350

НАТО

преди 1 година

МАЛКА БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ГОЛЯМ И СИЛЕН БАТКО - САЩ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я ПИПА, ДА Я ПЛАШИ ИЛИ НАПАДА!

349

Определено

преди 1 година

Излишен и ненужен е Лавров на Балканския полуостров.

348

Ха ха ха

преди 1 година

Сръбски депутат: Лавров се е самопоканил в Белград

347

ПроСоТо

преди 1 година

сега ще напиша нещо но знам,че полираните до блясък "мозъци",които някога са имали гънки,няма да го разберат:..-НИКОГА в историята на света ДИПЛОМАТИ не са били ограничавани ДОРИ И от страни,които са били в състояние на война!!!!../Освен може би генерал Гуда от Смрадалия../..Е,как искате един конфликт да се реши С ПРЕГОВОРИ,като не допускате другата страна да изпрати своите дипломати ?!...Съвсем откачиха краварите и техните слуги,а ние,както се изрази КирилчоПлъхчо,са писааме "ЛИДЕРИ" в таяПРОСТ

346

Чугунолеяр

преди 1 година

До Обидно! - Аве, пич! Ти прочете ли обнародваните резолюции на ЕС, на НАТО и на останалите държави. Що кремълчанските фашаги се правят на цапардосани с мокър пaрцал, и/или не знаят английски ?! Да учат Инглиш - ще им трябва да вбъдеще.

345

Ха-ха-ха

преди 1 година

А защо не са се опитали да минат през Хърватска?

344

ГОЧО

преди 1 година

Филма който се играе сега е от 30-40те години на миналият век. После някои да не се оправдават, че не са разбрали!

343

Анонимен

преди 1 година

До Обидно!___ако не сме г.ъзо.близци на раша, а си гледаме интереса е срамно така ли бе... много промит мозък, почти сърбомакедонски

342

Анонимен

преди 1 година

Ние СМЕ НАТО ,ние СМЕ ЕС ! ! !

341

Обидно!

преди 1 година

Не скандално, а много обидно и унизително! България е един г,нусен американски, задморски протекторат, където целия БГ политически и бизнес "елит" са н,адупени и пълзят в краката на генерал-губернаторката Херо Мустафа. Съвсем наскоро, шефът на новините в bTV, в частен разговор се изтървал, казвайки, че се съобразявал с американското посолство в София, да не вземат да се обидят и засегнат от новините по bTV!

340

Истината

преди 1 година

Много си грозен бе товарищь Лавров. Ще ни уплашиш децата. Как да те пуснем над нас?

339

Анонимен

преди 1 година

Безпрецедентно и скандално щеше да е ако го бяхме пуснали да прелети, след като сме наложили санкции и сме подписали пакета санкции от 01.04 в който е посочен като лице, на което е забранено преминаване или влизане в която и да е страна на ЕС. Така че г-н Пиянде да си таковате майката и прочие!

338

Анонимен

преди 1 година

Русия - клоаката на света, а Лавров е този дето събира стотинки на входа и раздава розова и грапава тоалетна хартия.

337

Анонимен

преди 1 година

Тоя нагляр се оплаква за ограничаване на суверенитета на Сърбия, щото не можал да кацне там, докато войските му унищожават друга суверенна държава и избиват безнаказано невинното население там?!

336

Georgiev

преди 1 година

Какъв наглец само!

335

До 312

преди 1 година

Не мисля че Китай са щастливи да ги слагаш до раша. Те са много различни Китай успешни...раша недоразвити. Не знаеш как Китай може да изненада раша и света..

334

Георги

преди 1 година

Що за нахалство.Лавров говори за международно право,а в същото време Русия наруши суверинитета на Украйна и убива хиляди хора от двете страни!

333

Анонимен

преди 1 година

спирай петрола другарю Лавров , татарите да започнат да впрягат каруците ....

332

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Руснаците разпръснаха над 25% от населението на Украйна, без изгледи да се върне обратно в страната. Киро и Кокорчо да събират привържениците на ГЕРБ, ПП и ДБ да помагат за възстановяване на разрушенията. НАТО и ЕС няма да им помогнат Бг да остане независима държава. Те за България няма да се бият - да не са германци, чиито пилоти навремето са защитавали София. Ще има повторение на изнасянето на US Army от Афганистан. А Киро и Кокорчо ще ги забравят в канцелариите им на Дондуков 1.

331

sofeto

преди 1 година

Над Беларус и "Урбания" няма да има проблеми ама то не, над България и защо?