е със самолет???Спокойно е преспокойно можеше да е с влак или автобус?!?!?!

330

Анонимен

преди 3 месеца

Много са нагли тези руски убийци.

329

Анонимен

преди 3 месеца

СВИКВАЙ ЛАВРОВ, ЧЕ БЕЗПРЕЦЕДЕНТНОТО ВЕЧЕ ЩЕ Е ПРЕЦЕДЕНТ!!!

328

Gogo

преди 3 месеца

Не е станало кой знае какво можеше Вучич да го привикат в Москва и да си се разберат! Сега е много рисковано високопоставени руски дипломати да летят в небето на натовски държави! Все пак се охраняваме от холандци, италианци и т.н.чужди изтребители! Да не стане някой гаф и да се въвлече България в конфликт срещу братска Русия! Не бива да има риск от провокации! По-добре да ни се сърдят малко братушките от колкото някой натовски изтребител да направи беля с Лавров! Ние го пазим по този начин!

327

Анонимен

преди 3 месеца

Трите държави да отпишат всякаква помощ от страна на Русия - с газ, нефт, зърнени храни и т.н. За тях думата Русия ще бъде табу, а България при локална война ще бъде една от първите жертви. Нинова или трябва навреме да бяга от кабинета, или ще стане една от първите рософоби в Бг. Нефтохимът още отсега да си търси нефт сорт Брент. Тази подигавка на Бг и РСМ ще имизлезе много, ама много солена.

326

ММ

преди 3 месеца

Прословутият ф-35 до сега не е участвал в реални бойни действия. До момента единствено се знае,че може да лети...

325

Анонимен

преди 3 месеца

Сърбите благодарят на Македония и Черна гора защото не са членове на ЕС и НАТО и трябват тoпки за да кажеш НЕ на Русия. България е ЕС и НАТО и е съвсем нормално да каже НЕ на коня да прелита над нейна територия.

324

Анонимен

преди 3 месеца

До РЕАЛИСТ... Те ако евентуално ударят, няма да е по София или градовете, а ще ударят по военната инфраструктура и оръжията!

323

Анонимен

преди 3 месеца

"В общи линии това, което се случи, е лишаване на суверенна държава от правото ѝ да провежда външна политика. Блокирана е международната дейност на Сърбия, най-малкото в този момент в отношенията ѝ с Русия", посочи руският външен министър...... Лавров може да каже същото и за Украйна. Украйна е блокирана от Русия. Не само че е блокирана но и нападната. Лавров и Путин са за Трибунал в Хага. Престъпници.

322

Анонимен

преди 3 месеца

А па сърбите както винаги благодарят на РСМ и Черна гора, че не са пуснали Лавров. Веят знамената на РСМ, Черна гора и Унгария, но нито дума за това че и България е забранила полета на Лавров. Българофобята в Сърбия май никога не е преставала.